Merhabalar.
2010 senesinden beri FM oynadığım her seride Beşiktaş'ı yönettim.
En son 2016'da yönettim gene kendi taktiklerimle hep şampiyon oldum hiç asistan menejere bırakmadım.
Ama şu 2017 oyununda anlamadığım birşey var. Değişiklik yapsamda kötü oynayanlar çıkarsamda çıkartmasamda kendi yönettiğim maçların hepsini ! ama hepsini kaybediyorum işin garip tarafı yardımcı antrenörüm Yves Colleu'nun yaptığı tüm maçlar kazanılıyor. 2016 da bırakmadığım Asistan Menejer'e 2 sene boyunca tatile çıkıp maç bıraktım.
Ve anlamadığım şekilde her ne kadar maç sırasında Talimat şeklinde ve Taktiksel değişiklik anlamında her türlü şeyi denesemde ( örneğin : Galatasaray ve Denizlispor ) yeniliyorum.
Asistan Menejerde zevk vermiyor sadece transfer yaparak.
Kendi yaptığım maçlar kırmızı kutuda geri kalan hepsini ( Evet! hepsini ) Yves Colleu yönetti.
Hele karabük ve Galatasaray maçlarında artık saç baş yoluyorum.
Bu maçların çoğu ve hazırlık maçlarının hepsini ben yaptım. Ve inanılmaz derecede sabrımı zorlayan bir istatistik oldu çünkü Asistan Menejer ve Oyun Motoru artık aşırı sinirimi bozuyor sinirden bazen bilgisayar ekranını yumrukluyorum.
Dahada sinir bozucu olan neredeyse 2010 dan beri sadece 1 değişiklik var oda defanstan kısa pasla çık.
2015 , 2016 ve 2017 serilerinde kullandığım şey sadece 2017 de acayip derecede fazla hataya sebebiyet verdi. Defans her maç top kaptırıyor pas hatası yapıyor müdahale etmiyor ayrıca orta saha Bernardo v1 isimli taktik kullanıyordum onda bile iş yapmıyordu onuda değiştirip kendi taktiğime geçtiğim halde pasların hepsini hediye ediyor.
Dediğim gibi talimatlardaki tek değişiklik defanstan kısa pasla çık.
Kaleci desen hiç bir topu zaten eline alamıyor. Ver samanı yesin çileden çıkarıyor diğer oyuncularda iyicene mahfediyor.
2016 da bu kadar hata olmuyordu. Özellikle benim yaptığım maçları yeniliyoruz. Şimdi burdaki sorun ne ?