Geçen hafta mucizevi bir galibiyet almıştı Ankaragücü ama kaleci Bora hayatının maçını çıkarmıştı adeta. Gençlerin tecrübesizliği Beşiktaş karşısında ağır basar. Kazanırız diyorum.
Handikaplı bi galibiyet alacağımızı düşünüyorum .
Kazanıp yolumuza devam ederiz.
Artık şöyLe zor durumda ki takımLara puan vermeyeLim. Yıkıp-geçmemiz gerekiyor. Haydi KartaL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bende rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Ankaragücü'nün gücü yetmeyecektir. Fernandes'ten her zamanki gibi asist,Pektemek'ten de her zamanki gibi gol (ler) bekliyorum4-0 kazanacağımız geçiyor içimden.
Beşiktaş rahat kazanır.İddaa kavramıyla 4-6 gol bekliyorum.
Çok iyi gidiyoruz. Bu maçta Veli yerine Burak'ı, Edu yerine Mustafa'yı bekliyorum 11'de.
FM Gazetesi
Yaşanan maddi kriz sonrası oyuncuların birer birer takımdan ayrılmasına rağmen ikinci yarının ilk maçında Mersin İdman Yurdu'nu mağlup eden Ankaragücü'ndeki taraftar girişimi duygulandırdı.
Ankaragücü taraftarlarından Volkan Karaman ve Celal Oltulu'nun maaşları ödeyemeyen kulübün galibiyet primi bile veremeyecek durumda olması nedeniyle Mersin İdmanyurdu galibiyetini ödüllendirmek için başlattıkları kampanyada toplanan 29 bin 357 TL teknik direktör Hakan Kutlu'ya teslim edildi.
Çok sayıda taraftarın katıldığı para teslim törenişn duygulu anlar yaşanırken bazı taraftarların gözyaşı döktükleri görüldü.
"BU BİR KURTULUŞ SAVAŞI"
Taraftarlar adına kısa bir konuşma yapan Volkan Karaman "Bizi Mersin maçında çok mutlu ettiniz. Bu Ankaragücü için kurtuluş savaşıdır. Sizler de birer komutansınız, nefersiniz. Bu para belki sembolik, bir işe yaramayacak ama taraftarların sizlerin yanında olduğumuzu göstermek için bu kampanyayı yaptık. Düşşek de düşmesek de sizlerin yanındayız. Allah sizlerden razı olsun diye'' konuştu.
Kampanyanın bir diğer ismi Celal Oltulu, taraftarlardan birinin forma alacağı parayı hesaba yatırdığını ifade ederken parayı ağlayarak teslim etti.
"ÇOCUKLARININ HARÇLIKLARINI GETİRDİLER"
Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise "Gerçekten çok sıkıntılı günler yaşıyoruz burada. Toplanan para kaç lira olursa olsun farketmez. Ankara'nın göstermediği duyarlılığı yine Ankaragücü taraftarları gösterdi. Bizi yönetenlerin dahi sahip çıkmadığı bu ortamda bu taraftarın kulübe, futbolcuya sahip çıkması çok çok önemli bir ders niteliğindedir. Çoluk cocuğunun harçlıklarını buraya getirdiler. Kapıda ellerinde 200-300-500 TL olan taraftarlar var. Bana "Futbolculara ver hocam" diyorlar. Duygulanmamak ağlamamak elde değil. İnsan kendisini çok zor tutuyor. Biz takım arkadaşlarımızla kader birliği yaptık. Önümüzdeki kongreye kadar Ankaragücü'nü sahiplenerek aslanlar gibi mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.
Şimdi birbirimize bakıp "Ben nasıl adamım" diye soracağız. Pazar akşamı birbirimiz arasında asla kırlmayacak bir bağ oluşacak.
Kazaniriz diye düsünüyorum, Mustafa pektemek ilk 11'de baslasin
Rakibin içinde bulunduğu çok zor durumu bir kenara koyup karşı tarafı küçümsemeden, ciddiye alarak sahaya çıkmalı ve 3 puanı almalıyız. Bu tip maçlarda benim düşüncem, 'kazanalım ve yolumuza devam edelim' yönünde. Çok fazla bir rotasyon da beklemiyorum, zira hafta arası G.Antep B.B. ile kupa maçımız var, o maçta oynatılmalı yedekler ve gençler.
Cenk
Ekrem - Sivok - Egemen - İsmail
Necip - Ernst
Simao - Fernandes - Veli
Almeida
Hayırlısı olsun
Maçtayım bi aksilik olmazsa.
eto'o bitmiş.
İlk 11'imiz belli olmuş.
Cenk, Ekrem, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Mustafa, Almeida.
Beşiktaş biletleri dün 5 dakikada karaborsacılar tarafından tükenmiş. Çoğu Beşiktaşlıl Numaralıdan almış bileti. İnşallah sıkıntı yaşamazlar. Ben artık yavaştan maça kaçar![]()
eto'o bitmiş.
Allahım sen sabır eyle yarabbim yine VeliAnladık her maç 10 kişi oynayıp atraksiyon yapmak istiyorsun Carva. Ama bizimde bir sınır noktamız var. Yeter artık yahu cidden yeter. Koskoca Beşiktaş'ta o heriften başka adam mı yok oynayacak!
FM Gazetesi
Ekrem is back
Kadro güzel. Mustafa ile Almeida'nın birlikte oynadığı maçlarda Almeida daha çok pozisyona giriyor bence. Umarım bu maç değerlendirir girdiklerini.
Skor rahatlığını erken yakalarsak Burak, Tanju, Alves gibi oyunculara süre vermeli Carlos.
Açıkçası bu maç korkuyorum ben. Kesin göremiyorum bu maçı. Çünkü Beşiktaş böyle kesin maçlarda genelde puan kaybediyor. Umarım haksız çıkarım.
FM Gazetesi
Ben fazla rehavete kapılmamak gerektiği düşüncesindeyim. Her ne kadar tecrübesiz de olsalar , yetenekleri hakkında pek bir bilgi sahibi olmasak da Ankaragücülü oyuncular taraftarın kendi aralarında topladığı 30.000 liranın hırsıyla dahi oynayabilir. Çok tehlikeli bence. Hafife almamak lazım kesinlikle.
Ankaragücü iyi alan daraltıyor. Topu kim alsa 2-3 kişi başında.
Edit: İY bitti; pozisyonumuz yok.
Last edited by fotosuki : 08.Ocak.2012 at 21:51
Eskişehir maçındaki gibi yine bol bol pas yaptık ilk yarıda. Umarım 2.Yarıda galibiyeti getiren golleri atarız.
Ayrıca Egemen-Sivok-Fernandes-Ernst dörtlüsünün sürekli pas yapmasından oyunu ezberledim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2. yarı bu bol pas yerini bol gole bırakır umarım.![]()
Simao - almeida cok kotu , macin tek pozisyonu turgut dogan sahin gol kacirdi.
Edu girecek birazdan
Bir kişi bile iyi oynamaz mı arkadaş?
Birde sözde üst verdik. Ankaragücü yanıltmaya devam ediyor.
Böyle bir oyun beklemiyordum...