Moralsiz Bursa'ya yenileceğimizi düşünmüyorum ancak deplasmanda olduğu için beraberlik yüksek ihtimal,Antep maçında ki o oyunu göreceğimizi sanmıyorum.Çok daha diri ve hücum oynayan bir Galatasaray olacaktır sahada.
Başarılar Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bursa çok kötü bu sezon ilk 5 e giremezler ilk 8 e belki 2 farkla geçeriz diyorum
Konsantrasyon konusunda ciddi şüphelerim var, Fatih Terim'in durumu direk olarak etkiler maçın sonucunu.
kotu bursaspor kesinlikle kazanmaliyiz... ortasahalari zayif savunmada zaaflari var.. 0-2 yada 1-2 lik skor bekliyorum
Zor deplasman ancak ikinci hafta oynamamız büyük avantaj; Bursaspor çok problemli. Daum takımı toparlayabilir ilerde ancak daha çok erken. Kazanırız diyorum.
Bursaspor en fazla zorlar diyorum. Galatasaray istediğini alır gider. Galatasaray'da sezonun başı olduğu için tam anlamıyla hazır değil ama birbiriyle oynamaya alışmış oyuncular olduğu için pek sorun olmuyor. Galatasaray'da çok öldürücü isim varMaç içinde işler kötü giderken Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak biri çıkıp maçı alır. Hele Sneijder milli takıma çağrılmadıkça daha çok patlama havası var. 0-2 skor tahminim.
Galatasaray'ın raha kazanacağını düşünüyorum.
daum istediği kadroyu kurabilseydi bu tarz maçlardan kesinlikle puan çıkarırdı ama hikmet karaman'ın hem takıma aşıladığı felsefe hem de kurduğu kadro daum'a istediği oyunu bu haftalarda oynatma fırsatı vermiyor. galatasaray 1 ya da 2 farklı kazanır diye düşünüyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
bursa hazır degil ancak beraberlik düsünüyorum GS alabilirde bursanın galibiyet sansı yok gözümde..
Bursa'yı son 5 senedir yenemiyoruz deplasmanda.O yüzden zor maç olacağını düşünüyorum.Erken gollerle maçı koparırsak kazanabilir öbür türlü beraberlik bekliyorum.
Bursa bu sıralar çok kötü.Teknik direktör değişimi,Avrupa Liginden erken elenmeleri,ligte Eskişehir'e mağlup olmaları.Bu sefer son zamanlardaki kadar diri bir Bursa olmayabilir tahminim 2-1 kazanacağımız yönünde.
İlk açıklamada ismi yazmayan Hamit Altıntop kafileye alınmış![]()
Sırf Daum yüzünden Bursaspor kazanır diyorum.
Fenerbahçe'nin bu kötü futbolu bizimkileri rehavete sokmaz umarım. Bu sene kolay kolay puan kaybetmeyiz.
Müthiş savunma zaafları verir hale gelmiş Bursaspor özellikle Eskişehir maçında inanamadım bazı pozisyonlara... Geçen sezonun ikinci devresinin özellikle sonuna doğru büyük düşüş gözlemleniyordu zaten takımda... Civelli özellikle fiziğinin handikaplarına kurban gidiyor, çok kuvvetli ama çok ağır, tek forvet Burak ve sol kanatta Amrabat ile çıkarsak savunma arkasına atılacak toplarla bol pozisyon buluruz diye düşünüyorum. Doğma büyüme Bursalıyım ama ölümüne Galatasaraylıyım.haydi cimbom!
Muslera - Eboue, Gökhan, Chedjou, Hakan - Melo, Hamit, Sneijder, Selçuk - Burak - Drogba
Yedekler: Eray, Ceyhun, Erman, Yekta, Engin, Emre, Umut.
hamit kesinlikle fatih hocanin torpilli oyuncusu
Semih neden yok bu arada?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bursa deplasmanı zor bir deplasman ancak Bursaspor bu sene berbat bakalım bu maç nasıl oynayacaklar.Tahminim 0-0 veya 0-1 biter maç.
Bu deplasmanda 5 senedir kazanamıyoruz ancak Bursa'nın durumu ortada bunu fırsat bilip tek farklı skorla galip geliriz diye düşünüyorum başarılar Aslanlarımıza.
Benim beklentim takım savunmasına katkı yapması, sağlam oynaması. Savunma kısmında Hamit'ten yana şikayetim yok. Hücum kısmında "yardırmasını" beklemiyorum, ama son dönemde tamamen "el freni" modunda ve şöyle bir gerçek var, herkes Hamit'in hücumdaki performansına göre değerlendirme yapıyor neredeyse..
hamit takimin el freni hucumda hizli oynuamiyoruz hamit yuzunden yavas oynuyoruz koy engini bakayim tempomuz daha yuksek olur arti engin iyide press yapar hamite gore hizlidirda.
Ben Hamit Altıntop'u 98 senesinden beri Wattenscheid'da ve aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynadığı yıllardan beri izliyorum kardeşim sen merak etme o kısmını. Yıldıray, Berkant, Hamit, Halil... Sayayım mı daha?
Olgun bir Hamit demişsin; En son olgun Hamit'i ne zaman izlediğini bana da hatırlatırsan sevinirim. Benim en son izlediğim Euro 2008'de ki Çek Cumhuriyeti maçıydı!
Hamit'i yıllarca bekledi, istedi taraftarlarımız, Hamit'te Hamit diye diye delirdik adeta, yalan mı? Peki bana bir tane maçını söyle senin bu dediklerini Bayern'de, Schalke'de fazla şans bulamasa da Madrid'te yapmadığı. Peki orda göze çarpmamasının sebebi neydi? Bunun cevabını herkes biliyor sanırım... Hamit'e kızanların yarısı Eboue'yi (çok sevmeme hatta tapmama rağmen) dikkatle izleseler anlayacaklar ne demek istediğimi. Bayern'de arkasında Lahm gibi yanında Schweinsteiger gibi oyuncularla oynadığı için sırıtmıyordu. Ve orada daha çok ortada oynayan bir Hamit vardı çizgide değil?!
Neyse daha fazla yazmak gelmedi içimden, kendimi takımım küçümsüyormuş gibi hissettim asla öyle bir amacım yok, Galatasaraylılığımı da kimse sorgulayamaz.
Bu arada "bazı" Galatasaraylıların istemediği Arda şuan Atletico maçında şov yapıyor, gol de attı az önce, tribünler Arda Turan Arda Turan diye çıldırıyor...
Hamit Altıntop'u bizde biliyoruz,geçen yılın sonuna kadar Hamit'i en çok savunanlardan biriydim ben ancak bir müddet sonra baktım ki gram değişiklik yok,yatmaya gelmiş adam.Ne Schalke'de ki ne Bayern'de ki ne de Milli Takım'da ki bildiğimiz Hamit yok,artık Real Madrid'e geldiğinde nasıl bir sakatlık geçirdiyse,üstünden gelememiş çok korkak oynuyor,çok ağır kalıyor.Oyun zekası hala iyi olsa da eskisi gibi değil.Herkesin şikayet ettiği konu da takımı frenlemesidir.Hamit oyunda olduğu zaman inanılmaz derece de yavaş oynuyoruz,Hamit'in hızlı oynamasına gerek yok ancak adam çabuk da oynamıyor,sen hızlı olamıyorsan çabuk oyna ki başkası hızlı olsun neyse konu o değil.Bende isterim eskisi gibi olsun ancak olmuyor işte,gün geçtikçe kötüye gidiyor Hamit.Eboue'nin bende farkındayım ancak adamı keselim de Sabri'mi oynasın ? Daha da beteri mi oynasın ? Hamit'in yerineyse alternatif bol,3-4 tane adam var oynayabilecek.En azından şans tanınsın baktık onlarında Hamit'ten aşağı kalır yani yok veya Hamit'ten de kötüler,Hamit oynamaya devam eder mecburen.
Bu arada kimse senin Galatasaraylılığını sorgulamadı ki,neden öyle bir fikre kapıldın ?