ben Kuyt-Stoch-Alex-Sow aynı anda oynasın diyenleri hiç anlamadım ve anlamayacağım.
ben Kuyt-Stoch-Alex-Sow aynı anda oynasın diyenleri hiç anlamadım ve anlamayacağım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
aslında daha çok 4-2-3-1 tarzı oluyor Muhammed. Topal ve Topuz sayesinde savaşçı bir ortasaha. Alex gibi bir lider. Stoch - Kuyt kanatlarda etkili ve hatta bunlara ek olarak Sow gibi bir forvet. Sow eğer istenilirse press yapabilen bir oyuncu, Kuyt adeta defansif forvet. Topuz ve Topal da durmadan press yapabilen oyuncular. Şimdi böyle baktığımızda ortasaha ilerisinde 4 oyuncu iyi press ve savunma yapabiliyor. Stoch geriye dönüyor zaman zaman, onda biraz sıkıntı var. Tek press yapmayan Alex. Kontraya çıkan bir takımda top Alex' de ise bence gol olma ihtimali çok yüksektir. Çünkü Kuyt ve Sow gibi çok hızlı oyuncular da var.
Bence
------Topuz --------Topal--------
Kuyt--------Alex--------------Stoch
--------------Sow--------------------
çok etkili bir kadro olur. Durdurulması çok güç.
Football is simple,but Football Manager is not
Rakipten korkmayan takımının adının Fenerbahçe olduğunu bilen herkes Kuyt Sow Alex Stoch'u bir arada oynatır oynatmalıdır mecburi durumlar dışında.
Anelka Alex Tuncay Nobre oynamadı mı oynadı zaman zaman rakibin nefesini kesip canını almadı mı aldı..
Az Alkmaar deplasmanına
Tümer Tuncay Alex Kezman bir arada çıkıp iyi futbol oynanmadı mı
Deivid Alex Uğur(Kazım) Kezman(Semih) bir arada oynamadı mı oynadı rakibin tepesine çökmedi mi istedikleri zaman, çöktü.
Sevilla deplasmanında Aurelio tek başına önlerinde Deivid Alex Uğur Kezman Semih turu getirmedi mi ?
Kuyt 6 senedir 4 4 2 nin ve 4 2 3 1 in sağında oynuyor forvet olarak da orada da pek ala değerlendirebilir.
Stoch'un da savunma zaafı olsun varsın Fenerbahçe bunu tolere edebilmeli senelerdir ediyor neticede
Kazma, ileriye gidemeyen rakipten çekinen oyuncular seyretmektense ben böyle bir Fenerbahçe izlemeyi tercih ederim.
Ortasahanın zayıf olduğu gerçek ama bu ortasahayı kuran da Aykut Kocaman dan başka kimse değil.