daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe zorlansada alacaktır ufak ihtimal beraberlik.
Zor maç olacaktır. Takım Limasol maçında kondisyonunu tasarruflu kullandı, yorgunluk beklemiyorum takımdan bu maç. Kazanırız.![]()
Orduspor'un dış saha performansı ortada. Fenerbahçe 60'dan sonra bulacağı gol ve gollerle kazanır diye tahmin ediyorum.
Zorlanmadan kazanırız.Taraftarımızla beraber güzel bir maç olacaktır.İlk yarıdan öne geceriz.
Sakatların dönmesi ile ve taraftarın itici gücüyle 3 puanı alırız.
Taraftar falan hikaye artık.Saraçoglu eski havasında degil.Eskiden Deplasmanda oynayan klüpler FEnere karşı taraftardan etkilenirdi şimdi ataraftar suskun
2)Volkanda acayip bir konsantrasyon sorunu var..Gökhanın altından kaçırdıgı top limasol maçında elinden kaçırdıgı top Antalya maçında yedigi goller vs..
Ordu fizigi daha iyi fenerbahceden 2 takımda kontrollü oynar ve maç berabere biter
iki aynı tarz takımın mucadelesi. Sıkıcı mac olur sonuc ne olur bilemem
Ya biraz düşünüp yorum yazın. Gerçi senin dün ki Meireles hakkında ki yorumundan sonra hep Fenerbahçe'yi kötüleyici şeyler yazdığını anladım. Selçuk > Meireles diyen sana taraftarı anlatsam da anlamazsın heralde. Bu sene yalnızca 2 maçta seyirci vardı diğerleri kadınlar ve çocuklardı ona rağmen sadece 1 mağlubiyet alındı. Saraçoğlu eski havasında değilmiş peeh.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Zor maç...
gel seni bi maça götüreyim de taraftar gör
içerde dışarda en etkili tribün fenerbahçe tribünü bütün gruplar birleşti harika bir ortam müthiş destek var..
türkiyenin şuan açık ara şekilde en iyi tribününe sahip fenerbahçe.efsane olabilecek bir sezon bu sezon tribün konusunda o derece.
bu sene sanki içerde seyircili maç oynayabildik de konuşuyosun, avrupadan gelen taraftarlar marsilya ael, spartak hepsi maçı bırakıp bizim tribünleri videoya alıp gidiyoraşırı içi boş bir tespit olmuş kusra bakma da.
stoch limassol macinda eskiye nazaran daha iyiydi. 90 dakika oynamak da motive etmistir onu. bunun disinda 3lu ortasahayi gayet iyi oynamaya basladik. defansta basit hatalar yapmaz, kalecimiz volkan da sacmalamazsa rahat kazaniriz bence. cezamiz da sona eriyor, millet taraftar gorsun. ozledik valla taraftarli maci kadikoyde. mactan umitliyim, tahmin yarismasindaki tahminime aldanmayin. surpriz pesindeyim sadece.![]()
Bu sezon kopardığımız maçların tribünlerinin hepsinin efsane olma ihtimali var Marsilya ve Limassol maçlarında gördük. İyi giden bir takım da olursa bambaşka bir atmosfer olacak artık.
Fenerbahçe puan kaybedecektir.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Bana da Fenerbahçe puan kaybedecek gibi geliyor.
FM Gazetesi
Fenerbahçe şuan moralli ve puan kaybetmez hatta Hector Cuper açık futbol oynatırsa 2-0 3-0 gibi farklı bir skor elde etmemiz mümkün. İyi futbol oynamamızı beklemiyorum ve sezonun geri kalanında ummuyorum çünkü bu olmayacak.
18 Temmuzda bu takım bu sezon ilk kez sahaya çıktı. Oynadığınız futbol ve yansıttığınız futbol anlayışı 4 ayda zerre ileri gitmemişse fazla beklenti içinde olmamak gerek. Hala 2-0 önde olduğunuz, rakibin 10 kişi kaldığı maçta oyuna Selçuk Şahin'i falan alıp takımı geri çekiyorsunuz ve atak yiyorsunuz, huylu huyundan vazgeçmez.
Skora oynayan bir takım haline neredeyse büründük hatta kıvama geldik. Skor lehineyse koru, koruyabiliyosan ne ala en kral sensin ama şuana kadar bunu çok az gerçekleştirdiğin gibi ilerlemeye devam edersen patlama yakındır. Çünkü bizim görmek istediğimiz Fenerbahçe bu değil.
...
Son maçlarda izlediğim Fenerbahçe aynı oyunu oynamaya devam ederse Hasan kabze ve Stancu gibi etkili ayakları olan Ordu'ya kaybediceklerdir.Ama bu işler böyle olmuyor.Kendi seyircisinin önünde ben kazanacaklarını düşünüyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hector Cuper gibi akıllı bir teknik adam , Fenerbahçe'yi iyi analiz etmiştir diye düşünüyorum , ek olarak Fenerbahçe'nin dirençli Anadolu takımlarına karşı gösterdiği kötü performansı da hepimiz biliyoruz bu yüzden ben Orduspor'un kesinlikle puan alacağını dolayısıyla da Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Fenerbahçe puan kaybetmeyecektir.
Farklı kazanırız.
Orduspor yenilecektir diyedüşünüyorum, son haftalarda kötüler ilk haftalara nazaran. Fenerbahçe bir seri yakalar sanaırım.
Sahada Meireles olduğu sürece problem yaşanmaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Avrupa yorgunluğu Fenerbahçe'yi etkileyecek diye düşünüyorum.Fenerbahçe puan kaybeder kaybetmese bile kesinlikle çok zorlanacaktır.Cuper böyle maçları güzel idare ediyo.Kontra oynar heralde
Beşitkaş Bursa maçı ne kadar zevkli geçti ise bu maçta aynı havada olacaktır, Fenerbahçe 4-1 kazanır tahminim. Meireles sahada olduğunda takımın havası daha farklı oluyor. Kendini gösterir.
tahminim oyunu fenerbahçe oynar maçı ordu kazanır sow'un ve stancunun da banko golü olur
...