1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: A Milli Takım Yaz Programı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

buyukler arasinda bana gore tartismasiz bu yilin en iyi "TURK" oyuncusu engindir geçmis yillarini hepimiz biliyoruz sorunlu bir oyuncuydu ama fatih hoca ile bambaska oldu.

He birde Erman"i neden almamis anlamadim ermanda bu yil buyuk bir patlama yapti.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byariff View Post
    buyukler arasinda bana gore tartismasiz bu yilin en iyi "TURK" oyuncusu engindir geçmis yillarini hepimiz biliyoruz sorunlu bir oyuncuydu ama fatih hoca ile bambaska oldu.

He birde Erman"i neden almamis anlamadim ermanda bu yil buyuk bir patlama yapti.
    Bank Asya'da oynaynları mı değerlendirdin de Engin'in en iyisi olduğuna karar verdin?Hee öyleyse haklısın.

Ayrıca bir oyuncu hakkında yorum yapıp sonra o lafı sineye çekmek mantıklı değil.Daha ağır ithamlarda bulanacam ama yeri değil.Kaldıki Engin o kadroda 11'e giremez zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bank Asya'da oynaynları mı değerlendirdin de Engin'in en iyisi olduğuna karar verdin?Hee öyleyse haklısın.

Ayrıca bir oyuncu hakkında yorum yapıp sonra o lafı sineye çekmek mantıklı değil.Daha ağır ithamlarda bulanacam ama yeri değil.Kaldıki Engin o kadroda 11'e giremez zaten.
    e sadece 11 kişi çağırsalardı o zaman? Engin'in bu sene ki performansı belki en iyi olmasa da Süper Lig'de ilk 10a girer.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Gençlerbirliginden beri hatirlarim engin"i yetenekli oyuncudur kendisi ama mental olarak evet sorunlu oldugumuzu hepimiz biliyoruz ve ayrica Anlasildi ki Trabzonda Kotu anilar yasadigi icin senide etkilemis hocam , geçmis yillara bakmam ben bu yil ve gelecek yillara bakarim.
    Beni etkilemedi gitmesine en çok sevindiğim isimdi.Bu yıl evet iyiydi ama senin dediğin gibi öyle en iyi Türk değildi.Mental olarakta birşeyin değiştiğini görmedim ben bizim takımda da bir ara böyle oynuyordu sonradan ne olduğu ortaya çıktı.

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    e sadece 11 kişi çağırsalardı o zaman? Engin'in bu sene ki performansı belki en iyi olmasa da Süper Lig'de ilk 10a girer.
    Yazdığımı farklı şekilde anlamanı anlıyorum.Evet bu yıl ilk 10 yerli arasına girer ona lafım zaten yok.Arkadaş överken abartmış o yüzden öyle yazdım.

Mesaj Yetkileri