1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Hep yenilgi veya beraberlik almak

Hybrid View

Ben de Beşiktaş ile oynuyorum. İlk sezon şampiyon olduk. Şampiyonlar ligi gruplarından çıktık sonrasında Barcelona'ya takıldık. Ama yeni sezona başladığımdan beri dediğin olayı yaşıyorum. Osmanlıspor ile süper kupa maçını kaybettim. Ligte 10.yum. Örneğin içerde Antalyasporla oynuyorum saçma bir şekilde kaybediyorum maçı. Ligin 12.haftası 6 tane mağlubiyet, 5 galibiyet,1 beraberlik... Resmen kafayı yedirtti oyun

2. Default

Quote Originally Posted by Atiba93 View Post
    Ben de Beşiktaş ile oynuyorum. İlk sezon şampiyon olduk. Şampiyonlar ligi gruplarından çıktık sonrasında Barcelona'ya takıldık. Ama yeni sezona başladığımdan beri dediğin olayı yaşıyorum. Osmanlıspor ile süper kupa maçını kaybettim. Ligte 10.yum. Örneğin içerde Antalyasporla oynuyorum saçma bir şekilde kaybediyorum maçı. Ligin 12.haftası 6 tane mağlubiyet, 5 galibiyet,1 beraberlik... Resmen kafayı yedirtti oyun
    Ya ben ilk sezondan beri yeniliyorum kendi oynadıklarımı.Nasıl birşey hala çözemedim nasıl yeniliyorum nasıl kaybediyorum bugüne kadar 4.5 yıldızlı 6 oyuncuyla ilk defa kaybediyorum. Üstüne üstlük Denizlispor'a. Real Madrid felan desen anlarımda Denizlispor'un oyundaki forveti bana Augusto Batalla kalemdeyken nasıl 2-3 gol atıp beraberliği sağlayabiliyor ? Gerçekçilik derseniz acayip sinir bozucu sonuçta bu oyunda gerçekçilik felan değil. Enes Ünal'ı kiraladım Manchester City'den ligte Asistan Menejerle gol kralı oluyor benim yönettiğim her maçta boş kaleye kaçırıyor. Hadi o kaçırıyor ya adam sıçramayı unutsa oyun bizim alehimizde penaltı veriyor onuda anlamış değilim yada bizim defansın yapay zekası kendi kalesine atıyor mutlaka oyunu baltalıyor yapay zeka.

Sana verebileceğim tek tavsiye oyunu kanatlardan oynamaya çalış. Ceza alanına paslaşarak girmenin ben pek faydasını görememiştim. Ben defanstan kısa pasla çıkın yanına sağ ve sol kanada pas at komutunu da işaretledim. Bu oyunda başarılı olmak için orta kafa gol oynamak gerekiyor bence. Ben ilk sezonumda Quaresma'dan çok faydalanmıştım. Orta yapma özelliği 16ydı. Sağ kanatta oynatıp sürekli orta yapmasını sağlıyordum.Tabi arkadan gökhan gönülün de adrese teslim ortaları sana çok maç kazandırır. Bide Gökhan İnler'i ön liberoda deneyip sürekli şut attırmanı önerebilirim. İlk sezon galibiyet serileri yakaladığım zamanlarda hep bu şekilde oynuyordum. Fakat 2. sezon dediğim gibi saçma bi şekilde çok mağlubiyet almaya başladım

Mesaj Yetkileri