Mönchengladbach kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Originally Posted by Nedvedmania Teknik Direktörü sevemek yüzünden takımın yabancı bir takım tarafından yenilmesini istemek bilmiyorum ne kadar doğru. Bu takım, Gladbach'dan bana daha yabancı.
Originally Posted by Universal Bu takım, Gladbach'dan bana daha yabancı. Güzel laf ama ciddi olarak düşünürsek yine yanlış
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania Güzel laf ama ciddi olarak düşünürsek yine yanlış Yanlışsa yanlış, Alex yanlış yaptı, Aykut yaptı, Aziz yaptı, e bide biz yapalım.
Burak
Originally Posted by Sheriff Yanlışsa yanlış, Alex yanlış yaptı, Aykut yaptı, Aziz yaptı, e bide biz yapalım. NOKTA..............
Originally Posted by Nedvedmania Güzel laf ama ciddi olarak düşünürsek yine yanlış 3 yılı kaybetmektense bu maçı kaybedelim veya 3 maçı kaybedelim ben razıyım ilk defa yenilmeyeceğiz sonuçta gerçi aykut kocaman ne var yoksa defansa yatırır yine yenilgiden kaçar ama bakalım rakip ne kadar istekli olacak.
Forum Rules