Hazırlık Maçlarımız
Çok önemli ekiplerle hazırlık maçları yapıcaz..
Takımın motive olması için iyi skorlar almamız gerekiyor, yeni gelen transferlerinde takıma adapte olması lazım...
İlk Hazırlık maçımızda
Kütahya Şekerspor 0 - 4 Çelik-İş Ormanspor
Hazırlık Maçlarımız
Çok önemli ekiplerle hazırlık maçları yapıcaz..
Takımın motive olması için iyi skorlar almamız gerekiyor, yeni gelen transferlerinde takıma adapte olması lazım...
İlk Hazırlık maçımızda
Kütahya Şekerspor 0 - 4 Çelik-İş Ormanspor
Arsenal, Beşiktaş derken Çelik-İş Ormanspor'a gelmişiz
Zor olan her zaman en zevklidir. Bu sezon bol bol başarı dileklerine ihtiyacın olabilir![]()
Evet, ama önemli olan dipden alıp yukarlara çıkartmak değil midir?![]()
Hazırlık Maçlarımız
Kampımız güzel geçti, az sanayide az garajda az emniyette..
Sonuçlar memnun edici ligede yansıtırız umarım..
1.Hafta
İyi oynayamadık ilk maçımızda mağlubiyet bizi mutlu etmedi...
2.Hafta
Bol gollü bir maç oldu defansımızda sıkıntı var kalecimizde var toptan tüm takım sıkıntılı..
Kolay gele,rast gele,takipteyim ben yine![]()
Başarılar..Başarıya göre takiP...![]()
Başarılar.
Skin Adını yazarmısın?
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
İyi maçlar çıkartıyoruz, iyi sıralama yakaladık bakalım neler olacak gelecek haftalarda şuan durumlar iyi fakat yinede havaya girdiğimiz an patlarız...
7.Hafta
İstediğimiz oyunu bir türlü sergileyemedik, bize karşı iyi oynadılar, beraberliğide zor kurtardık desek yeridir...
8.Hafta
Tek golle devirdik, ligin altlarında yer almasına rağmen bayağı çekişmeli maç oldu 1 golle kazandık iyi oldu...
9.Hafta
Nilüferspor'u sahadan sildik 3 puanı 3 golle aldık iyi oldu...
10.Hafta
11.Hafta
Kendi evimizde tek attık...
11.Hafta Puan Durumu
Beklentilerimizi karşılayan 11 haftalık bir mücadele oldu Arsinspor çok iyi gidiyordu Nilüferspor'un mağlup etmesinle 3 haftalık puan kaybı oldu 1 M 2 Beraberlik alarak yetiştik puan sıralamasında bundan sonra daha zevkli bir lig olacağa benziyor hata yapan yıkılır..
12.Hafta
Zor maç oldu ama güzel oldu zirvede tutunmak için artık her maç çok zor olacak..
Önümüzdeki maç
Çelik-İş Ormanspor - Arsinspor
13.Hafta
Güzel maç oldu lider yine Arsinspor artık bizim bundan sonra önümüze gelen herkesi devirmek, bakalım kim daha önce pes edecek...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ya sorma Reis.
Geç anlamış olduk ben onun faydalarını anlamamıştım ama teklifler gelince anladık sağolsun arkadaşlarda uyarınca..![]()
14.Hafta
Berberliği zor kurtardık depslamda takım yok neredeyse ama takımın yaşıda ufak çocuklar korkuyor heralde..
15.Hafta
Kendi sahamızda iyi galibiyet aldık... İ
İlk çatlak veren Arsinspor oldu..
Nilüferspor'un durdurulmaz bir çıkışı var 1. durumda bizde arkalarında 2. durumda takipteyiz 1 puan arayla..
16.Hafta
Babaeskiyi çok rahat bir şekilde yendik..
17.Hafta
Deplasmanda yine yoklara oynuyoruz şaşılacak bir şey yahu.
Maçlar Yarım saate geliyor...
Çok tehlikeli çoook..
Ligi tamamladık, ummadık mağlubiyetler bizi şampiyonlukdan etti.
3.sırada bitirdik Arsinspor çıktı üst lige..
Bıraktım, kulübü bir taksi param bile yoktu otogara gidecek ama olsun namusumla gururumla ayrıldım...
Boşta geziyoruz ve 1 sezon boyunca kendi cebimizden yediğimiz paraların sıkıntısını çekiyoruz...
Gelecek her teklife olumlu bakmayı planlıyorum, ancak ilk öncelik kulübün ismi ve gelecekde takımı prof yaptığımızda lig atlattığımızda alay konusu olmaması...
Ankaragücü
Bayrampaşa
Kulüplerine ilgilendiğimizi, basın yolu ile açıkladık ve kulüp menajerlerinle bir görüşme istedik...
Çankırıspor, eklenmiştir
Bayrampaşa'dan teklif aldık 1 hafta erteleme istedik gelişme olursa diye.
Kurtuldu'nun yeni durağı Bayrampaşa!
Ligde sıkıntılı dönemleri bir türlü üzerinden atamayan Bayrampaşa kulübü çareyi teknik adam değişikliğinde aramaya başladı, önceki günlerde eğer görev verilirse Bayrampaşa'yı çok daha iyi yerlere taşıya bilirim açıklaması yapan Kurtuldu ile görüşmeleri gizlice ilerleten yönetim dün gece saat 19:00 civarında teknik adamlarınla yollarını ayırdıklarını ve yönetimin, bundan sonra Kurtuldu elinde olacağı açıklandı..
1 sezon önce BAL takımı yöneten ve futbolda daha tecrübesi pek olmayan genç teknik adama bırakılması takımın, bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılansada yönetimin genç teknik adama güveni baya bir fazla..
Şooook....
Kurtuldu Bayrampaşa'yı yüz üstü bıraktı ve 1 maça çıktıkdan sonra istifa ettiğini açıkladı.
İstifa nedeni ise takımda daha ilk 11 çıkmıyor oluşu, ve daha yeni başlamakda olan kariyerini böylelikle kötü grafikler ekletmemek...
Yoook Artıkk...
Bu kariyer fazla gitmezBenden sana tavsiye, Romanya'dan bir takım al ve yeni bir kariyer aç.Tavsiyem Rapid olur.Emin ol çok zevk alacaksın.Bizde burda zevk alacağımız bir kariyer takip etmiş oluruz
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Asıl Macera yeni başlıyor reis öyle deme...![]()