Futboldaki ayrılışımdan sonra iş güç askerlik derken, tekrar futbol hevesim gelmiş ve artık amatör'de olsa bir kulüp çalıştırma hesevesine girmiştim..
Araştırmalarım sonucunda antranörlük için gerekli bilgileri topladım ve sınavları seminerleri derken, belgemizi aldık ama asıl mesele bundan sonra başlıyordu önemli olan belgeyi aldıkdan sonra kendini geliştireceğin veya kendini ispatlayacağın direk antranörlükdü emir almayı sevmediğim için 2.planda olmayı pek istemediğimden asistan'lığı tercih etmemiş ve artık amatör maçları takip etmeye ve oradaki yönetici ve antranörler ile aramı hoş tutmaya gayret ediyorum ve orada bir ortam hazırladıkdan sonra gelecek ufak tefek teklifleri değerlendirmeyi düşünüyorum...
Bakalım, çabası olmayan bir işe baş koyduk ilk önce kendi memleketimden takım çalıştırmayı düşünüyorum bu BAL olabilir 3.Lig olabilir fark etmez...
Açık olan Ligler;
Kendimce olan Teknik Adamlık Hedefim;
- Almış olduğum düşük takımları profesyonel lig standrdına ulaştırmak.
- Almış olduğum Profesyonel Lig standırdaki takımları bir üst seviyeye ulaştırmak.
- Almış olduğum En üst seviyedeki takımı Avrupa Ligi'ne ulaştırmak.
- Almış olduğum Avrupa Ligi standırdaki takımı Şampiyonlar Ligi düzeyine ulaştırmak.
- Ve en sonunda Şampiyonlar Ligi Kupası almak.