Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

1 8.33%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

11 91.67%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: [19.Hafta] Ankaragücü - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [19.Hafta] Ankaragücü - Beşiktaş

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen hafta mucizevi bir galibiyet almıştı Ankaragücü ama kaleci Bora hayatının maçını çıkarmıştı adeta. Gençlerin tecrübesizliği Beşiktaş karşısında ağır basar. Kazanırız diyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Handikaplı bi galibiyet alacağımızı düşünüyorum .

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kazanıp yolumuza devam ederiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık şöyLe zor durumda ki takımLara puan vermeyeLim. Yıkıp-geçmemiz gerekiyor. Haydi KartaL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bende rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Ankaragücü'nün gücü yetmeyecektir. Fernandes'ten her zamanki gibi asist,Pektemek'ten de her zamanki gibi gol (ler) bekliyorum 4-0 kazanacağımız geçiyor içimden.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Beşiktaş rahat kazanır.İddaa kavramıyla 4-6 gol bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyoruz. Bu maçta Veli yerine Burak'ı, Edu yerine Mustafa'yı bekliyorum 11'de.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaşanan maddi kriz sonrası oyuncuların birer birer takımdan ayrılmasına rağmen ikinci yarının ilk maçında Mersin İdman Yurdu'nu mağlup eden Ankaragücü'ndeki taraftar girişimi duygulandırdı.

Ankaragücü taraftarlarından Volkan Karaman ve Celal Oltulu'nun maaşları ödeyemeyen kulübün galibiyet primi bile veremeyecek durumda olması nedeniyle Mersin İdmanyurdu galibiyetini ödüllendirmek için başlattıkları kampanyada toplanan 29 bin 357 TL teknik direktör Hakan Kutlu'ya teslim edildi.

Çok sayıda taraftarın katıldığı para teslim törenişn duygulu anlar yaşanırken bazı taraftarların gözyaşı döktükleri görüldü.

"BU BİR KURTULUŞ SAVAŞI"

Taraftarlar adına kısa bir konuşma yapan Volkan Karaman "Bizi Mersin maçında çok mutlu ettiniz. Bu Ankaragücü için kurtuluş savaşıdır. Sizler de birer komutansınız, nefersiniz. Bu para belki sembolik, bir işe yaramayacak ama taraftarların sizlerin yanında olduğumuzu göstermek için bu kampanyayı yaptık. Düşşek de düşmesek de sizlerin yanındayız. Allah sizlerden razı olsun diye'' konuştu.

Kampanyanın bir diğer ismi Celal Oltulu, taraftarlardan birinin forma alacağı parayı hesaba yatırdığını ifade ederken parayı ağlayarak teslim etti.

"ÇOCUKLARININ HARÇLIKLARINI GETİRDİLER"

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise "Gerçekten çok sıkıntılı günler yaşıyoruz burada. Toplanan para kaç lira olursa olsun farketmez. Ankara'nın göstermediği duyarlılığı yine Ankaragücü taraftarları gösterdi. Bizi yönetenlerin dahi sahip çıkmadığı bu ortamda bu taraftarın kulübe, futbolcuya sahip çıkması çok çok önemli bir ders niteliğindedir. Çoluk cocuğunun harçlıklarını buraya getirdiler. Kapıda ellerinde 200-300-500 TL olan taraftarlar var. Bana "Futbolculara ver hocam" diyorlar. Duygulanmamak ağlamamak elde değil. İnsan kendisini çok zor tutuyor. Biz takım arkadaşlarımızla kader birliği yaptık. Önümüzdeki kongreye kadar Ankaragücü'nü sahiplenerek aslanlar gibi mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.

Şimdi birbirimize bakıp "Ben nasıl adamım" diye soracağız. Pazar akşamı birbirimiz arasında asla kırlmayacak bir bağ oluşacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kazaniriz diye düsünüyorum, Mustafa pektemek ilk 11'de baslasin

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rakibin içinde bulunduğu çok zor durumu bir kenara koyup karşı tarafı küçümsemeden, ciddiye alarak sahaya çıkmalı ve 3 puanı almalıyız. Bu tip maçlarda benim düşüncem, 'kazanalım ve yolumuza devam edelim' yönünde. Çok fazla bir rotasyon da beklemiyorum, zira hafta arası G.Antep B.B. ile kupa maçımız var, o maçta oynatılmalı yedekler ve gençler.

Cenk
    Ekrem - Sivok - Egemen - İsmail
    Necip - Ernst
    Simao - Fernandes - Veli
    Almeida

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Rakibin içinde bulunduğu çok zor durumu bir kenara koyup karşı tarafı küçümsemeden, ciddiye alarak sahaya çıkmalı ve 3 puanı almalıyız. Bu tip maçlarda benim düşüncem, 'kazanalım ve yolumuza devam edelim' yönünde. Çok fazla bir rotasyon da beklemiyorum, zira hafta arası G.Antep B.B. ile kupa maçımız var, o maçta oynatılmalı yedekler ve gençler.

Cenk
    Ekrem - Sivok - Egemen - İsmail
    Necip - Ernst
    Simao - Fernandes - Veli
    Almeida
    Büyük ihtimal böyle çikariz, belki hoca Simao'yu yine yedek birakabilir ve Edu oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlısı olsun

Maçtayım bi aksilik olmazsa.
    eto'o bitmiş.

İlk 11'imiz belli olmuş.

Cenk, Ekrem, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Mustafa, Almeida.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş biletleri dün 5 dakikada karaborsacılar tarafından tükenmiş. Çoğu Beşiktaşlıl Numaralıdan almış bileti. İnşallah sıkıntı yaşamazlar. Ben artık yavaştan maça kaçar
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahım sen sabır eyle yarabbim yine Veli Anladık her maç 10 kişi oynayıp atraksiyon yapmak istiyorsun Carva. Ama bizimde bir sınır noktamız var. Yeter artık yahu cidden yeter. Koskoca Beşiktaş'ta o heriften başka adam mı yok oynayacak!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekrem is back

Kadro güzel. Mustafa ile Almeida'nın birlikte oynadığı maçlarda Almeida daha çok pozisyona giriyor bence. Umarım bu maç değerlendirir girdiklerini.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Skor rahatlığını erken yakalarsak Burak, Tanju, Alves gibi oyunculara süre vermeli Carlos.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası bu maç korkuyorum ben. Kesin göremiyorum bu maçı. Çünkü Beşiktaş böyle kesin maçlarda genelde puan kaybediyor. Umarım haksız çıkarım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben fazla rehavete kapılmamak gerektiği düşüncesindeyim. Her ne kadar tecrübesiz de olsalar , yetenekleri hakkında pek bir bilgi sahibi olmasak da Ankaragücülü oyuncular taraftarın kendi aralarında topladığı 30.000 liranın hırsıyla dahi oynayabilir. Çok tehlikeli bence. Hafife almamak lazım kesinlikle.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ekrem is back

Kadro güzel. Mustafa ile Almeida'nın birlikte oynadığı maçlarda Almeida daha çok pozisyona giriyor bence. Umarım bu maç değerlendirir girdiklerini.
    hehe Almeida ve Mustafa'dan gol bekliyorum

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Açıkçası bu maç korkuyorum ben. Kesin göremiyorum bu maçı. Çünkü Beşiktaş böyle kesin maçlarda genelde puan kaybediyor. Umarım haksız çıkarım.
    Evet genelde böyle maçlarda öyle oluyor ama ben kazanacagimizi düsünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ankaragücü iyi alan daraltıyor. Topu kim alsa 2-3 kişi başında.

Edit: İY bitti; pozisyonumuz yok.
    Last edited by fotosuki : 08.Ocak.2012 at 21:51

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eskişehir maçındaki gibi yine bol bol pas yaptık ilk yarıda. Umarım 2.Yarıda galibiyeti getiren golleri atarız.

Ayrıca Egemen-Sivok-Fernandes-Ernst dörtlüsünün sürekli pas yapmasından oyunu ezberledim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2. yarı bu bol pas yerini bol gole bırakır umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Simao - almeida cok kotu , macin tek pozisyonu turgut dogan sahin gol kacirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Edu girecek birazdan

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bir kişi bile iyi oynamaz mı arkadaş?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Birde sözde üst verdik. Ankaragücü yanıltmaya devam ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Böyle bir oyun beklemiyordum...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri