GENÇLERBİRLİĞİ
KARİYER ÖN SÖZÜ
Herkese merhaba arkadaşlar, Fm serisinin son oyunu fm 2014 ile nice kariyer nice menejerligin ardından turksportal sitesinde 2. kariyer başlıgımı açıyorumBu kariyerin anlam ve önemi benim için yüksek. bir GALATASARAYLI olarak; Angaralı,ankaralı olmayan biri olarak yaşadığım şehrin klübüne fazlasıyla sempatim var. Onlarında 90. YILI bu yıla özel damga vuracak bir kariyer olmasını istiyorum.
KURULUŞ FOTOMUZ VE ANISI
14 Mart 1923: Ankara Sultanisi’nden (bugünkü Atatürk Lisesi) bir grup öğrenci, beden eğitimi öğretmenlerinin yaptığı takımı beğenmeyip bir futbol kulübü kurmaya kalkıştılar. Sonra öğretmenleriyle sulh oldular, beraber kurdular kulubü: Gençlerbirliği doğdu. Bir rivayete göre Ankara gelinciğinden esinle, bir başka rivayete göre o sırada Karaoğlanoğlu hanındaki dükkânlarda başka renk kumaş olmadığından, kırmızı-siyahı seçtiler.
BAŞKANIMIZ (İLHAN CAVCAV)
STADIMIZ
TESİSLERİMİZ
KUPALARIMIZ
KADRO FOTOMUZ
BEHZAT Ç. ' miz
VE ONUNLA YEŞEREN GENÇLERBİRLİĞİ DAVAMIZ
http://www.youtube.com/watch?v=O0Vj9jiwUrM
GENEL BAKIŞ EKRANI
VE GÖREVE BAŞLIYORUZ
İLK SEZON:
KLÜP BEKLENTİSİ: Saygın bir konum
KİŞİSEL BEKLENTİM: Avrupaya katılım,Hatta daha da çılgıncası şampiyonluk her iki kupada birden
GENEL HEDEFLER:
Sentugo Kariyer hikayeleri anlamında bence bir devrim yaptı ve bence bu forumun jose moruinho'su ooyundan sıkıldıgım anda onun başlıgını okudum ilgilendim hiç yorumum yok belki ama başarılarını hep gerçekleştirmek istedim oyun içi hedefim en iyi menejer olmak. Başlık içi hedefim ise Sentugo'dan geri kalmamak hatta daha kısa surede daha fazla başarı elde edebilmek
ondan habersiz tatlı bir rekabete sokuyorum kendimi...
NOT: Sezonluk 3 anlatım sezon başı devre ve sonu şeklinde duruma göre arttırma söz konusudur... her gun guncellemeye çalışıcam sorun olmayacaktır
EDİT: Forumda paylaşılan transfer yamasını ve sezon yamasını kullanıyorum (Duşen çıkan takımlar guncel.)