18 TaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Nasil TÜrk Yapabİlİrİm Bİ Fİkrİ Olan Varmi Bana Yardim Eder Bu Konuda Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm![]()
18 TaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Nasil TÜrk Yapabİlİrİm Bİ Fİkrİ Olan Varmi Bana Yardim Eder Bu Konuda Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm![]()
Yok abi ya.Carrusca 5yıldır bende adamda tık yok....(Yani türklük yönünde)
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Ya O Deyİlde BeŞİktaŞ Bİ Yabanci AlmiŞ Alir Almaz Adam TÜrk OlmuŞ Anlayamadim O YÜzden Dedİm Aceba 18 YaŞindan KÜÇÜk Adamlar Hemenmİ TÜrk Oluyo
Eyvallah KardeŞ Bende Dedİm Aceba 18 YaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Hemen TÜrk Yapabİlİyomusun Yardimci OlduĞun İÇİn Saol
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\FM2006 Data Editörden yapabilirsin
Originally Posted by Mustafapasa
valla ne hkmetse anadolu kuluplerinde çok oluyo bizde otlanıyoruzama bende adamların favori personeli oluyorum yine tık yok
![]()
ya peki edidtörden diğer uyruğunu nasıl türkiye yapıosun
adamın favori personeli falan var onu ayarladığın yerde vatandaşlıklar yazıyo(ingilizcesi aklıma gelmedi)orda bi ülke ekleOriginally Posted by khan-ak
yaaa kardeşim editör çok yavaş bana önerebileceğiniz bi program varmı
baya ilginç nası olmuş yaOriginally Posted by Mustafapasa
ya editorden yaparsın ama yapma zevkı kacar oyunun yada 5 sene sora kendı kendıne turk olur ama bazıları
Eskiden 5 yıldı şimdi 5 yıldan biraz daha zaman geçince 2. vatandışlıkları Türk oluyor.Bu süre 2-3 hafta arasında değişiyor -en azından bende öyle oldu-
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
evet bazen oluyor meselabedava oyuncuyu denemeye al sonra kendılıgnden turk olabılıyor![]()
bana türkler yeter
![]()
![]()
![]()
tff ye basvur
editörden yap kolay gele....![]()
hadi beeeeOriginally Posted by umarfarukum
![]()