1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Yabanci Oyunculari Nasil TÜrk Yaparim

Hybrid View

Default Yabanci Oyunculari Nasil TÜrk Yaparim

18 TaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Nasil TÜrk Yapabİlİrİm Bİ Fİkrİ Olan Varmi Bana Yardim Eder Bu Konuda Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dostum Sen Brezilyalıları almak istiosn sanırım ama Brezilyadan 18 Yaş Altı Futbolcu alımı yasak BREZİLYA futbol federasyonu böyle bir yasak getirdi....Hem onları 18de alsan bile 23 yaşında Senin ülke vatandaşlığına geçerler

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Yok abi ya.Carrusca 5yıldır bende adamda tık yok....(Yani türklük yönünde)
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Yok abi ya.Carrusca 5yıldır bende adamda tık yok....(Yani türklük yönünde)

Dostum o Bulunduğu ülkeyi sevmesiyle ilgili birşeyy

Quote Originally Posted by Mustafapasa
    Ya O Deyİlde BeŞİktaŞ Bİ Yabanci AlmiŞ Alir Almaz Adam TÜrk OlmuŞ Anlayamadim O YÜzden Dedİm Aceba 18 YaŞindan KÜÇÜk Adamlar Hemenmİ TÜrk Oluyo

Yoq dostum yaa yaşla alakalı birşey değil senin elde ettiğin başarılar ve ülkeyi sevmesiyle ilgili birşey

Ya O Deyİlde BeŞİktaŞ Bİ Yabanci AlmiŞ Alir Almaz Adam TÜrk OlmuŞ Anlayamadim O YÜzden Dedİm Aceba 18 YaŞindan KÜÇÜk Adamlar Hemenmİ TÜrk Oluyo

valla ne hkmetse anadolu kuluplerinde çok oluyo bizde otlanıyoruz ama bende adamların favori personeli oluyorum yine tık yok

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

baya ilginç nası olmuş ya

Eyvallah KardeŞ Bende Dedİm Aceba 18 YaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Hemen TÜrk Yapabİlİyomusun Yardimci OlduĞun İÇİn Saol

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\FM2006 Data Editörden yapabilirsin

Quote Originally Posted by umarfarukum
    C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\FM2006 Data Editörden yapabilirsin
    hadi beeee

ya peki edidtörden diğer uyruğunu nasıl türkiye yapıosun

Quote Originally Posted by khan-ak
    ya peki edidtörden diğer uyruğunu nasıl türkiye yapıosun
    adamın favori personeli falan var onu ayarladığın yerde vatandaşlıklar yazıyo(ingilizcesi aklıma gelmedi)orda bi ülke ekle

yaaa kardeşim editör çok yavaş bana önerebileceğiniz bi program varmı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ya editorden yaparsın ama yapma zevkı kacar oyunun yada 5 sene sora kendı kendıne turk olur ama bazıları

Nesil
    2006

Eskiden 5 yıldı şimdi 5 yıldan biraz daha zaman geçince 2. vatandışlıkları Türk oluyor.Bu süre 2-3 hafta arasında değişiyor -en azından bende öyle oldu-
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

evet bazen oluyor meselabedava oyuncuyu denemeye al sonra kendılıgnden turk olabılıyor

bana türkler yeter

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

tff ye basvur

editörden yap kolay gele....

Mesaj Yetkileri