Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 75.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
  • Orduspor kazanır

2 10.00%
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Orduspor | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe şuan moralli ve puan kaybetmez hatta Hector Cuper açık futbol oynatırsa 2-0 3-0 gibi farklı bir skor elde etmemiz mümkün. İyi futbol oynamamızı beklemiyorum ve sezonun geri kalanında ummuyorum çünkü bu olmayacak.

18 Temmuzda bu takım bu sezon ilk kez sahaya çıktı. Oynadığınız futbol ve yansıttığınız futbol anlayışı 4 ayda zerre ileri gitmemişse fazla beklenti içinde olmamak gerek. Hala 2-0 önde olduğunuz, rakibin 10 kişi kaldığı maçta oyuna Selçuk Şahin'i falan alıp takımı geri çekiyorsunuz ve atak yiyorsunuz, huylu huyundan vazgeçmez.

Skora oynayan bir takım haline neredeyse büründük hatta kıvama geldik. Skor lehineyse koru, koruyabiliyosan ne ala en kral sensin ama şuana kadar bunu çok az gerçekleştirdiğin gibi ilerlemeye devam edersen patlama yakındır. Çünkü bizim görmek istediğimiz Fenerbahçe bu değil.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fenerbahçe şuan moralli ve puan kaybetmez hatta Hector Cuper açık futbol oynatırsa 2-0 3-0 gibi farklı bir skor elde etmemiz mümkün. İyi futbol oynamamızı beklemiyorum ve sezonun geri kalanında ummuyorum çünkü bu olmayacak.
    hector cuper ve açık futbol hiç sanmıyorum

2-0 orduspor kazanır diye düşünüyorum

Mesaj Yetkileri