Ben Hamit Altıntop'u 98 senesinden beri Wattenscheid'da ve aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynadığı yıllardan beri izliyorum kardeşim sen merak etme o kısmını. Yıldıray, Berkant, Hamit, Halil... Sayayım mı daha?
Olgun bir Hamit demişsin; En son olgun Hamit'i ne zaman izlediğini bana da hatırlatırsan sevinirim. Benim en son izlediğim Euro 2008'de ki Çek Cumhuriyeti maçıydı!
Hamit'i yıllarca bekledi, istedi taraftarlarımız, Hamit'te Hamit diye diye delirdik adeta, yalan mı? Peki bana bir tane maçını söyle senin bu dediklerini Bayern'de, Schalke'de fazla şans bulamasa da Madrid'te yapmadığı. Peki orda göze çarpmamasının sebebi neydi? Bunun cevabını herkes biliyor sanırım... Hamit'e kızanların yarısı Eboue'yi (çok sevmeme hatta tapmama rağmen) dikkatle izleseler anlayacaklar ne demek istediğimi. Bayern'de arkasında Lahm gibi yanında Schweinsteiger gibi oyuncularla oynadığı için sırıtmıyordu. Ve orada daha çok ortada oynayan bir Hamit vardı çizgide değil?!
Neyse daha fazla yazmak gelmedi içimden, kendimi takımım küçümsüyormuş gibi hissettim asla öyle bir amacım yok, Galatasaraylılığımı da kimse sorgulayamaz.