Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: İlk cezalar Sivasspor'a

Default İlk cezalar Sivasspor'a

İlk cezalar Sivasspor'a
    PFDK, olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçının ardından disiplin kuruluna sevk edilen 5 Sivassporlu oyuncudan Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş ve Akın Vardar'a 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), yaptığı toplantının ardından futbolcu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi.

Kurul, 12 Ağustos tarihinde oynanan ve maçın son anlarında yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçında olaylara karışan 5 Sivassporlu futbolcudan 3'üne 1'er resmi müsabakadan men cezası verirken, Sivasspor'un masörünü ise 2 maç ile cezalandırdı.

Olaylı maçla ve Trabzonspor ile ilgili kararını açıklamayan PFDK, Sivasspor'dan Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş ve Akın Vardar'ı 1 resmi müsabakadan men etti.

Disiplin Kurulu'na sevkedilen Sivassporlu futbolculardan Musave Mehmet Yıldız ile ilgili bir açıklamada bulunulmadı. Sivasspor'un masörü İ.Halil Eldek'i ise Trabzonspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezasına çarptırdı.

PFDK ayrıca, 11 Ağustos tarihinde yapılan Ankaraspor-Ankaragücü maçında izinsiz pankart ile müsabakaya çıkarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan evsahibi Ankaraspor'a bin YTL para cezası verdi.

Kurulun açıkladığı cezalar şöyle:
    2 yıl hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL: Nadir Alataş (Malatyaspor yöneticisi)
    Bin YTL: Ankaraspor
    2 maç: Kenan Aslanoğlu (Adana Demirspor futbolcusu), İ.Halil Eldek (Sivasspor masörü)
    1 maç: Muammer Sanlak (Malatyaspor futbolcusu), Murat Bölükbaş (Altay Spor futbolcusu), Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş, Akın Vardar (Sivasspor futbolcuları)

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bunlar cezamıydı?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Komik cezalara devam Yahu bu ülkede doğru dürüst hukukçu adam yok mu ya getiriyolar PFDK'nın başına.. Sivaslılar maçta taraftara tekme yağdırdılar verilen cezaya bak..

Valencia - İnter maçında olanları ve verilen cezaları bi hatırlayın derim ben..

Cezalar doğru. Nefs-i müdafaa söz konusu orada, kendilerine saldıran turunculu holigana vurdular, o kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Cezalar doğru. Nefs-i müdafaa söz konusu orada, kendilerine saldıran turunculu holigana vurdular, o kadar...
    Şakamı yapıyorsun sen.O zaman herkes herkese vursun.Nasıl olsa Nefsi-müdafaa var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

en ağır cezayı en soldaki ve Mohamed haketti.. Heleyse o soldakinin attığı tekme tam karnına geldi o adamın.. + krampon oldğunu da düşünün.. orda düşüp ölse nolacaktı? Nefsi müdafaa da bi yere kadar..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

taraftarı tekmeleriyle kovalayan Musa'ya ceza yok mu ? Ulusoy al Albayrak'ı defol..bize 5-10 maç ver öyle git ama..buradan cezayı haketmiyoruz anlamı çıkmasın!!

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bu cezaladan sonra skorun tescili 2 maç saha kapama bekliyorum.Daha fazlası adilik olur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    en ağır cezayı en soldaki ve Mohamed haketti.. Heleyse o soldakinin attığı tekme tam karnına geldi o adamın.. + krampon oldğunu da düşünün.. orda düşüp ölse nolacaktı? Nefsi müdafaa da bi yere kadar..

Kardesim saka mi yapiyosun sen ... Hayir oyleyse cok gulucem iyi saka cunku ... Olse nolcakmis .. inip saldirmasaymis o da o zaman ... Ne yani biri sana tekme tokat dalsa sen bu suc deyip elin kolun bagli mi durucan veya arkdasina saldirsa .... Bu kadar komik seyler yazmayin allah askina ..... Ayrica kramponla adam olduruldugunu nerde gordun oyle birsey olsa kac tane futbolcu olurdu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by paco View Post
    Kardesim saka mi yapiyosun sen ... Hayir oyleyse cok gulucem iyi saka cunku ... Olse nolcakmis .. inip saldirmasaymis o da o zaman ... Ne yani biri sana tekme tokat dalsa sen bu suc deyip elin kolun bagli mi durucan veya arkdasina saldirsa .... Bu kadar komik seyler yazmayin allah askina .....
    işte burda haklısın.. Çılgınlar'dan bir zat'ı muhterem sahaya girdi..Mehmet'e vurdu..sonra sivaslılar bu adam saldırdı ve Çılgınlar'da senin dediğin gibi arkadaşının dayak yemesini gururuna yediremedi ve sahaya daldı oley be ceza almayacagız

paco'ya katılıyorum. Yahu nefs-i müdafaa bu futbolcuların yaptığı, durduk yere gidip taraftarı mı dövüyorlar?

Hiçbir sebep yokken gidip taraftarlara mı saldırıyor futbolcular?

Futbolcular aralarında tartışırken, sahaya atlıyor taraftarlar ve onlar da doğal olarak kendilerini koruyorlar.

Siz futbolcu olsaydınız ne yapacaktınız? Elinizi arkanıza bağlayıp, yumruk, tokat ve tekme mi yiyecektiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

paco'ya katılıyorum. Yahu nefs-i müdafaa bu futbolcuların yaptığı, durduk yere gidip taraftarı mı dövüyorlar?

Hiçbir sebep yokken gidip taraftarlara mı saldırıyor futbolcular?

Futbolcular aralarında tartışırken, sahaya atlıyor taraftarlar ve onlar da doğal olarak kendilerini koruyorlar.

Siz futbolcu olsaydınız ne yapacaktınız? Elinizi arkanıza bağlayıp, yumruk, tokat ve tekme mi yiyecektiniz?
    Futbolcular derken ? Mehmet'den başka biri fiziki saldırıya ugramadı kanıtta yok..Petkovic'in,Hayrettin'in yanından geçtiler niye bişey yapmadılar ? Çılgınlar'ın 20 metre yanında sivaslılar vardı niye bunlara en ufak bir taciz yok ? biraz düşünün..Suçluyuz ama yalnız biz değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Bu cezaladan sonra skorun tescili 2 maç saha kapama bekliyorum.Daha fazlası adilik olur..
    2 maç az olur bence.Olaylar biraz daha büyüseydi futbolcular linç bile edilirdi. 5 maç bekliyorum. Galatasaray'a verdikleri gibi.

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    işte burda haklısın.. Çılgınlar'dan bir zat'ı muhterem sahaya girdi..Mehmet'e vurdu..sonra sivaslılar bu adam saldırdı ve Çılgınlar'da senin dediğin gibi arkadaşının dayak yemesini gururuna yediremedi ve sahaya daldı oley be ceza almayacagız

Valla korkuyorum yakinda O sahaya inen adamin posterlerinide alir asarsiniz ...
    Kardesim adam sahaya iniyor ilk o saldiriyor ... Sivasli oyuncular tribune dalmiyorlar heralde... az biraz zorlasan anliyacaksin ama once gozluklerini cikarman lazim ....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Olayların baş sorumlusu Ayman ve Musa Aydın'a ceza yok.Bunlar nasıl ceza

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    2 maç az olur bence.Olaylar biraz daha büyüseydi futbolcular linç bile edilirdi. 5 maç bekliyorum. Galatasaray'a verdikleri gibi.
    bende 4 yada 5 maç bekliyorum tahkim eskisi gibiyse 3-4'e iner kusura bakmayın ben tahkime gidipten inmeyen ceza görmedim kayırılıyosun demeyin..herkesi aynı bu

TFF olayların unutulması için ağırdan mı alıyor ne yine? Sivasspor'un cezasını açıkladı, Trabzonspor'un ne maç kararını ne de disiplin kararını açıklamadı. Galatasaray'ın cezasını da 1 ay sonra açıklamışlardı. Yine aynı şeyi yapmaz umarım federasyon.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

TFF olayların unutulması için ağırdan mı alıyor ne yine? Sivasspor'un cezasını açıkladı, Trabzonspor'un ne maç kararını ne de disiplin kararını açıklamadı. Galatasaray'ın cezasını da 1 ay sonra açıklamışlardı. Yine aynı şeyi yapmaz umarım federasyon.
    zannetmem çümkü Gs'nin cezası lig bittiği içinde geç verilmişti..şimdi lig oldugu için açıklarlar 1 hafta içinde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by paco View Post
    Kardesim saka mi yapiyosun sen ... Hayir oyleyse cok gulucem iyi saka cunku ... Olse nolcakmis .. inip saldirmasaymis o da o zaman ... Ne yani biri sana tekme tokat dalsa sen bu suc deyip elin kolun bagli mi durucan veya arkdasina saldirsa .... Bu kadar komik seyler yazmayin allah askina ..... Ayrica kramponla adam olduruldugunu nerde gordun oyle birsey olsa kac tane futbolcu olurdu ...
    Hayır Şaka yapmıyorum.. O adam sahaya indi diye tekme tokat dövmek mi gerekiyor. yanlış anlamayın ben adamı savunmuyorum.. orda Güvelik güçleri varken adamı tekmelemek onlara mı kaldı?? o zaman bıraksınlar futbol oynamayı.. Madem Dediğiniz gibi UEFA futboldan anlamıyor o zaman.. Valencialılara verilen cezayı bi hatırlayın isterseniz?? 8 Ay men aldı adamalar yav..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hayır Şaka yapmıyorum.. O adam sahaya indi diye tekme tokat dövmek mi gerekiyor. yanlış anlamayın ben adamı savunmuyorum.. orda Güvelik güçleri varken adamı tekmelemek onlara mı kaldı?? o zaman bıraksınlar futbol oynamayı.. Madem Dediğiniz gibi UEFA futboldan anlamıyor o zaman.. Valencialılara verilen cezayı bi hatırlayın isterseniz?? 8 Ay men aldı adamalar yav..
    İşte orası UEFA burası TFF.Fark burda zaten..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Senden sadece şunun cevabını istiyorum. Sana hiç tanımadığın,hayatında görmediğin biri gelip saldırsa, aniden tokat atsa tepkin ne olur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

o adam gelip o futbolculara saldırmıyor dikkat edersen.. Mehmet Yıldıza saldırıyor.. Hatırlatayım..

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Olayların baş sorumlusu Ayman ve Musa Aydın'a ceza yok.Bunlar nasıl ceza
    Onlara maç içinde hakem ceza verdiği için disiplin kuruluna sevkedilmediler. Hakemin gerekli cezalandırmayı kart göstererek yaptığını açıklamış Hukuk Kurulu ve cezaya gerek olmadığını belirtti.

Inter - Valencia maçında durum farklıydı, futbolcular birbirleriyle kavga ettiler, hatta Burdisso'nun burnu kırılmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ha kavganın çeşidi çıkmış da haberimiz yok?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Hadi onlara maç içinde ceza verildi diyelim.Cezaya bak sarı kart.Taraftarı dövenlerin arasında Musa Aydın'da var.Musa Aydın'ın bu olaydan dolayı alması gereken verilmemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu ben diyeceğimi dedim.. Bunlar da Hukuk okuyup biyerlere geliyolar ya.. ee Eğitim sistemi işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sivas Trabzon'a gelir..Trabzon Sivas'a gider bunlar unutulur..Ama bu taraftar Mohamed ve Musa'yı unutmaz..Olay Sivas-Trabzon olayı değildir..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Sivas Trabzon'a gelir..Trabzon Sivas'a gider bunlar unutulur..Ama bu taraftar Mohamed ve Musa'yı unutmaz..Olay Sivas-Trabzon olayı değildir..
    Sivas mümkünse o stada gelmesin bi daha.Bi daha çıkamayabilir.Hiç dostluk mesajları vermeye çalışma Murat..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Sivas mümkünse o stada gelmesin bi daha.Bi daha çıkamayabilir.Hiç dostluk mesajları vermeye çalışma Murat..
    Yahu olay Sivas değil olay bazı futbolcular.. dostluk mesajlarıyla alakası yok..eger Sivas'a zarar vermek isteseydik taraftarı ordaydı onlara bi saldırı girişimi olurdu.Bu görünen birşey

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tel örgünün kalkması hataymış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri