Maçın favorisi Sivas, Fenerbahçe'nin Savunması ve orta sahası sorunlu. Morali diplerde...
fenerbahce macin favorisi, savunmasi oturmaya basladi. kolay kolay gol yemeyiz bence, hucumda da uretken olabilirsek rahat bir galibiyet aliriz.
Eneramo faktorü var. Yobo, Emenike'yi tuttuğu gibi Eneramoyu da tutabilirse sıkıntı olmaz ama tutamazsa Fenerbahçe çok sıkıntı çeker.
Selçuk Şahin'in oynaması durumunda izlemeyeceğim maç. Oyuncu tercihleri maçın sonucu üzerinde etkili olacaktır. Kötü tercih Sivas'a puan veya puanlar kazandıracaktır.
...
Beraberliğe oynamalıyız.
Alex yaşlandı oynamamalı.
Takıma kırgınım, maçı izlemek planlarım arasında yok.![]()
umarım yeniliriz aksi halde aykut kocaman ile devam ederiz.
Fenerbahçe rahat oyun ve skorla kazanacak.
Fenerbahçe zorda olsa kazanacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Sivas'ın ofans hattı harika kesin gol bulacaktır diye düşünüyorum Fenerbahçe'den de cevap gelecektir gollü beraberlik bekliyorum ben Sivas'ın savunması iyi olsa kazanırdı derdim ama kesin 1-2 gol yerler...
Fenerbahçem zevkli geçmesi muhtemel bu karşılaşmayı kazanır. Biz sivastan daha çok gol atarız bir şekilde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bol gollu mac olur sivas"in hucum hatti cok iyi aksine defansida cok açik veriyor , fenerbahceyi zaten tartismaya gerek yok bol gollu beraberlik bekliyorum 2-2 gibi.
Yenildiğimiz var saydık.Maçtan hemen sonra Aykut hocanın bırakacağını mı düşünüyorsun ?
Bıraksa Spartak maçında bırakırdı çünkü telefisi olmayan bir maç üst üste 3-4 maç kaybetmediğimiz sürece Aykut hoca bırakmaz yani boşa umarım yeniliriz falan deme
Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum.Maçın favorisi tabiki de biziz, Kuyt'tan gol bekliyorum..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe böyle durumlarda zor deplasmanları rahat kazanıp günü kurtarmıştır hep.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Zor maç gibi duruyor maçta Sivas'ın hücum hattı çok etkili oyunculardan kurulu
Önde baskılı başlayacaklarını düşünüyorum o baskıyı kırabilirsek savunmada mutlaka hata yapacaklardır.
Duran toplarda geçen hafta çok zayıf olduklarını gösterdiler duran top ile öne geçip, kronikleşen 1-0 a yatma haliyle defansa çekilerek kontra ataklar ile de maçı kazanabiliriz.
Tabi üstüne yatma işini çok abartırsak yine mahkum ve sivas adına bol pozisyonlu bir maç da çıkabilir ortaya..
Aykut hoca nın tercihlerini de merakla bekliyorum Alex Stoch Selçuk gibi oyuncular konusunda özellikle
İzlemek istediğim ortasaha ve forvet
Topal Topuz
Kuyt Alex Stoch
Sow
Sivasspor maçı kadrosu :
Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.
Baroni yok, ilginç.
Bu adamın ne yaptığını, yapmaya çalıştığını anlayabilen bir Allah'ın kulu varsa söylesin.
Cristian Baroni'yi en kritik deplasmanda (Moskova) ilk onbir başlat, kilit rol ver, Kadıköy'deki maçta da sonradan oyuna dahil et ama lig maçının kadrosuna alma. Anlaşılır bir şey mi? Bienvenu çılgınlığını söylemeye gerek yok, adamı Moskova'da oyuna soktu ama şu ana kadar yaptığımız tüm maçlar (hazırlık dahil) 18'ine almadı.
Şu şartlar altında en ideal Sivasspor kadrosu:
Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Kuyt, M.Topuz, M.Topal, Stoch, Alex, Sow.
Ama Kocaman gider şöyle bir onbir sahaya sürer:
Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, M.Topuz, Selçuk, M.Topal, Caner, Kuyt, Sow.
Last edited by LaigLeNoiR : 01.Eylül.2012 at 16:19
ben Kuyt-Stoch-Alex-Sow aynı anda oynasın diyenleri hiç anlamadım ve anlamayacağım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
salih uçan oynayacak diyolla
Mert-Gökhan-Egemen-Yobo-Hasan Ali-Topuz-Salih-Topal-Kuyt-Sow-Stoch 11'i ile çıkarız.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
----Sow Kuyt
Stoch---------Topuz
-----Topal Salih
ya da
-------Sow
Caner Alex Kuyt
-----Salih Topal
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
aslında daha çok 4-2-3-1 tarzı oluyor Muhammed. Topal ve Topuz sayesinde savaşçı bir ortasaha. Alex gibi bir lider. Stoch - Kuyt kanatlarda etkili ve hatta bunlara ek olarak Sow gibi bir forvet. Sow eğer istenilirse press yapabilen bir oyuncu, Kuyt adeta defansif forvet. Topuz ve Topal da durmadan press yapabilen oyuncular. Şimdi böyle baktığımızda ortasaha ilerisinde 4 oyuncu iyi press ve savunma yapabiliyor. Stoch geriye dönüyor zaman zaman, onda biraz sıkıntı var. Tek press yapmayan Alex. Kontraya çıkan bir takımda top Alex' de ise bence gol olma ihtimali çok yüksektir. Çünkü Kuyt ve Sow gibi çok hızlı oyuncular da var.
Bence
------Topuz --------Topal--------
Kuyt--------Alex--------------Stoch
--------------Sow--------------------
çok etkili bir kadro olur. Durdurulması çok güç.
Football is simple,but Football Manager is not
Rakipten korkmayan takımının adının Fenerbahçe olduğunu bilen herkes Kuyt Sow Alex Stoch'u bir arada oynatır oynatmalıdır mecburi durumlar dışında.
Anelka Alex Tuncay Nobre oynamadı mı oynadı zaman zaman rakibin nefesini kesip canını almadı mı aldı..
Az Alkmaar deplasmanına
Tümer Tuncay Alex Kezman bir arada çıkıp iyi futbol oynanmadı mı
Deivid Alex Uğur(Kazım) Kezman(Semih) bir arada oynamadı mı oynadı rakibin tepesine çökmedi mi istedikleri zaman, çöktü.
Sevilla deplasmanında Aurelio tek başına önlerinde Deivid Alex Uğur Kezman Semih turu getirmedi mi ?
Kuyt 6 senedir 4 4 2 nin ve 4 2 3 1 in sağında oynuyor forvet olarak da orada da pek ala değerlendirebilir.
Stoch'un da savunma zaafı olsun varsın Fenerbahçe bunu tolere edebilmeli senelerdir ediyor neticede
Kazma, ileriye gidemeyen rakipten çekinen oyuncular seyretmektense ben böyle bir Fenerbahçe izlemeyi tercih ederim.
Ortasahanın zayıf olduğu gerçek ama bu ortasahayı kuran da Aykut Kocaman dan başka kimse değil.
bol gol yeriz , belki bol gol de atarız. Stoch , Sow dan daha çok ileride. orada sadece Kuyt pres yapıyor. bence bizim ortasahaya o da yetmez. Vaslui nin ilk maçında böyle çıktık yanlış hatırlamıyorsam resmen duman ettiler bizi.