Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 40.91%
  • Berabere biter

5 22.73%
  • Kasımpaşa kazanır

8 36.36%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kasımpaşa | STSL 26. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    adam öyle düşünüyo bu niye seni bağlıyo ki sen kendi görüşünü söyle sadece bende kasımpaşa nın yeniceğini düşünüyorum
    Köy kahvesi değil Beşiktaş maçı topiği burası. Seni niye bağlıyor ki tarzı ifadeler hoş olmuyor kardeşim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Köy kahvesi değil Beşiktaş maçı topiği burası. Seni niye bağlıyor ki tarzı ifadeler hoş olmuyor kardeşim.
    Burası aynı zamanda Kasımpaşa maçının da konusu. Herhangi bir Süper Lig maçının konusu gibi ayrıca, genel bir konu. Beşiktaş kaybeder, Kasımpaşa kaybeder, berabere biter gibi yorumların yapılabileceği bir konu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Burası aynı zamanda Kasımpaşa maçının da konusu. Herhangi bir Süper Lig maçının konusu gibi ayrıca, genel bir konu. Beşiktaş kaybeder, Kasımpaşa kaybeder, berabere biter gibi yorumların yapılabileceği bir konu.
    Yorumun yapılış şeklinden bahsettim ben abi , niye yapıldığından veya yapılamayacağından değil.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    üslupta sorun olmuş haklısınız ama aynı zamanda dediğin gibi köy kahvesi değil başkalarının görüşlerine de saygı duymak gerekiyor

Mesaj Yetkileri