1 ile 30 arası toplam 261 sonuç

Konu: Samsunspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kesinleşmiş şuan transfer yok bildiğim kadarıyla. Sadece iç transferde bazı futbolcular anlaşılmaya çalışılıyor.

Antrenör konusundada büyük ölçüde yeni sezonda takımın başında José Couceiro olacak. Antepspor'uda çalıştırmıştı Couceiro. Türkiye liginide bilen bir yabancı hoca ile anlaşmak iyi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Kesinleşmiş şuan transfer yok bildiğim kadarıyla. Sadece iç transferde bazı futbolcular anlaşılmaya çalışılıyor.

Antrenör konusundada büyük ölçüde yeni sezonda takımın başında José Couceiro olacak. Antepspor'uda çalıştırmıştı Couceiro. Türkiye liginide bilen bir yabancı hoca ile anlaşmak iyi oldu.
    adını telaffuz edemesemde antepteyken çok severdim hep iyi oyuncularla çalışmak isteyen bir insan.kalpar niye gitti ama anlamadım.buca gibi olmasın sonra
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    adını telaffuz edemesemde antepteyken çok severdim hep iyi oyuncularla çalışmak isteyen bir insan.kalpar niye gitti ama anlamadım.buca gibi olmasın sonra
    Kendi kuyusunu kazdı.

http://www.netkulis.com/haber-15690-...m_kume_duserdi

Dış sahada galipken ortasaha çıkarıp forvet alan, İç sahada mağlupken forvet çıkarıp defans alan hoca mümkünse gelmesin süper lige. Futbolcular takımı Süper Lige çıkardı ama Sir hazretleri 2 haftada 1 puan alıp takımı Şampiyon yapamadı..

Mesaj Yetkileri