18 TaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Nasil TÜrk Yapabİlİrİm Bİ Fİkrİ Olan Varmi Bana Yardim Eder Bu Konuda Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm![]()
18 TaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Nasil TÜrk Yapabİlİrİm Bİ Fİkrİ Olan Varmi Bana Yardim Eder Bu Konuda Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm![]()
Yok abi ya.Carrusca 5yıldır bende adamda tık yok....(Yani türklük yönünde)
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Ya O Deyİlde BeŞİktaŞ Bİ Yabanci AlmiŞ Alir Almaz Adam TÜrk OlmuŞ Anlayamadim O YÜzden Dedİm Aceba 18 YaŞindan KÜÇÜk Adamlar Hemenmİ TÜrk Oluyo
Originally Posted by Mustafapasa
valla ne hkmetse anadolu kuluplerinde çok oluyo bizde otlanıyoruzama bende adamların favori personeli oluyorum yine tık yok
![]()
baya ilginç nası olmuş yaOriginally Posted by Mustafapasa
Eyvallah KardeŞ Bende Dedİm Aceba 18 YaŞindan KÜÇÜk Oyunculari Hemen TÜrk Yapabİlİyomusun Yardimci OlduĞun İÇİn Saol
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\FM2006 Data Editörden yapabilirsin
hadi beeeeOriginally Posted by umarfarukum
![]()
ya peki edidtörden diğer uyruğunu nasıl türkiye yapıosun
adamın favori personeli falan var onu ayarladığın yerde vatandaşlıklar yazıyo(ingilizcesi aklıma gelmedi)orda bi ülke ekleOriginally Posted by khan-ak
yaaa kardeşim editör çok yavaş bana önerebileceğiniz bi program varmı
ya editorden yaparsın ama yapma zevkı kacar oyunun yada 5 sene sora kendı kendıne turk olur ama bazıları
Eskiden 5 yıldı şimdi 5 yıldan biraz daha zaman geçince 2. vatandışlıkları Türk oluyor.Bu süre 2-3 hafta arasında değişiyor -en azından bende öyle oldu-
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
evet bazen oluyor meselabedava oyuncuyu denemeye al sonra kendılıgnden turk olabılıyor![]()
bana türkler yeter
![]()
![]()
![]()
tff ye basvur
editörden yap kolay gele....![]()