Last edited by di canio : 02.Ekim.2012 at 17:57
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mücadele etsinlerde isterse 50 - 0 yenilelim
Fenerbahçe'nin son olaylardan ve skorlardan sonra, bu maçta hırs yapacağını düşünüyorum. Galibiyete yakın taraf ve galip gelmesi gereken taraf Fenerbahçe. Skor tahminim, 2-1.
Durumu kritik iki takımın mücadelesinde ev sahibi olmanın da avantajıyla Gladbach'ın galip geleceğini düşünüyorum. Kıran kırana maç olur, iki takımın oyuncuları da kendilerini affettirmek için hırslı oynayacaklardır.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
fenerbahcenin en iyi doneminde bile alt klasman takimlari haric deplasmanda mac kazanmisligi yok avrupa maclarinda. Gladbach ne kadar kotu sonuclar almis da olsa Alman disiplininde bir takim ve zor bir deplasman. beraberlik iyi sonuc olur, kazanirsak mucize bana gore. ama olmayacak sey de degil.
İki sorunlu takımın maçı olarak görüyorum. Beraberlik bizim için iyi bir skor olur.Hissizim takım konusunda şu an. Maçı izlemeyebilirim bile.Kötü skorlardan dolayı değil iç karışıklıktan dolayı hissizim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Gladbach kazanır Fenerbahçe çıkmaza doğru sürükleniyor başka açıklaması yok şu son yaşanan olaylardan sonra durumun.
Dortmunddan 5 yiyen bizden 10 yer demek isterdim ama diyemiyorum bu hale getirenler utansın
İki sorunlu takımın mücadelesi olacak. Eğer Gladbach iyi zamanlarında olsa garanti Gladbach derdim ama şimdi neden olmasın diyorum, belki puan alır Fenerbahçe. Kıran kırana bir maç olacak gibi beraberlik olur dedim ama herhangi başka bir sonuca da şaşırmam.
2-0 yeniliriz gibime geliyor.Krasic yine yedek baslar.TR kupası icin aldık biz onu.
takım bir anda kondisyon canavarı haline gelmezse beraberlik çok iyi skordur.
zaten aykut kocaman da bayılır yenilmemeye beraberliğe..
kasımpaşa daki hava devam ederse rezalet gelebilir.
ne kadar da iyi oyuncularını göndermiş ve formsuz olurlarsa olsunlar disiplinli ve fizik olarak iyi bir takım gladbach
Yeniliriz. Umarım Aykut'un son maçı olur.
Bu olaylardan sonra bu maç için umudum yok ne yazık ki.
İlk kez Turksportal anketinde rakibimize oy attım, 500 tane gol yiyelim başka bir şey istemiyorum.
Ahh ahh şu maç İstanbul'da olacaktı, bayanların olmadığı bir maçda bakalım nasıl o stada ayak basacaktın.
Teknik Direktörü sevemek yüzünden takımın yabancı bir takım tarafından yenilmesini istemek bilmiyorum ne kadar doğru.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
oyuncular bir gazla başlarlar ya 1-0 alırız ya da 1-1 biter. ama asla kaybetmeyiz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başka türlü gitmeyecek ne yapalım..
Burak
Ben kendi düşüncem sebebi ile puan bile alamayacağımızı düşünüyorum.Keşke gönlüm kazanmamızı isteseydi
Ancak eğer biz bugün takımımız yenilsin diye dua eder hale geldiysek bu durumdan utanması gerek tek biz değiliz...
Şuan bile avatarımda yada diğer üyelerin avatarlarında Kaptan'ı görünce duygulanan ben maç kadrosu yazdığında 10 numarayı orada görememek çok fena dokunacak bana o oynamasa bile takımda 10 numaranın olduğunu bilmek ayrıydı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Herkesin bir futbol kahramanı vardır benimde Alex'ti. Alex geldiğinde ben 11 yaşımdaydım 10'suz bir Fenerbahçe izlemeye hiç alışık değilim. Evet Alex gidecekti ama bu şekilde değil. Bu olmadı ! Efsanemizi bu hallere sokanlar orda rahat rahat oturamazlar !
Pierre , Emre şimdi de Alex kimi sevsek takımdan kovulurcasına yollanıyor. Aykut Kocaman'ın ve Aziz Yıldırım'ın egosunu tatmin edeceği yer F.Bahçe değildir !
Hayatımda ilk kez Fenerbahçe'nin yenilmesini istiyorum. Yenilirsek Aykut Kocaman illetinden kurtulucaz sanıyorum. Zamanla Aziz Yıldırım'dan da kurtulucaz inşallah.
3 temmuzdan beri Başkana verdiğimiz desteğin karşılığı en sevdiğimiz adam'ın kellesini almak olmamalıydı.
Maça gelirsek problem Alex'miş bugün ki karardan onu anladım ben. Bakalım Alex'siz F.Bahçe napıcak ? Bence problem çok daha KOCAMAN.