Çok pardon maçkolikten sırayla açıyorum, gözümden kaçmış bir anda.
Çok pardon maçkolikten sırayla açıyorum, gözümden kaçmış bir anda.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gecikmeli oldu konunun açılması; ama açıldı nihayetinde. Neyse...
Zor maç olacak. Fernandes ve Ersan'ın sakatlıkları vardı; ama ikisi de kadroda olacak şeklinde haberler okuyorum. Bunun dışında; Almeida, Dentinho ve Mustafa Pektemek de kadroda olabilir. Şahsen isteğim, sakatlığı tamamen geçmeyen kim olursa olsun oynamasın bu maçta mümkünse. Sonra, sakatlık nüksediyor ve daha ağır sakatlıklara yol açıyor bu durum.
Umarım, G.Saray ve F.Bahçe'nin Avrupa maçları dönüşünde çıkacağı zorlu deplasmanların olduğu bu haftayı değerlendirip maçı kazanırız ve 3 puanı alırız.
Fabian Ernst'e de parantez açmadan olmaz.
![]()
Bu maçta puan kaybedersek şampiyonluk hayallerimiz kesinlikle suya düşer, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçtan 3 puan ile ayrılarak zirve takibini tam gaz sürdürürüz. Korkulacak bir maç değil. Yeter ki kararlı ve cesur oynayalım. Birde kırmızı formayla çıkalım.![]()
Sakat olan oyuncularımızı tam iyileşmeden oynatmamalıyız. Hazır Milli Maç arasıda geliyor, değmez risk almaya. Zaten oynatılıp tekrar sakatlanırlarsa artık son nokta olur, tahammülümüz kalmaz.
Canım FEDA olsun sana !
Kasımpaşa açık oynayan takım. Tam bizlik. Kazanırız diyorum.
Mutlak kazanılması gereken bir maç. Taraftarın puan kaybında kesinlikle şampiyonluğa olan inancı biter. Çifte kupadan sonra geçen üç sezonda hep ligin sonlarına yaklaşınca yarıştan koptuk. Bu sezon şartlar ne olursa olsun öyle olmamalı. Sonuna kadar yarışın içinde olmalı bu takım. Hem sahadaki oyun , hemde skor taraftarı memnun eder inşallah maç sonunda. Şahsen takımdan net bir galibiyet bekliyorum.
Ayrıca maçın hakemi Cüneyt Çakır son yönettiği maçlarda verdiği kararlarla baya bir eleştirildi. Adam son zamanlarda yönettiği maçları katletti. Umarım düzgün bir maç yönetir.
Haftanın banko beraberlk maçı
Arkadaş sanırım tam olayı kavrıyamamış olayı bu 2 takımdan biri Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor mutlak galibiyete ihtiyacı var, orta sıralardaki 2 takımın karşılaşması değil.Kasımpasanın 1 puana ihtiyacı olabilir fakat Beşiktaşın 3 puana ihtiyacı var ve onun için oynucak bundan emin olabilirsin.
Last edited by ozan42 : 16.Mart.2013 at 05:44
Rakiplerimizden önce maça çıkacağımızdan dolayı avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Sivas,Elazığ,Fenerbahçe maçları gibi buda dönüm maçımızdır. Umarım bundan da galibiyet ile döneriz. Sakat oyuncularımız yavaştan kendine geliyor. Şu maçı da atlatırsak Milli maç arası ilaç gibi gelecek.
Bende Özgür gibi düşünüyorum, hatta ben biraz daha ileri gidip gollü beraberlik diyeyim. 1-1![]()
Bol gol bekliyorum maçtan. Ama kim kazanır bilemem.
Bence her sonuç mümkün ama Beşiktaş'ın haftası olabilir. GS ve FB Avrupa dönüşü zor takımlarla oynuyorlar. Beşiktaş kötü oynayan Kasımpaşa'yı yenerek avantaj yakalayabilir.
2-0 bizim maç. Rahat bir maç olacak.
FM Gazetesi
Fernandeste son durum ne?
Kasımpaşa galibiyeti bekliyorum
Beşiktaş'ın en büyük artısı 90 dakika mücadele edip koşmaları.Bunu yapmadıkları zaman Trabzon maçında neler olduğunu gördük.Tek kulvarda ilerledikleri için bizim geçen seneki durum gibi tek maça konsantre olabiliyorlar.Ben Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ama umarım berabere biter.
Trabzon maçı ayrıydı diye düşünüyorum ben. Aptallığımızdan atamadık. Bir takım beraberliğe razı oynarsa öyle saçma bi maç olur. Hiç istemedik maçı. Ki zira bu sene ilk defa öyle top oynadık.
FM Gazetesi
Bende berabere bitecegini düsünüyorum ama gollü bir beraberlik düsünüyorum Bjk öne geçer ama maç berabere biter.
1-1 tahminim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fernandes 3 hafta,Ersan 1 hafta sakat diyorlardı,ikisi ilk 11'deler.Numaradan sağlık ekibine itibar kazanırmaya mı çalışıyorlar anlamadım.Umarım riske edilmiyordur oyuncular.Tam iyileşmeden sahaya sürüp,daha uzun sakatlanmalarına sebep olmaya hiç gerek yok.
cenk,hılbert,ersan,sıvok,emre,toraman,oğuzhan,fern andes,olcay,holosko,nıang
ısaksson,abdurrahman,barış,yalçın,sancak,ernst,ker em,ıbrıcıc,vıduez,djalma,uche
So what?
Saike
3.1 kazanırız macı.
Fernandes daha büyük bir sakatlıkla karşı karşıya kalmaz inşallah. Holosko'da da acayip form düşüklüğü var, bu maç gol bekliyorum kendisinden.
Canım FEDA olsun sana !
Futbol Takımımız, Kasımpaşa maçına; Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre Özkan, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Holosko, Olcay ve Niang ilk onbiriyle çıkacak.
Emre Metin, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Almeida, Mehmet Akgün, Veli ve Escude yedek soyunacak.
Edit: Sonunda adam gibi yedeklerimiz var.
FM Gazetesi
Djalma, Ibricic, Viudez, Uche hucum hattı çok tehlikeli.