Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: A Milli Takım Yaz Programı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default A Milli Takım Yaz Programı

A Milli Takım'ın yeni patronu Abdullah Avcı'nın Mayıs ayında yapmayı planladığı hazırlık maçlarının takvimi açıklandı.

06 Mart 2012 Salı - 15:47
    Sporx.com
    SPORX ÖZEL – Teknik ve futbolcu kadrosuyla yenilenen A Milli Takımı'mızın mayıs ayında yapacağı 5 hazırlık maçı da belli oldu.
    İlk sınavını Türkiye'de Slovakya ile yapan Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takımı'mız Mayıs ayının sonunda Avusturya'da kamp yapacak. Buradaki ilk sınavını 24 Mayıs'ta Gürcistan'la yapacak olan Ay-yıldızlılarımız daha sonra 26 Mayıs'ta Finlandiya ve 29 Mayıs'ta da Bulgaristan'la oynadıktan sonra Portekiz'e geçecek.
    Millilerimiz 2 Haziran'da Portekiz'le bir hazırlık maçı yaptıktan sonra 5 Haziran'da Ukrayna ile oynayacağı özel maçın ardından kampını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default A Milli Takım Yaz Programı

A Milli Futbol Takımı'nın 20 Mayıs'ta başlayacak yurtdışı kamp programı belli oldu. A Milli Takım Avusturya kampı boyunca Gürcistan, Finlandiya, Bulgaristan, Portekiz ve Ukrayna'yla karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımı'nın 20 Mayıs'ta başlayacak yurtdışı kamp programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın Avusturya kampının programının belli olduğu ve 15 günlük kamp süresince millilerin 5 hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, millilerin, kamp dönemi boyunca Gürcistan, Finlandiya, Bulgaristan, Portekiz ve Ukrayna ile karşı karşıya geleceği kaydedildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki milliler, 20 Mayıs'ta Avusturya'nın Salzburg şehri yakınlarındaki Leogang kasabasında kampa girecek. 30 Mayıs'a kadar burada çalışmalarını sürdürecek Milli Takım, 2 Haziran'da Portekiz ile oynayacağı maç için Lizbon'a geçecek. Portekiz maçı sonrası Milli Takım kafilesi, son hazırlık maçı için Almanya'nın Ingolstadt kasabasına hareket edecek ve kamp çalışmaları 5 Haziran'da sona erecek.

A Milli Futbol Takımı'nın hazırlık maçlarının programı şöyle:

Türkiye-Gürcistan
    24 Mayıs 2012 Perşembe
    Yer: Salzburg
    Stat: Red Bull Arena Salzburg

Türkiye-Finlandiya
    26 Mayıs 2012 Cumartesi
    Yer: Salzburg

Türkiye-Bulgaristan
    29 Mayıs 2012 Salı
    Yer: Salzburg:

Portekiz-Türkiye
    2 Haziran 2012 Cumartesi
    Yer: Lizbon
    Stat: Estadio da Luz

Türkiye-Ukrayna
    5 Haziran 2012 Salı
    Yer: Almanya Ingolstadt
    Stat: Audi Sportpark Ingolstadt
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Default A Milli Takım Aday Kadro Açiklandi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Hakan Balta sakat sanırsam alınması lazımdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Hakan Balta'nın sakatlığı 1.5ay civarı sürücekmiş sanırım o yüzden yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Değişik bir kadro olmuş. Serdar Kurtuluş'u ilk defa görüyorum milli takımda
    Last edited by William Rookwood : 15.Mayıs.2012 at 18:02 Reason: Serdar Aziz değişikliği
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Serdar Aziz falan yok değişik bir kadro olmuş
    serdar aziz var

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Rüştü niye çağrılmış onu anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Volkan
    GG - Semih - Serdar - İsmail
    Hamit - Selçuk - Nuri
    G.Töre - Burak - Arda

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Rüştü niye çağrılmış onu anlamadım
    jübile yapacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İsmail'i oynatmaz hoca bence şöyle bir kadro ile çıkar.

Volkan

Gökhan - Semih - Egemen - Hasan Ali

Mehmet Ekici - Selçuk Nuri

Gökhan Burak Arda
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdar Kurtuluş formda mıydı geçen sezon?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

1 sezondur futbol oynamayan Hamit ve Nuri olmamalıydı takımda. Her ne kadar Real Madrid oyuncusu da olsalar adamların ayağına bir sezondur neredeyse top değmedi. Hadi diyelim Nuri genç vs onu anlarım ama Hamit tercihi yanlış en azından.

Sercan Sararer ismini de ilk kez duydum. Abdullah Hoca bu tarz oyuncuları bulmak konusunda başarılı olduğu için bişey diyemiyorum tabi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Semih ilk 11 oynamaz. Ömer Toprak varken ilk tercih o olur bana göre yanına da büyük ihtimal Egemen oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şöyle baktığımda çok sağlam kadro var.Umarım istenilen performanslar gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Serdar Kurtuluş formda mıydı geçen sezon?
    Hem de nasil, NTV fantasy football oynadigim icin biliyorum. En cok puan kazandiran yani efektif sag beklerin basinda geliyor kendisi Semsi. Olumlu bir karar bence, faydali olacaktir. Emre Colak yine yok yalniz, olmasini isterdim.

Bu arada Hakan Balta neden cagrilir milli takima denirken simdi niye yok yorumlari yapiliyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sercan'ı çağırmasına sevindim adam Fürth'te döktürüyordu zaten...Güzel kadro kurmuş Avcı bizden hakedenleri almış Emre Çolak çok kötüydü zaten son maçlarda normal buluyorum çağırmamasını...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Hem de nasil, NTV fantasy football oynadigim icin biliyorum. En cok puan kazandiran yani efektif sag beklerin basinda geliyor kendisi Semsi. Olumlu bir karar bence, faydali olacaktir. Emre Colak yine yok yalniz, olmasini isterdim.

Bu arada Hakan Balta neden cagrilir milli takima denirken simdi niye yok yorumlari yapiliyor
    Engin'in yerine Emre olmalıydı.Zaten sayın Avcı Engin hakkında bazı açıklamalar yapmıştı.Ama sözlerini unuttu sanırım.

Ben birde ırkçılık yapan bir oyuncunun kadroda olmasınada üzüldüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

buyukler arasinda bana gore tartismasiz bu yilin en iyi "TURK" oyuncusu engindir geçmis yillarini hepimiz biliyoruz sorunlu bir oyuncuydu ama fatih hoca ile bambaska oldu.

He birde Erman"i neden almamis anlamadim ermanda bu yil buyuk bir patlama yapti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Erman son maçlarda yokları oynuyor zaten normal sezonun sonuna doğru da yokları oynuyordu bi tek arada bir uzaktan sürpriz şutlar çıkarıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byariff View Post
    buyukler arasinda bana gore tartismasiz bu yilin en iyi "TURK" oyuncusu engindir geçmis yillarini hepimiz biliyoruz sorunlu bir oyuncuydu ama fatih hoca ile bambaska oldu.

He birde Erman"i neden almamis anlamadim ermanda bu yil buyuk bir patlama yapti.
    Bank Asya'da oynaynları mı değerlendirdin de Engin'in en iyisi olduğuna karar verdin?Hee öyleyse haklısın.

Ayrıca bir oyuncu hakkında yorum yapıp sonra o lafı sineye çekmek mantıklı değil.Daha ağır ithamlarda bulanacam ama yeri değil.Kaldıki Engin o kadroda 11'e giremez zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gençlerbirliginden beri hatirlarim engin"i yetenekli oyuncudur kendisi ama mental olarak evet sorunlu oldugumuzu hepimiz biliyoruz ve ayrica Anlasildi ki Trabzonda Kotu anilar yasadigi icin senide etkilemis hocam , geçmis yillara bakmam ben bu yil ve gelecek yillara bakarim.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bank Asya'da oynaynları mı değerlendirdin de Engin'in en iyisi olduğuna karar verdin?Hee öyleyse haklısın.

Ayrıca bir oyuncu hakkında yorum yapıp sonra o lafı sineye çekmek mantıklı değil.Daha ağır ithamlarda bulanacam ama yeri değil.Kaldıki Engin o kadroda 11'e giremez zaten.
    e sadece 11 kişi çağırsalardı o zaman? Engin'in bu sene ki performansı belki en iyi olmasa da Süper Lig'de ilk 10a girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Pek ortamı germeyim ama Yine Zirve Yine Zirve. :P

R.Madrid'i A.Madrid'i Valencia'yı gördüm mü şu listede hoşuma gidiyor yahu...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Gençlerbirliginden beri hatirlarim engin"i yetenekli oyuncudur kendisi ama mental olarak evet sorunlu oldugumuzu hepimiz biliyoruz ve ayrica Anlasildi ki Trabzonda Kotu anilar yasadigi icin senide etkilemis hocam , geçmis yillara bakmam ben bu yil ve gelecek yillara bakarim.
    Beni etkilemedi gitmesine en çok sevindiğim isimdi.Bu yıl evet iyiydi ama senin dediğin gibi öyle en iyi Türk değildi.Mental olarakta birşeyin değiştiğini görmedim ben bizim takımda da bir ara böyle oynuyordu sonradan ne olduğu ortaya çıktı.

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    e sadece 11 kişi çağırsalardı o zaman? Engin'in bu sene ki performansı belki en iyi olmasa da Süper Lig'de ilk 10a girer.
    Yazdığımı farklı şekilde anlamanı anlıyorum.Evet bu yıl ilk 10 yerli arasına girer ona lafım zaten yok.Arkadaş överken abartmış o yüzden öyle yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sabri reyiz nasıl olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Erme Çolak olmalıydı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Erme Çolak olmalıydı.
    Emre Ümit Milli Takım kaptanı diye biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre'ye bari burada laf atmayın.

----------Volkan
    GG Egemen Ömer İsmail
    -----------Topal
    -------Selçuk Emre
    Töre------------------Arda
    -----------Burak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Avci tukurdugunu yaladi veya bu kadro onun kadrosu degil

Ibb'nin basindayken "Allah bana Engin gibi bir futbolcuyla asla calismayi nasip etmesin" gibi bir laf etmisti.

Engin iyi oynadiginda milli kadroya girmeyi hak eden bir futbolcu ama tabi onun kisiligi ile ne kadar surdurur bu performansi merak konusu.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri