Quote Originally Posted by himone View Post
İlk Napoli maçında Napoli'nin kaçan çok net fırsatları var ve Plzen takımının 2 tane golü resmen sol bekin ikramıydı. Evet kesinlikle Bate'den iyi takımlar ama ben abartıldıkları kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Özellikle bazı köşe yazarları takımı öyle övmüşlerki yemin ediyorum sanki Manu ile falan oynuyoruz. Yorumlarda çok iyi kademe yapıyorlar, inanılmaz hızlı hücuma çıkıyorlar, kapandıkları zaman 10 kişi ile mükemmel savunma yapıyorlar ve bu takıma gol atmak için çok hızlı oynamak gerek gibi cümleler mevcut. Tamam iyi takımlarda adamlar gerçekten böyle oynuyorsa zaten Uefa'nın favorisidir, çünkü ben kupada bunların hespsini birden çok iyi yapan bir takım olduğunu zannetmiyorum.

Sabırlı oynayıp orta sahadaki 2 oyuncularını kitlersek maçtan galip geliriz ve turu geçeriz. Son 5 maçtır bence çok iyi oynuyoruz ve Avrupa'da şansımız da iyi durumda.
Yalnız bence bunları demeleri bizim açımızdan daha iyi. Takım rakibi ciddiye alıcaktır bu şekilde. Öbür türlü nasılsa eleriz havasında olurdu takım rehavete kapılır ve kötü sonuç gelebilirdi.