Hazırlık Maçlarımız
1. Maç
Yedekler ile oynadığımız maçta iyi bir futbol sergiledik.
Oyun içerisinde pas trafiği ve bitirici şutları gözlemlemek için yaptığım bu karşılaşmada güzel bir futbol ile 4-0 gibi net bi skor elde ettik. Umarım yedeklerimize karşı oynadığımız bu futbolu devam ettiririz.
2. Maç
Güzel başladığımız maça 2-1 yenik duruma düştük. Takımım bu durumdan sonra ipleri tamamiyle kendi eline alarak pasa dayalı futbol sergileyerek rakibimizi bunalttık. Daha sonra gollerimiz peş peşe atarak
rakibin oyunun egale ettik ve sahadan 6-2 gibi net bi skorla ayrıldık.
3. Maç
Tamamiyle hucum futbolunu benimsedik ve sahaya öyle çıktık fakat defansın bi anlık hatasıyla golü kendi kalemizde gördük. Bu şoku atmamız 10 dakika sürdü ve karşılık verdik. Daha sonra rakibimizin oyunlarını egale ederek kendi futbolumuzu rakibe kabul ettirdik ve 2. golüde bulduk.
Bol ataklı geçmesiner rağmen 2-1 gibi skor ile ayrıldık.
4. Maç
Kolay rakibimiz karşısında pasa dayalı ve kontrol elimizde olan bir sistem ile başladık ve bunu maç boyunca devam ettirdik. Rakibimizin ataklarını keserek bizim ataklarımızı başlattık. Böyle bir oyunu sürdürmek kolay değil fakat bu oyunu sürdürerek
4-1 gibi net skorla ayrıldık!
5. Maç
Takımım bu maçta tamamiyle kafasına göre oynadı benim komutlarım kontrolüydü fakat takım saha içinde farklı bi kimliğe dönüştü ve
rakibe gol yağmuru olarak geri döndü. Bu skor lig öncesi çok iyi oldu
6. Maç
Takımı bu maçta ratosyona götürdüm ve oyuncular dinlensin dedim.
Yedek takım ile çıktığımız maçta kafa kafaya oynadık ve bence güzel bir beraberlik oldu. İki tarafından hak etmediğini söylebilriim. Karşı takım penaltı kazandı fakat kalecimiz geçiş izni vermedi.
Sonuçta maç 0-0 bitti.
7. Maç ( Derbi )
Üst takımıyla karşı karşıya gelmek için daha senelerimiz var bizde şimdilik alt takımıyla idare edelim dedik. Yedeklerine futbol nasıl oynanır ve nasıl idare edilir gösterdik. Birde maç bittikten sonra
" Sen git abin gelsin " dedik. İnşallah ciddiye almamışlardır
Kamp Dönemi
Kamp boyunca takımdakilerin çalışma oranları bence gayet iyi ve bu formu lig boyunca sürdürürsek eminim ki
bu sene üst lige çıkarız!
Taktiğimiz
Kendi yaptığım taktik ile taktiği kanatsız kıldım fakat beklerin iş yapması kanat anlamına geliyor. Tamamiyle ortadan hucum yaptığımız yok
gerektiğinde bekleri ileri çıkartıp kanata dönüştürüyoruz ve buda rakibimin kafasını bozuyor.
Akıcı Sistem
Taktik ile akıcılığı birleştirdik ve böylece oyun içerisinde
her alanda akıcı bir oyun anlamı var. Takımın tamamiyle yerlerine sağlamlaştırmadık çünkü oyun içerisinde hucuma kalktığımızda
defansımızı ileride kuruyor böylece dönen toplara erken mücadele ediyoruz.
Kontrollü Oyun
Taktiğimiz ile akıcılığı birleştirdikten sonra kontrollü oyunuda kattık.
Kontrolü olunca seri pas trafiğimize pas hataları ve gereksiz uzun topları keserek oyun içerisinde oyunun bizim kontrolüne geçtiğinde bu sistem oyunu tamamiyle egale ediyor ve rakibimizi oyundan düşürüyor.
İlk 5 Maçımız
Sizce bu maçlar nasıl biter herkes tahmini bi yazsın bakalım kim tutturacak