Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: "Şampiyon Gençlerbirliği !!!"

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Default "Şampiyon Gençlerbirliği !!!"

GENÇLERBİRLİĞİ

KARİYER ÖN SÖZÜ

Herkese merhaba arkadaşlar, Fm serisinin son oyunu fm 2014 ile nice kariyer nice menejerligin ardından turksportal sitesinde 2. kariyer başlıgımı açıyorum Bu kariyerin anlam ve önemi benim için yüksek. bir GALATASARAYLI olarak; Angaralı,ankaralı olmayan biri olarak yaşadığım şehrin klübüne fazlasıyla sempatim var. Onlarında 90. YILI bu yıla özel damga vuracak bir kariyer olmasını istiyorum.

KURULUŞ FOTOMUZ VE ANISI

14 Mart 1923: Ankara Sultanisi’nden (bugünkü Atatürk Lisesi) bir grup öğrenci, beden eğitimi öğretmenlerinin yaptığı takımı beğenmeyip bir futbol kulübü kurmaya kalkıştılar. Sonra öğretmenleriyle sulh oldular, beraber kurdular kulubü: Gençlerbirliği doğdu. Bir rivayete göre Ankara gelinciğinden esinle, bir başka rivayete göre o sırada Karaoğlanoğlu hanındaki dükkânlarda başka renk kumaş olmadığından, kırmızı-siyahı seçtiler.

BAŞKANIMIZ (İLHAN CAVCAV)

STADIMIZ

TESİSLERİMİZ

KUPALARIMIZ

KADRO FOTOMUZ

BEHZAT Ç. ' miz

VE ONUNLA YEŞEREN GENÇLERBİRLİĞİ DAVAMIZ

http://www.youtube.com/watch?v=O0Vj9jiwUrM

GENEL BAKIŞ EKRANI

VE GÖREVE BAŞLIYORUZ

İLK SEZON:

KLÜP BEKLENTİSİ: Saygın bir konum
    KİŞİSEL BEKLENTİM: Avrupaya katılım,Hatta daha da çılgıncası şampiyonluk her iki kupada birden

GENEL HEDEFLER:

Sentugo Kariyer hikayeleri anlamında bence bir devrim yaptı ve bence bu forumun jose moruinho'su o oyundan sıkıldıgım anda onun başlıgını okudum ilgilendim hiç yorumum yok belki ama başarılarını hep gerçekleştirmek istedim oyun içi hedefim en iyi menejer olmak. Başlık içi hedefim ise Sentugo'dan geri kalmamak hatta daha kısa surede daha fazla başarı elde edebilmek ondan habersiz tatlı bir rekabete sokuyorum kendimi...

NOT: Sezonluk 3 anlatım sezon başı devre ve sonu şeklinde duruma göre arttırma söz konusudur... her gun guncellemeye çalışıcam sorun olmayacaktır

EDİT: Forumda paylaşılan transfer yamasını ve sezon yamasını kullanıyorum (Duşen çıkan takımlar guncel.)

Last edited by Sinser : 07.Ağustos.2014 at 23:18

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Başarılar.İlhan Cavcav ile işin zor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Bence tam aksine İlhan Cavcav Türkiye'deki en iyi başkanlardan biri. Adam bir kere oyuncu bulma konusunda tam bir uzman. İlhan başkana güven gerisi düşünme sen. Biraz cimridir gerçi

Karabükle açmasaydım Gençlerle bir kariyer açardım emin ol, başarılar dilerim angara bebesi Behzat Ç'yi andın beni kazandın dostum

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by mami2602 View Post
    Başarılar.İlhan Cavcav ile işin zor
    Atarsa tepemiz 27 mayıs 2015'i bekleriz çok sorun değil. Ama bende Cavcav konusunda olumlu düşünüyorum

Quote Originally Posted by perasis View Post
    Bence tam aksine İlhan Cavcav Türkiye'deki en iyi başkanlardan biri. Adam bir kere oyuncu bulma konusunda tam bir uzman. İlhan başkana güven gerisi düşünme sen. Biraz cimridir gerçi
    azcık maaş bütçesi istedik vermedi sebebi haklı geldi mali fairplay diyince "Eyvallah La" dedik bizde

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Karabükle açmasaydım Gençlerle bir kariyer açardım emin ol, başarılar dilerim angara bebesi Behzat Ç'yi andın beni kazandın dostum
    4 kez Behzat Ç'yi baştan izledim. O, Onun hayatı, Pilli Bebek, Erdal Beşikçioğlu kafası üzerimde fazlasıyla etkisi olan bir rol. Beğenmeyi geçti tutkuya dönüştü bende artık Kariyerde bol bol Behzat Ç kesiti,repliğide gösteririz ilgi varsa çabalarız.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Basarilar dilerim

Başarılar.İlk sezondan iyi yer edinirsen ikinci sezon kolay geçer bence.

Ooo Behzat amirim gelmiş dostum başarılar dilerim. Umarım güzel bir kariyer olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Behzat Ç. dedin , o zaman takipteyim ;D

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

İlk sezon biraz daha zorlayıcı olacak kendi adıma ama bekledigim başarı gelecek eminim..

Ekran görüntüsünü maç ekranında iken alamıyorum ya sorunu çözücem. Ya da böyle yayınlayacagım bakıcaz...

TRANSFERLERİMİZ:

Gençlerbirliği ile yaptıgım her kariyerde yabancıları gereksiz görürdüm o yüzden tüm yabancıları satmaya karar verdim. Satamadıklarım hala kadroda ama sattıklarımdan da gelecek sezonlarda alıcagım kadar para alabildim. Özgür İleri Gençlerbirliği için manevi anlamda çok önemli oyunculardan biri gözlemime göre. Ama iyi bir fırsat geldi Ceyhunu bonservissiz aldığım ve o mevkide fazla adam oldugu için kabul ettim k.erciyesin teklifini...

Gelen oyunculara hiç para harcamayarak bütçemizi 7 milyonun üzerine çıkarttık. Tabi satışlardan klübün kesintisi ve taksitler var.

Bu kadronun meyvesini bu sezon alıcaz !

SEZON ÖNCESİ GENEL BAKIŞ:

Medyanın ve iddaanın tahmini beni ilgilendirmiyor. Bu sene en kötü ilk 5 başka alternatif yok.

FİKSTUR VE SONUÇLAR

Trabzon'a karşı atak oynamalıydım çok defansif kaldım ama mecbur kıldılar cardozosuna kadar çok etkili performansları vardı direnemedik. Balıkesir maçında bunu telafi ettik. Bursaspor açılış maçıydı ve tamamen kontrollü geçen maçtı tek pozisyon tek etkili şut ve gol. Ama genel anlamda topa hakim olan ve pozisyon arayan bizdik bu umut verici oldu

PUAN DURUMU

3 maç sonucunda bulundugumuz yer guzel istikrar saglayıp kalıcı olma zamanı şimdi ilk devre 33 puanı geçmek istiyorum. Yani 11 galibiyet

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Basarilar dilerim
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar.İlk sezondan iyi yer edinirsen ikinci sezon kolay geçer bence.
    Banada öyle geliyor biraz biraz

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Ooo Behzat amirim gelmiş dostum başarılar dilerim. Umarım güzel bir kariyer olur.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Behzat Ç. dedin , o zaman takipteyim ;D

O zaman buda size gelsin Teşekkürler arkadaşlar bu takipten dolayı kariyere fazlasıyla behzat ç'den katkılar olucak

Al o zaman

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İyi eğlenceler.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Herkese teşekkürler. Akşam güncelleme gelecek.

Herkese Günaydın

Sanada günaydın.Güncellemeyi bekliyoruz.

Edit : Transfer yamasının linkini atabilir misin ?
    Last edited by emirby : 08.Ağustos.2014 at 12:59

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başarılar dilerim
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Başarılar dilerim zevkli bir kariyer oalcaktır. Yeni gençler yetiştirmen dileğiyle.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Baya ciddisin ilk 5 konusunda Maçlar güzel.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

herkese ilgi ve alakasından dolayı teşekkur ederim. Dun beklemedigim bir program oluştu arkadaşımın dugun gunu oldugunu unutmuşum o nedenle oyuna da foruma da giremedim 2 saate guncelleme gelecek.

Sanada günaydın.Güncellemeyi bekliyoruz.

Edit : Transfer yamasının linkini atabilir misin ?
    ben yamanın uzerıne son transfer guncellemelerini yaptım bekle yarın şu son 3 gunde olanlarıda ekleyip atayım sana

Atarsan çok memnun olurum.Kariyere başlıyacağım başlayamıyorum ya.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

FİKSTÜR VE SONUÇLAR :

Rizespor, Başakşehir, Konyaspor maçların da hiç beklemedigim sonuçları aldım. O maçlardan en az 2 puan çıkartsaydım 30 puan hedefim tutacaktı... kısmet telafi edecegiz...

PUAN DURUMU:

Beklentilerimin çok az bir şey altında kaldık 2-3 puancık. Hatta çok daha iyisini yapabilirdik. Ama 2. yarı 35 + puan alarak en az 60 puan hedefini tutturum en az avrupa ligi play offları garantileyecegimize eminim (ZTK Kazanına göre tabi)

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ:

Aman aman bireysel performans yok. Daha net sonuçlar sezon sonunda olacak.

TAKIM İSTATİSTİKLERİ:

Oyuncu istatistiklerinde oldugu gibi burda da bir istikrar yok... 2. yarı telafi etcegimize eminim...

İLK YARI ÖZETİ:

Takım hem uyum hem taktige yatkınlık sagladı. Maglubiyetleri önlemek için alternatif seçenekler de kurdum. 2. Yarı daha az maglubiyet az biraz beraberlik ve çokça galibiyet görecegiz eminim...

Sezon başından beri maçları kaçırmamaya çalışan
    Behzat Ç. takıma fazlasıyla destek oluyor... Gelemediği maçlar da kaybedilen puanların sorumlusu olarak kendini gören amirim. Son hafta berabere biten maçta Savcı ile beraber görüntülere takıldı işte o görüntüler

http://www.youtube.com/watch?v=1R2fGjHdrZ4

Sık sık genç takım antrenmanlarına gelen ve genç yeteneklerle yakından ilgilenen Behzat Ç'nin gençlere öğüdü ne olur diye sorduk ve işte cevabı :

http://www.youtube.com/watch?v=ut0lqsBaBRc

Edindigimiz bir bilgiye göre de sorgu anında sinirlenen Behzat Ç. bir cümlesinde GENÇLERBİRLİGİ'nden bahsetti ;

işte o video

Ve takip eden, Behzat Ç. yi Pilli Bebek'i ve Gençlerbirliği SK' yı seven herkese gelsin

Bence gayet iyiyiz.İkinci yarın iyininde iyisi oluruz.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Bence gayet iyiyiz.İkinci yarın iyininde iyisi oluruz.
    Beklentimiz o yönde amatör ruhla gençlerbirliğine yönetim,futbolcu,taraftar birlikteliği ile hedeflerimize,beklentilerimize sahip çıkacağız...

BAŞKAN MUJDEYİ VERDİ

TRANSFER ÖZETİ

EN BEĞENDİĞİM PROFİLLER

YENİ HALİ İLE ZTK TÜRKİYE KUPASI

Samsunu geçeriz.Regenler güzel.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Bu sezon ki başlangıç beklentilerim borsa değeri gibi gel gitlerle geçti. Ve sonuç olarak en kötü avrupa dedigim sıralamayı aldım top gerçekten yuvarlak son 2 maçı kazansam şampiyonlar ligine direk katılıyordum. Şansızlıgım diyorum kazanılmayacak maç degildi. Sezon sonu guvendim 2-3 adam genç milli takıma çagırılınca skorlar böyle oldu..

SÖZLEŞME YENİLENDİ

SPOR TOTO SUPER LİG FİKSTÜR VE SONUÇLAR

ZTK SONUÇLAR

PUAN DURUMU

ÖDULLER VE İSTATİSTİKLER

SPONSORLUK VE VERGİ ÖDEMELERİ

Klubumuze bundan sonra her sene aynısını yapıcagımız avrupa yolunu açtık. Gençlerbirliği 90. Yılında avrupa kapılarını açtı, 100. yılında AVRUPANIN KRALI olmaya geliyor !!!

1 maç daha kazansak 4.olacaktık Milimlerle kaçmış.Başarılı bir sezondu Avrupada kolay gelsin.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Aynen öyle kaderimiz 6. olup 2. tur itibari ile başlayıp Türkiyenin 1 sezon da avrupa da en çok maç oynayan takımı rekorunu kırmak belki de

HERKESE GUNAYDIN....

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri