Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 75.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
  • Orduspor kazanır

2 10.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Orduspor | STSL 11. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Fenerbahçe - Orduspor | STSL 11. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe zorlansada alacaktır ufak ihtimal beraberlik.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zor maç olacaktır. Takım Limasol maçında kondisyonunu tasarruflu kullandı, yorgunluk beklemiyorum takımdan bu maç. Kazanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Orduspor'un dış saha performansı ortada. Fenerbahçe 60'dan sonra bulacağı gol ve gollerle kazanır diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Zorlanmadan kazanırız.Taraftarımızla beraber güzel bir maç olacaktır.İlk yarıdan öne geceriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sakatların dönmesi ile ve taraftarın itici gücüyle 3 puanı alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Taraftar falan hikaye artık.Saraçoglu eski havasında degil.Eskiden Deplasmanda oynayan klüpler FEnere karşı taraftardan etkilenirdi şimdi ataraftar suskun
    2)Volkanda acayip bir konsantrasyon sorunu var..Gökhanın altından kaçırdıgı top limasol maçında elinden kaçırdıgı top Antalya maçında yedigi goller vs..
    Ordu fizigi daha iyi fenerbahceden 2 takımda kontrollü oynar ve maç berabere biter

iki aynı tarz takımın mucadelesi. Sıkıcı mac olur sonuc ne olur bilemem

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Taraftar falan hikaye artık.Saraçoglu eski havasında degil.Eskiden Deplasmanda oynayan klüpler FEnere karşı taraftardan etkilenirdi şimdi ataraftar suskun
    2)Volkanda acayip bir konsantrasyon sorunu var..Gökhanın altından kaçırdıgı top limasol maçında elinden kaçırdıgı top Antalya maçında yedigi goller vs..
    Ordu fizigi daha iyi fenerbahceden 2 takımda kontrollü oynar ve maç berabere biter
    Bu sene kaç kere izledin bizim taraftarı ? 2 maçta sadece erkeklere karsı oynadık Marsilya maçında muhtesemdi taraftar AEL maçında da o performansından biraz düsüktü.Fenerbahçe'ye laf atıcam diye gereksiz konusmanın alemi yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ya biraz düşünüp yorum yazın. Gerçi senin dün ki Meireles hakkında ki yorumundan sonra hep Fenerbahçe'yi kötüleyici şeyler yazdığını anladım. Selçuk > Meireles diyen sana taraftarı anlatsam da anlamazsın heralde. Bu sene yalnızca 2 maçta seyirci vardı diğerleri kadınlar ve çocuklardı ona rağmen sadece 1 mağlubiyet alındı. Saraçoğlu eski havasında değilmiş peeh.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zor maç...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

gel seni bi maça götüreyim de taraftar gör
    içerde dışarda en etkili tribün fenerbahçe tribünü bütün gruplar birleşti harika bir ortam müthiş destek var..
    türkiyenin şuan açık ara şekilde en iyi tribününe sahip fenerbahçe.efsane olabilecek bir sezon bu sezon tribün konusunda o derece.
    bu sene sanki içerde seyircili maç oynayabildik de konuşuyosun, avrupadan gelen taraftarlar marsilya ael, spartak hepsi maçı bırakıp bizim tribünleri videoya alıp gidiyor aşırı içi boş bir tespit olmuş kusra bakma da.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

stoch limassol macinda eskiye nazaran daha iyiydi. 90 dakika oynamak da motive etmistir onu. bunun disinda 3lu ortasahayi gayet iyi oynamaya basladik. defansta basit hatalar yapmaz, kalecimiz volkan da sacmalamazsa rahat kazaniriz bence. cezamiz da sona eriyor, millet taraftar gorsun. ozledik valla taraftarli maci kadikoyde. mactan umitliyim, tahmin yarismasindaki tahminime aldanmayin. surpriz pesindeyim sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ya biraz düşünüp yorum yazın. Gerçi senin dün ki Meireles hakkında ki yorumundan sonra hep Fenerbahçe'yi kötüleyici şeyler yazdığını anladım. Selçuk > Meireles diyen sana taraftarı anlatsam da anlamazsın heralde. Bu sene yalnızca 2 maçta seyirci vardı diğerleri kadınlar ve çocuklardı ona rağmen sadece 1 mağlubiyet alındı. Saraçoğlu eski havasında değilmiş peeh.
    Selçuk meireles olayında ben hala lafımın arkasındayım bekleyip görelim..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sezon kopardığımız maçların tribünlerinin hepsinin efsane olma ihtimali var Marsilya ve Limassol maçlarında gördük. İyi giden bir takım da olursa bambaşka bir atmosfer olacak artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe puan kaybedecektir.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana da Fenerbahçe puan kaybedecek gibi geliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe şuan moralli ve puan kaybetmez hatta Hector Cuper açık futbol oynatırsa 2-0 3-0 gibi farklı bir skor elde etmemiz mümkün. İyi futbol oynamamızı beklemiyorum ve sezonun geri kalanında ummuyorum çünkü bu olmayacak.

18 Temmuzda bu takım bu sezon ilk kez sahaya çıktı. Oynadığınız futbol ve yansıttığınız futbol anlayışı 4 ayda zerre ileri gitmemişse fazla beklenti içinde olmamak gerek. Hala 2-0 önde olduğunuz, rakibin 10 kişi kaldığı maçta oyuna Selçuk Şahin'i falan alıp takımı geri çekiyorsunuz ve atak yiyorsunuz, huylu huyundan vazgeçmez.

Skora oynayan bir takım haline neredeyse büründük hatta kıvama geldik. Skor lehineyse koru, koruyabiliyosan ne ala en kral sensin ama şuana kadar bunu çok az gerçekleştirdiğin gibi ilerlemeye devam edersen patlama yakındır. Çünkü bizim görmek istediğimiz Fenerbahçe bu değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Son maçlarda izlediğim Fenerbahçe aynı oyunu oynamaya devam ederse Hasan kabze ve Stancu gibi etkili ayakları olan Ordu'ya kaybediceklerdir.Ama bu işler böyle olmuyor.Kendi seyircisinin önünde ben kazanacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fenerbahçe şuan moralli ve puan kaybetmez hatta Hector Cuper açık futbol oynatırsa 2-0 3-0 gibi farklı bir skor elde etmemiz mümkün. İyi futbol oynamamızı beklemiyorum ve sezonun geri kalanında ummuyorum çünkü bu olmayacak.
    hector cuper ve açık futbol hiç sanmıyorum

2-0 orduspor kazanır diye düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Fenerbahçe puan kaybedecektir.
    Neye göre kaybedecektir ? Açıklarsanız sevinirim. Konuya girip ortaya taş atıp kaçılıyor...

Takım iyi yada kötü oyunla götürüyor. Sakatların iyileşmesiyle azıcıkta olsa oyunumuz pozitife döndü. Seyirci desteğiyle maçtan galip ayrılırız.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Neye göre kaybedecektir ? Açıklarsanız sevinirim. Konuya girip ortaya taş atıp kaçılıyor...

Takım iyi yada kötü oyunla götürüyor. Sakatların iyileşmesiyle azıcıkta olsa oyunumuz pozitife döndü. Seyirci desteğiyle maçtan galip ayrılırız.
    Hector Cuper gibi akıllı bir teknik adam , Fenerbahçe'yi iyi analiz etmiştir diye düşünüyorum , ek olarak Fenerbahçe'nin dirençli Anadolu takımlarına karşı gösterdiği kötü performansı da hepimiz biliyoruz bu yüzden ben Orduspor'un kesinlikle puan alacağını dolayısıyla da Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe puan kaybetmeyecektir.

Farklı kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Orduspor yenilecektir diyedüşünüyorum, son haftalarda kötüler ilk haftalara nazaran. Fenerbahçe bir seri yakalar sanaırım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sahada Meireles olduğu sürece problem yaşanmaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Avrupa yorgunluğu Fenerbahçe'yi etkileyecek diye düşünüyorum.Fenerbahçe puan kaybeder kaybetmese bile kesinlikle çok zorlanacaktır.Cuper böyle maçları güzel idare ediyo.Kontra oynar heralde

Nesil
    2006

Beşitkaş Bursa maçı ne kadar zevkli geçti ise bu maçta aynı havada olacaktır, Fenerbahçe 4-1 kazanır tahminim. Meireles sahada olduğunda takımın havası daha farklı oluyor. Kendini gösterir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

tahminim oyunu fenerbahçe oynar maçı ordu kazanır sow'un ve stancunun da banko golü olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sahada Meireles olduğu sürece problem yaşanmaz.
    Yanında bir de Emre olacaktı ki...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri