Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 261 sonuç

Konu: Samsunspor Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Samsunspor Transfer Haberleri

Samsunspor Transfer Haberleri
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kesinleşmiş şuan transfer yok bildiğim kadarıyla. Sadece iç transferde bazı futbolcular anlaşılmaya çalışılıyor.

Antrenör konusundada büyük ölçüde yeni sezonda takımın başında José Couceiro olacak. Antepspor'uda çalıştırmıştı Couceiro. Türkiye liginide bilen bir yabancı hoca ile anlaşmak iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bank Asya'da çalıştıran hocaya ne oldu ki?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hüseyin Kalpar ile yolları ayırdı takım malesef. Yücel İldiz gibi olsaydı keşke. Adam Bank Asya'dan aldı geldi takımı. Başarısı ortada, ligi 9.bitirdi. Ama bizim yönetimimizde malesef Kalpar ile yolları ayırdı. Teknik Direktör konusu net değil gibi ama büyük ölçüde Couceiro olacak diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Couceiro gelirse tek sevindiğim yanı aldığı oyuncuların çok iyi çıkması olur. Hocalığı konusunda çok soru işaretleri olsada kurduğu sistem çok iş yapar o gittikten sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Kesinleşmiş şuan transfer yok bildiğim kadarıyla. Sadece iç transferde bazı futbolcular anlaşılmaya çalışılıyor.

Antrenör konusundada büyük ölçüde yeni sezonda takımın başında José Couceiro olacak. Antepspor'uda çalıştırmıştı Couceiro. Türkiye liginide bilen bir yabancı hoca ile anlaşmak iyi oldu.
    adını telaffuz edemesemde antepteyken çok severdim hep iyi oyuncularla çalışmak isteyen bir insan.kalpar niye gitti ama anlamadım.buca gibi olmasın sonra
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    adını telaffuz edemesemde antepteyken çok severdim hep iyi oyuncularla çalışmak isteyen bir insan.kalpar niye gitti ama anlamadım.buca gibi olmasın sonra
    Kendi kuyusunu kazdı.

http://www.netkulis.com/haber-15690-...m_kume_duserdi

Dış sahada galipken ortasaha çıkarıp forvet alan, İç sahada mağlupken forvet çıkarıp defans alan hoca mümkünse gelmesin süper lige. Futbolcular takımı Süper Lige çıkardı ama Sir hazretleri 2 haftada 1 puan alıp takımı Şampiyon yapamadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mustafa Sarp'ı Samsun'a getirmesinler de yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Zenke o kadar iyi bi oyuncu değil bence ama Agbetu kesinlikle takımın önemli oyuncuları arasında olmalı önümüzdeki sezon.Sonuçta samsunspor orta sıralar için mücadele edecek muhtemelen ve güçlü fiziği ve hızı ile çok uygun bu oyuna agbetu,zenke biraz daha bencil gibi çok gol attı evet ama agbetu kadar adam eksiltme ve asist özelliği yok
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kazım Yılmaz'ın başkan seçilmesi durumunda takımın başına geçecek olan Portekizli teknik adam Jose Couceiro, transferde önceliğin Türk oyunculara verilmesini istedi. Samsunspor'un 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulundan sonra başkan seçilmesi durumunda takımın başına getirmeyi düşündüğü Portekizli çalıştırıcı Jose Couceiro, transferde rotayı çizdi. Yılmaz'ın listesinde bulunan isimlerle Ankara'da yaptığı görüşmelerde izlenmesi gereken transfer politikası hakkında bilgi veren Couceiro, "İlk olarak eksik mevkilerimizi Türk oyuncularla kapatmaya çalışalım. Eğer bu bölgeleri Türk isimlerle dolduramıyorsak o zaman yabancı transferine yönelelim" dediği belirtildi.

Haber gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Samsunspor forumunda yazmış bunu bir arkadaş ;

Bildiklerimi paylaşayım istedim sizinle...

1.Teknik Direktör Jose Couceiro ile dün Ankara'da protokol imzalandı. Hoca ile kongreden sonra geçerli olmak koşuluyla 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

2.İç transferde sözleşmesi biten Ahmet Şahin, Murat Yıldırım, Ersin Veli ve Simon Zenke ile anlaşma sağlandı. Kongreden sonra sözleşme imzalanacak.

3.Dış transferde ilk anlaşma son 2 sezondur Gaziantepspor'da forma giyen Julio Cesar ile yapıldı. Cesar ile kongreden sonra 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

4.Dış transferde bir yandan günlük planlamalar yapılırken diğer taraftan da Samsunspor'un geleceği düşünülerek futbolcular transfer edilecek. Bu amaçta ileride Samsunspor'a ciddi katkı sunabilme potansiyeline sahip 3 genç futbolcu için kulüpleriyle pazarlıklar devam ediyor.

5. Dış transferde öncelik Türk futbolcularda. Bu amaçla temas kurulan 10 civarında futbolcu mevcut. Bunlardan Samsunspor'un büteçesine uygun olanlarla anlaşma sağlanırsa kongreden sonra imza atılacak.

6. Yabancı futbolcu transferi ise iç transfer ve dış transferde görüşülen Türk oyuncuların durumu netleştikten sonra belli olacak.
    Çok güzel haberler bunlar. Hoca ilede kesin anlaşılmış olması iyi oldu.

Jose Couceiro vizyon sahibi bir hoca.2-3 gün önce bir röportajını okumuştum."UEFA yarı finalinde 10 tane futbolcumuz var,Sporting Lisbon altyapısından çıkma" filan diyordu.Ayrıca ligimizi tanıyor olması da bir avantaj.Gaziantepspor'da şu anda işleyen düzenin altyapısını hazırlayan en önemli isimdir bana göre.Umarım Samsunspor yönetimi Couceiro'nun başarılı olabilmesi için ona gereken sabrı gösterir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Samsunspor Gaziantepspor'dan Julio Cesar ile 2 yıllığına anlaştı. İç transferde ise Ahmet Şahin,Murat,Ersin ve Zenke imzaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Julio Cesar, bilmiyorum nasıl olur ama duran toplarda çok etkili olacağı kesin. Oyun içindede kopmazsa etkili olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Julio cesar çok çok iyi transfer bence umarım samsunspor iyi transferler yapar ligde kalıcı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok etkili bir oyuncu J.Cesar. Müthiş iş yapar Samsun'da

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

K. Karabükspor dan Hakan Söyler, Sporting Lizbon dan Marat Izmailov ile anlaşıldığına dair dedikodular var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hakan Söyler'in pek birşey katacağını sanmıyorum ama Marat İzmailov bomba bir transfer olur..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

COUCEİRO DEFTERİ KAPANDI

Samsunspor başkanı Kazım Yılmaz,kulübüyle sorun yaşayan portekizli teknik adam jose couceiro ile anlaşmaktan vazgeçtiklerini belirtti. Başkan Yılmaz,"Biz portekizli teknik adamla çalışmayı çok istiyorduk. Ancak kendisine verdiğimiz süre içerisinde kulübüyle olan sorunlarını çözemedi. Böyle olunca bizde Jose Couceiro defterini kapattık. Artık listemizdeki diğer hoca adaylarıyla görüşmelere başlayacağız ve takımımızın başına yakışan bir ismi getireceğiz"dedi.

Kaynak : Haber gazetesi

Nöbetçi teknik direktörlerden birisi umarım gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Teknik Direktör olarak Young Boys'un şimdi adını hatırlamadığım ama Fenerbahçe'yi eleyen Teknik Direktörü ile görüşülüyor.

Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şu 3-4-3 oynayan hoca mı? Eğer aynı sisteme Samsun'a uygularsa acayip renkli maçlar izleriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Vladimir Petkoviç

Kariyerli bir hocaya benziyor. Artık transfer yapılsa yani Murat Erdoğan, İbrahim Üzülmez gibi adamların ismi geçiyo taraftar forumlarında. İnşl. bu tür transferler gerçekleşmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Murat Erdoğan her ne kadar verimli oynamış gibi gözükse de takımını yaşına yakışmayan hareketler ile çok yalnız bıraktı. Sırf 6 maç küfür alışkanlığından dolayı oynayamadı. İlk küfür ettiğinde 4, ikincisinde 2 maç ceza verilmişti.

İbrahim Üzülmez ise uzun zaman futbolla iç içe değil. Form grafiğini bilemeyiz. Ama eğer bireysel çalışmalarını devam ettirdi ise yararlı olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Adı geçen oyuncular ile görüşülüp görüşülmediğini bilmiyorum. Ama hoca konusu netleşmeden transfer yapılmasına pek ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.
    Dün akşam Yıldırım Demirören BeşiktaşTv'de Serdal Adalı'nın Kemal için Samsunspor ile görüşeceğini söyledi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dün akşam Yıldırım Demirören BeşiktaşTv'de Serdal Adalı'nın Kemal için Samsunspor ile görüşeceğini söyledi.

Kemal'in takımdan ayrılmasına pek ihtimal vermiyorum. Ama olurda ayrılır ve o kadar stopere rağmen Beşiktaş'a imza atar ise düşüncelerimi anlatmaya forum kuralları izin vermez.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hatta şu an da görüşüyor dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Yeni hocamız Young Boys'u çalıştıran Vladimir Petkoviç. 2 yıllığına anlaşılmış.

( Couceiro gibi faka basmayız inşallah. )

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Vlademir Petkoviç'le A'dan Z'ye

25 Mart 2011 15:43

MEDYASPOR ÖZEL

- Sohbetimize sizi biraz tanımakla başlayalım... Nerelisiniz ve futbolla ilişkiniz nasıl basladı?

- Saraybosna'lıyım, aile olarak futbola ilgi duyardık, örneğin babam da teknik direktördü ve ben FC Sarajevo'nun altyapısından başlayıp 19 yaşımda ilk profesyonel imzamı attım... O dönemlerde Hukuk Fakültesi öğrencisiydim. 1985 yılında da ilk şampiyonluğumu yaşadım.

- Teknik direktörlük geçmişinizden de bahseder misiniz?

- 1987 yılında İsviçre'ye geldiğimde 1999 yılına kadar aktif futbol hayatıma devam ettim. Sonra teknik direktör olarak sırasıyla FC Agno takımını 3. Lig'den 2. Lig'e çıkarttım, FC Lugano, FC Bellinzona'yı 2. Lig'den 1. Lig'e çıkarttım ve 3 yıldır Young Boys'dayim. 13 yılda 3 takım değiştirdim ve hepsinden kendi isteğimle gittim.

- İsviçe'ye gelirsek... Young Boys'ta yapmaya çalıştığınız neydi? Yeni bir düzen kurmak mi? Kısa vadeli günü kurtaracak çözümler üretmek mi?

- Ben Young Boys’a geldiğimde sondan 2. sıradaydı takım. Düşmemek için mücadele ediyordu. Kısa ve uzun vadeli başarı isteniyordu. İlk senemizde 2. olduk. 2. ve 3. yıllarımızda da ikinciliğimizi koruduk. Young Boys tarihinde hiç görülmemiş bir başarı elde ettik. 25 yıldır şampiyon olamayan bir takımda adeta rekorları altüst ettik. Ben göreve geldikten sonra kazanma mantalitesini aşıladım, altyapı ve üstyapıda koordineli bir şekilde çalışma konsepti hazırladım. 90 karşılaşmanın yaklaşık 60'ını kazanmışız, iki sezonda 150 puan toplamışız, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimizin hepsini mutlaka en az bir kere yenmişiz. Bütün bunlar 120 yıllık kulüp tarihinde bir rekor. Zenit örneğin ilk yenilgisini bize karşı aldı. Son 6 yıldır İsviçre'de gelmiş geçmiş teknik direktörler içinde en fazla puanı benim toplamam da ayrıca şahsım adına gurur verici.

- Türkiye sizi Fenerbahçe'yi eleyen takımın teknik direktörü olarak tanıyor... Kıyaslandığında oldukça kısıtlı imkanlarla, hem de seyretmesi keyifli bir futbolla Fenerbahçe'yi elediniz... Bu durum kariyerinizde nasıl bir öneme sahip?

- Tabii ki Fenerbahçe gibi Dünya markası bir takımı yenmek çok önemliydi. 20 Milyon Euroluk bütçemizle, 22 yaş ortalamamızla Fenerbahçe'yi iki kere yenmemiz o günün şartlarında tesadüf değildi. Doğruyu söylemek gerekirse Fenerbahçe de henüz 100% hazır değildi. Ben futbolcularıma her zaman rakip kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynamamızı ve mutlak suretle kazanmak için sahaya çıkmamızı söylüyorum. Sürekli golü düşünerek, pozitif bir futbolla neler olabileceğini gösterdik. Ayrıca Fenerbahçe taraftarının bizi ayakta alkışlaması o taraftarın büyüklüğünü gösterdi. Etkilenmiştim.

- Oyun anlayışınızı nasıl kurguluyorsunuz? Kafanızda sabit bir anlayuş mi var? Yoksa elinizdeki kadroya göre mi hareket edersiniz?

- Tabii ki kadro yapısı çok önemli, günümüzün şartlarına ve kadroya en uygun şekilde olması gerekiyor. Bu anlayışımız oyun içinde her an değişebilme özelliğine sahiptir.

- İsviçre'den sonraki adımınızı düşünmeye başladınız mı?

- 2013 yılına kadar kontratım devam ediyor. Ben hayatımda daima mücadele ederek ve tırnağımla kazıyarak bugünlere geldim. Tabii dönem dönem gelecekle ilgili planlar yapmak gerekiyor. Futbolda neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.

- Türkiye ligi ve Türk futbolu hakkında bilginiz var mi?

- Evet, Türk futbolunu çok yakından takip ediyorum. Özellikle Fenerbahçe maçından sonra ilgim daha da arttı.

- Dar bütçeyle zirveyi zorlayan bir takım oluşturdunuz... Türkiye'de güçlü maddi imkanlara sahip bir takim çalıştırdığınızı varsaysak hedefiniz ne olurdu?

- Maximum başarı, Avrupa'da zirveye ve göze hoş gelen futbolla Şampiyonlar Ligi’ne talip olurdum.

- Tarzını beğendiğiniz Türk ya da yabancı meslektaşlarınız var mı?

- Herkesin kendine has bir tarzı vardır, benim de öyle. Örneğin Spalletti, Zenit maçından sonra basın toplantısında Petkovic'in imzasi her yerde belli oluyor dedi veya Redknapp, Tottenham maçından sonra Young Boys'a değil Petkovic'e yenildik dedi. Bunlar hoş seyler. Arsenal ve Barcelona'nın tarzıyla, oyundan hiç düşmeyen Bayern Münih tarzları hoşuma gidiyor.

- Günümüz futbolunda en fazla ihtiyaç duyulduğuna inandığınız şey nedir?

- Çabukluk ve oyun zekası

- Başarılı bir takımın ne gibi gereklilikleri olduğunu düşünüyorsunuz?

- Takim ahenginin bozulmaması çok önemli. İç huzur ve uyumlu bir teknik ekip.

- Bugün vasat üzeri imkanlara sahip bir kulüpte göreve başlasanız, başarıya temel olacak ne gibi hamleler yaparsınız, yönetimden ne konuda yardım istersiniz?

- Sistematik bir çalişmayla altyapının 100% verimli olmasını sağlardım. Nokta atışlarla (transfer, kulüp yapısı, vs.) gereken hamleleri yapıp hem kısa hem de uzun vadede kalıcı bir başari elde edilebilinir. Yönetimden tek isteğim hemfikir olabileceğimiz bir hedef belirlememiz olacaktır.

- Sizce teknik direktor ile başkan ya da yönetim kurulunun nasıl bir ilişkisi olmalı?

- Hiyerarşik yapıyı seviyorum. Herkes kendi dalında yapılabilineceğin en iyisini yapmaya gayret ederse başarı gelir. Açık ve net konuşmak ve diyalogtan yanayım.

- Popüler bir makam olan sportif direktörlük ve genel menajerlik hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir takımın kaç patronu olmalı?

- Eğer bu makamlar teknik direktörün yükünü hafifletecekse ne ala, aksi takdirde 3 aşçıdan bir yemek çıkmaz.

- Takımın genel stratejisini rakibe göre ne kadar değiştirme taraftarısınız?

- Pek taraftarı değilim bu durumun. Genel stratejimiz belli ve bu doğrultuda ilerliyoruz.

- Oyuncularınızın üzerinde etkinizi nasıl tanımlarsınız? Diktatör müsünüz, yoksa bir ağabey mi?

- Mütevazıliği ve sakin duruşu seviyorum. Yapım gereği de hiçbir zaman yapmacık olamıyorum. Bu samimiyetim oyuncularıma da yansıyor. Kapım 24 saat tüm oyuncularıma her türlü konu için açık. Onlar da beni sayıp seviyorlar ve bana inanıyorlar.

- Yıldız oyuncuların farklı psikolojileri olduğu söylenir... Siz takım içinde daha çok önem verdiğiniz futbolculara diğerlerine göre daha fazla tolerans gösterir misiniz?

- Aslında hayır, ama yıldız oyunculara bazı yerlerde bazı sinyalleri vermek gerekiyor.

- Sizce Türkiye'nin en yetenekli futbolcusu kim? Kimi takiminizda gormek istersiniz?

- Bence Türkiye’de çok yetenekli futbolcular var. Arda, Necip, Gökhan Gönül, Emre şu anda aklıma gelenler. Bunlar her teknik direktörün takımında görmek isteyeceği futbolcular.

- Bugüne kadar kariyerinize nasıl bir yol çizdiniz? Bulunduğunuz noktadan öteye, varmak istediğiniz en gerçekçi hedefler nelerdir?

- Kişiliğimden taviz vermeden ilerledim. Bundan sonraki hedefim büyük oynayan ve büyük başarılar bekleyen bir takım çalıştırmak.

- Seneye nerede olacağınızı şimdiden biliyor musunuz?

- Allah bilir...

- Son olarak sizin eklemek istediğiniz bir şey, vermek istediğiniz bir mesaj var mı?

- Tüm Türk futbolseverleri selamlıyorum ve Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye'ye başarılar diliyorum.

Kaynak = http://www.medyaspor.com/haber/young...n-z-ye-3040377

Defansçıların içinde ofans oynayan 3 - 4 takımdan birisi olacağız. Bakalım neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok ilginç bir tarzı var bu Petkovic'in. Sahayı dar etmek deyimini tam anlamıyla gerçekleştiriyo takımı. Young Boys boş alan bırakmamıştı Fenerbahçe'ye. Türkiye'de bu oyun düzenini oturtursa çok canlar yakar.

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri