Yılların yorgunluğu olmalı dostum. Kendimi bitkin ve halsiz hissediyorum. Takım çalıştırmak için biraz dinlenmem lazım sanırım. Hastalığım git gide beni bitiriyor dostum. Hastalıkla mücadele etmenin tek bir çaresi var oda onu yokmuş gibi saymak fakat böyle evde oturarak unutmak kolay olmuyor. Aklına her an gelip seni tedirgin ediyor. Hastalığı unutmak için bana mücadele edebileceğim bir iş bulabilir misin dostum ? Mücadele ederken bu hastalığı yenme şansım yüksek diğer türlü ölümü kabullenen ve bekleyenlerden farkım kalmaz! Bunun için yeni bir iş yeni bir macera gerekli bana hangi ligde olursa olsun veya şartlar ne olursa olsun kabul edeceğim bi iş bul bana Berkay!

- 2 Hafta Sonra -

Selim sana müjdeli bir haberim var. Bu haberden sonra güleceğine eminim ve tam senin istediğin gibi mücadele'nin en iyisini verebileceğin ve yoktan var edebileceğin bir ezeli rakip işi yani senin sevdiğin işler diyelim.

- Söyle bakalım bu güzel haberi neymiş tam benlik olan iş ?

+ Paris FC külübüyle bir anlaşmaya vardım. Sözlü ama seninle şartları konuşup anlaşmak istiyorlarmış. Yani yine 4 ayak üstüne düştük dostum bu kadar şans tek sende var herhalde

- Bu Paris FC Paris Saint- Germain ezeli rakibi olan mı yoksa ?

+ Aynen öyle dostum ezeli rakibimiz birazcık zor fakat imkansız değil

- Hmm... Aslında ... ya boşver kabul edelim 2 sene içinde 1. lige çıkarsak ondan sonrasını düşünürüz elbet

- Külüp Hakkında Bilgiler -

Külüp Logosu

Kadromuz ( Son Transferler Dahil )

Asistanımız ( Dostum Berkay Çalış )

Birazcık editör ayarı çektim öyle açtım oyunu bence ideal bi asistan ve yoldaş oldu

Personel Kadromuz