Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Plzen kazanır

8 26.67%
  • Berabere kalınır

13 43.33%
  • Fenerbahçe kazanır

9 30.00%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 146 sonuç

Konu: Viktoria Plzen - Fenerbahçe | Uefa 3. Tur 1. Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Viktoria Plzen - Fenerbahçe | Uefa 3. Tur 1. Maçı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

3 İhtimalli Bir Maç Fener Ne yapıp ne edip Gol atması lazım.

Hep beraber uyuruz tv karşısında, beraberlik bozulmaz diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bence işe yaramayan sistemle ısrar edilirse Takım oyunu iyi oynayan hızlı ve fiziksel olarak güçlü rakibi karşısında Fenerbahçe'nin şansının düşük olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bate macinin kopyasi olur oyun kalitesi bakimindan

Avrupa da takım bence oynamamız gerektiği gibi oynuyoruz

Beraberlik veya galibiyet bekliyorum ben.

Volkan - Gökhan - Ziegler - Yobo - Bekir - Topal - Topuz - Cris - Kayt - Sow - Webo

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Karşı takımın oyununu bilmediğim için bir yorum yapmayacağım,umarım kazanan Fenerbahçe olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Fenerbahçe Beşiktaş maçındaki ilk 25lık oyunu sergileyebilirse karşımızda rakip filan kalmaz. Umarım böyle bir oyun oynar ve turu ilk maçtan bitirir. BATEden çok çok zor bir takım; ama elenmeyecek bir takım değil. Umarım kura gibi maç şansımızda yanımızda olurda ilk maçtan çeyrek finali kutlayabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Rakip araştırdığım kadarıyla hızlı oynamayı seven iyi kontratak yapabilen bir takım.Napoli gibi bir takımı gol yemeden de elediler.Ama Fenerbahçe boş takım değil belki kazanamaz deplasman olduğu için ama berabere de kalma şansı yüksek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Umarım temsılcımız turu atlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin kazanacağını sanmıyorum ancak gollü beraberlik ile avantajlı döneceğini düşünüyorum. Başarılar Fenerbahçe !
    Canım FEDA olsun sana !

Plzen kapalı kutu. Ama Aykut Kocamanın abarttığı kadar da "muazzam" bir ekip olduğunu sanmıyorum gecmiş tecrubelerimden. Belki Bate kadar bile bir ekip değildir zira geçmiş skorlara bakacak olursak eğer Plzen Napoli'yi elediyse bu Bate de şu an şampiyonlar liginin bence 1 numaralı favorisi Bayern Munih'i yenmişti. Kısacası Fenerbahçe kendi potansiyeline birazcık yaklaşırsa Plzen falan dayanamaz kolay kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında, 7 Mart Perşembe günü deplasmanda Çek takımı Viktoria Plzen ile karşılaşacak Fenerbahçe'de 20 kişilik maç kadrosuna alınan oyuncular açıklandı.

Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmedi. Ancak Cezalı olan Raul Meireles'in ise kafileye dahil edilmesi dikkat çekti.

İşte Fenerbahçe'nin 20 Kişilik Kadrosu

"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Raul Meireles."
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında, 7 Mart Perşembe günü deplasmanda Çek takımı Viktoria Plzen ile karşılaşacak Fenerbahçe'de 20 kişilik maç kadrosuna alınan oyuncular açıklandı.

Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmedi. Ancak Cezalı olan Raul Meireles'in ise kafileye dahil edilmesi dikkat çekti.

İşte Fenerbahçe'nin 20 Kişilik Kadrosu

"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Raul Meireles."
    Aykut Kocaman'ın 20 milyon Euroluk yedekleri . Hatta yedek bile değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Umarım kadıköye bırakmayız turu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Beraberlik gibi duruyor ama umarım maçı kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

1-0 kazanırız. Golü de cristian atar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe bize oynadığı gibi oynarsa bu turda şansı epey yüksek. Raul ve Emre'nin yokluğunda bakalım hangi oyuncular şans bulacak. Topal,Salih,Baroni üçlüsü ideal ama oyunu tutma adına Selçuk ilk 11'de başlayabilir.

BATE kadar hücum gücü düşük bir takım değiller, izlediğim kadarıyla bireysel olarak skoru değiştirebilecek aman diyeceğimiz bir oyuncuları yok. Takım halinde çok iyi hücum eden ve pozisyonu bulduğunda bitirebilen bir ekibe sahipler, maçın her saniyesi konsantrasyonu elden bırakmamak lazım.

Deplasmanda alınan her türlü gollü beraberlik avantaj, galibiyet ilk hedef olmalı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk Napoli maçında Napoli'nin kaçan çok net fırsatları var ve Plzen takımının 2 tane golü resmen sol bekin ikramıydı. Evet kesinlikle Bate'den iyi takımlar ama ben abartıldıkları kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Özellikle bazı köşe yazarları takımı öyle övmüşlerki yemin ediyorum sanki Manu ile falan oynuyoruz. Yorumlarda çok iyi kademe yapıyorlar, inanılmaz hızlı hücuma çıkıyorlar, kapandıkları zaman 10 kişi ile mükemmel savunma yapıyorlar ve bu takıma gol atmak için çok hızlı oynamak gerek gibi cümleler mevcut. Tamam iyi takımlarda adamlar gerçekten böyle oynuyorsa zaten Uefa'nın favorisidir, çünkü ben kupada bunların hespsini birden çok iyi yapan bir takım olduğunu zannetmiyorum.

Sabırlı oynayıp orta sahadaki 2 oyuncularını kitlersek maçtan galip geliriz ve turu geçeriz. Son 5 maçtır bence çok iyi oynuyoruz ve Avrupa'da şansımız da iyi durumda.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    İlk Napoli maçında Napoli'nin kaçan çok net fırsatları var ve Plzen takımının 2 tane golü resmen sol bekin ikramıydı. Evet kesinlikle Bate'den iyi takımlar ama ben abartıldıkları kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Özellikle bazı köşe yazarları takımı öyle övmüşlerki yemin ediyorum sanki Manu ile falan oynuyoruz. Yorumlarda çok iyi kademe yapıyorlar, inanılmaz hızlı hücuma çıkıyorlar, kapandıkları zaman 10 kişi ile mükemmel savunma yapıyorlar ve bu takıma gol atmak için çok hızlı oynamak gerek gibi cümleler mevcut. Tamam iyi takımlarda adamlar gerçekten böyle oynuyorsa zaten Uefa'nın favorisidir, çünkü ben kupada bunların hespsini birden çok iyi yapan bir takım olduğunu zannetmiyorum.

Sabırlı oynayıp orta sahadaki 2 oyuncularını kitlersek maçtan galip geliriz ve turu geçeriz. Son 5 maçtır bence çok iyi oynuyoruz ve Avrupa'da şansımız da iyi durumda.
    Yalnız bence bunları demeleri bizim açımızdan daha iyi. Takım rakibi ciddiye alıcaktır bu şekilde. Öbür türlü nasılsa eleriz havasında olurdu takım rehavete kapılır ve kötü sonuç gelebilirdi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

2-1 biteceği hissediyorum nedense 2-1 galip ayrılan kim olur bilmem ama tecl ve sow'un golü kesin var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım yanılırım ama Plzen yener bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Umarım rövanş maçına anlam yükleyecek bir sonuçla döneriz. Orta sahada en etkili 2 oyuncumuzu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Emre'nin oynayamayacağı belliydi zaten ama bu maçlarda bizi ciddiyetsizliği nedeniyle yalnız bırakan Meireles'e yönetim tarafından ceza verildiğine dair bir habere rastlamadım, böyle bir haber duymadım. Bana kalsa ve bu FM'de bir oyun olsa 11'de oynatmazdım Meireles'i uzun bir süre ama son dönemlerde oldukca formsuz olsa da onun gibi kaliteli ve tecrübeli bir oyuncunun eksikliği hissedilecektir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Umarım rövanş maçına anlam yükleyecek bir sonuçla döneriz. Orta sahada en etkili 2 oyuncumuzu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Emre'nin oynayamayacağı belliydi zaten ama bu maçlarda bizi ciddiyetsizliği nedeniyle yalnız bırakan Meireles'e yönetim tarafından ceza verildiğine dair bir habere rastlamadım, böyle bir haber duymadım. Bana kalsa ve bu FM'de bir oyun olsa 11'de oynatmazdım Meireles'i uzun bir süre ama son dönemlerde oldukca formsuz olsa da onun gibi kaliteli ve tecrübeli bir oyuncunun eksikliği hissedilecektir.
    Para cezası verildi ama ekstra bir şey değilmiş. herkese uygulanan prosedürmüş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meireles kafilede olduğuna göre, cezasının indirim ihtimali var demek ki. O yönde bir karar çıkarsa orta saha bir nebze rahatlayabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Para cezası verildi ama ekstra bir şey değilmiş. herkese uygulanan prosedürmüş.
    Sıradan bir ceza değil beklediğim. Ağır bir ceza bekliyordum.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Meireles kafilede olduğuna göre, cezasının indirim ihtimali var demek ki. O yönde bir karar çıkarsa orta saha bir nebze rahatlayabilir.
    Bugün bir hbaer çıkmadı. Maç günü de indirmezler sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

28. Default

Takım bütünlüğü, sinerji açısından götürmüşlerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yalnız bence bunları demeleri bizim açımızdan daha iyi. Takım rakibi ciddiye alıcaktır bu şekilde. Öbür türlü nasılsa eleriz havasında olurdu takım rehavete kapılır ve kötü sonuç gelebilirdi.
    Yahu bizim takımın ciddiye almadığı takım var mı ? Trabzon'un paf takımıyla oynarız "Çok zorlu bir deplasman, güçlü bir takımla oynuyoruz, beraberliğe sevinecekken galip geldik" diyen biziz. Kendimiz dışında herkesi ciddiye alıyoruz bence, sorun olmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe için, gollü bir beraberlik çok iyi olur; ama Plzen'in ilk maçı kazanacağını düşünüyorum.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri