Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
3 İhtimalli Bir Maç Fener Ne yapıp ne edip Gol atması lazım.
Hep beraber uyuruz tv karşısında, beraberlik bozulmaz diyorum![]()
Bence işe yaramayan sistemle ısrar edilirse Takım oyunu iyi oynayan hızlı ve fiziksel olarak güçlü rakibi karşısında Fenerbahçe'nin şansının düşük olduğunu düşünüyorum.
bate macinin kopyasi olur oyun kalitesi bakimindan
Avrupa da takım bence oynamamız gerektiği gibi oynuyoruz
Beraberlik veya galibiyet bekliyorum ben.
Volkan - Gökhan - Ziegler - Yobo - Bekir - Topal - Topuz - Cris - Kayt - Sow - Webo
Karşı takımın oyununu bilmediğim için bir yorum yapmayacağım,umarım kazanan Fenerbahçe olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe Beşiktaş maçındaki ilk 25lık oyunu sergileyebilirse karşımızda rakip filan kalmaz. Umarım böyle bir oyun oynar ve turu ilk maçtan bitirir. BATEden çok çok zor bir takım; ama elenmeyecek bir takım değil. Umarım kura gibi maç şansımızda yanımızda olurda ilk maçtan çeyrek finali kutlayabiliriz.
Rakip araştırdığım kadarıyla hızlı oynamayı seven iyi kontratak yapabilen bir takım.Napoli gibi bir takımı gol yemeden de elediler.Ama Fenerbahçe boş takım değil belki kazanamaz deplasman olduğu için ama berabere de kalma şansı yüksek![]()
Umarım temsılcımız turu atlar
Fenerbahçe'nin kazanacağını sanmıyorum ancak gollü beraberlik ile avantajlı döneceğini düşünüyorum. Başarılar Fenerbahçe !
Canım FEDA olsun sana !
Plzen kapalı kutu. Ama Aykut Kocamanın abarttığı kadar da "muazzam" bir ekip olduğunu sanmıyorum gecmiş tecrubelerimden. Belki Bate kadar bile bir ekip değildir zira geçmiş skorlara bakacak olursak eğer Plzen Napoli'yi elediyse bu Bate de şu an şampiyonlar liginin bence 1 numaralı favorisi Bayern Munih'i yenmişti. Kısacası Fenerbahçe kendi potansiyeline birazcık yaklaşırsa Plzen falan dayanamaz kolay kolay.
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında, 7 Mart Perşembe günü deplasmanda Çek takımı Viktoria Plzen ile karşılaşacak Fenerbahçe'de 20 kişilik maç kadrosuna alınan oyuncular açıklandı.
Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmedi. Ancak Cezalı olan Raul Meireles'in ise kafileye dahil edilmesi dikkat çekti.
İşte Fenerbahçe'nin 20 Kişilik Kadrosu
"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Raul Meireles."
...
Umarım kadıköye bırakmayız turu
Beraberlik gibi duruyor ama umarım maçı kazanırız.
1-0 kazanırız. Golü de cristian atar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe bize oynadığı gibi oynarsa bu turda şansı epey yüksek. Raul ve Emre'nin yokluğunda bakalım hangi oyuncular şans bulacak. Topal,Salih,Baroni üçlüsü ideal ama oyunu tutma adına Selçuk ilk 11'de başlayabilir.
BATE kadar hücum gücü düşük bir takım değiller, izlediğim kadarıyla bireysel olarak skoru değiştirebilecek aman diyeceğimiz bir oyuncuları yok. Takım halinde çok iyi hücum eden ve pozisyonu bulduğunda bitirebilen bir ekibe sahipler, maçın her saniyesi konsantrasyonu elden bırakmamak lazım.
Deplasmanda alınan her türlü gollü beraberlik avantaj, galibiyet ilk hedef olmalı.
İlk Napoli maçında Napoli'nin kaçan çok net fırsatları var ve Plzen takımının 2 tane golü resmen sol bekin ikramıydı. Evet kesinlikle Bate'den iyi takımlar ama ben abartıldıkları kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Özellikle bazı köşe yazarları takımı öyle övmüşlerki yemin ediyorum sanki Manu ile falan oynuyoruz. Yorumlarda çok iyi kademe yapıyorlar, inanılmaz hızlı hücuma çıkıyorlar, kapandıkları zaman 10 kişi ile mükemmel savunma yapıyorlar ve bu takıma gol atmak için çok hızlı oynamak gerek gibi cümleler mevcut. Tamam iyi takımlarda adamlar gerçekten böyle oynuyorsa zaten Uefa'nın favorisidir, çünkü ben kupada bunların hespsini birden çok iyi yapan bir takım olduğunu zannetmiyorum.
Sabırlı oynayıp orta sahadaki 2 oyuncularını kitlersek maçtan galip geliriz ve turu geçeriz. Son 5 maçtır bence çok iyi oynuyoruz ve Avrupa'da şansımız da iyi durumda.
2-1 biteceği hissediyorum nedense 2-1 galip ayrılan kim olur bilmem ama tecl ve sow'un golü kesin var
Umarım yanılırım ama Plzen yener bence.
Umarım rövanş maçına anlam yükleyecek bir sonuçla döneriz. Orta sahada en etkili 2 oyuncumuzu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Emre'nin oynayamayacağı belliydi zaten ama bu maçlarda bizi ciddiyetsizliği nedeniyle yalnız bırakan Meireles'e yönetim tarafından ceza verildiğine dair bir habere rastlamadım, böyle bir haber duymadım. Bana kalsa ve bu FM'de bir oyun olsa 11'de oynatmazdım Meireles'i uzun bir süre ama son dönemlerde oldukca formsuz olsa da onun gibi kaliteli ve tecrübeli bir oyuncunun eksikliği hissedilecektir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Meireles kafilede olduğuna göre, cezasının indirim ihtimali var demek ki. O yönde bir karar çıkarsa orta saha bir nebze rahatlayabilir.
Takım bütünlüğü, sinerji açısından götürmüşlerdir.
...
F.Bahçe için, gollü bir beraberlik çok iyi olur; ama Plzen'in ilk maçı kazanacağını düşünüyorum.