1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: İlk cezalar Sivasspor'a

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

en ağır cezayı en soldaki ve Mohamed haketti.. Heleyse o soldakinin attığı tekme tam karnına geldi o adamın.. + krampon oldğunu da düşünün.. orda düşüp ölse nolacaktı? Nefsi müdafaa da bi yere kadar..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    en ağır cezayı en soldaki ve Mohamed haketti.. Heleyse o soldakinin attığı tekme tam karnına geldi o adamın.. + krampon oldğunu da düşünün.. orda düşüp ölse nolacaktı? Nefsi müdafaa da bi yere kadar..

Kardesim saka mi yapiyosun sen ... Hayir oyleyse cok gulucem iyi saka cunku ... Olse nolcakmis .. inip saldirmasaymis o da o zaman ... Ne yani biri sana tekme tokat dalsa sen bu suc deyip elin kolun bagli mi durucan veya arkdasina saldirsa .... Bu kadar komik seyler yazmayin allah askina ..... Ayrica kramponla adam olduruldugunu nerde gordun oyle birsey olsa kac tane futbolcu olurdu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by paco View Post
    Kardesim saka mi yapiyosun sen ... Hayir oyleyse cok gulucem iyi saka cunku ... Olse nolcakmis .. inip saldirmasaymis o da o zaman ... Ne yani biri sana tekme tokat dalsa sen bu suc deyip elin kolun bagli mi durucan veya arkdasina saldirsa .... Bu kadar komik seyler yazmayin allah askina .....
    işte burda haklısın.. Çılgınlar'dan bir zat'ı muhterem sahaya girdi..Mehmet'e vurdu..sonra sivaslılar bu adam saldırdı ve Çılgınlar'da senin dediğin gibi arkadaşının dayak yemesini gururuna yediremedi ve sahaya daldı oley be ceza almayacagız

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    işte burda haklısın.. Çılgınlar'dan bir zat'ı muhterem sahaya girdi..Mehmet'e vurdu..sonra sivaslılar bu adam saldırdı ve Çılgınlar'da senin dediğin gibi arkadaşının dayak yemesini gururuna yediremedi ve sahaya daldı oley be ceza almayacagız

Valla korkuyorum yakinda O sahaya inen adamin posterlerinide alir asarsiniz ...
    Kardesim adam sahaya iniyor ilk o saldiriyor ... Sivasli oyuncular tribune dalmiyorlar heralde... az biraz zorlasan anliyacaksin ama once gozluklerini cikarman lazim ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by paco View Post
    Kardesim saka mi yapiyosun sen ... Hayir oyleyse cok gulucem iyi saka cunku ... Olse nolcakmis .. inip saldirmasaymis o da o zaman ... Ne yani biri sana tekme tokat dalsa sen bu suc deyip elin kolun bagli mi durucan veya arkdasina saldirsa .... Bu kadar komik seyler yazmayin allah askina ..... Ayrica kramponla adam olduruldugunu nerde gordun oyle birsey olsa kac tane futbolcu olurdu ...
    Hayır Şaka yapmıyorum.. O adam sahaya indi diye tekme tokat dövmek mi gerekiyor. yanlış anlamayın ben adamı savunmuyorum.. orda Güvelik güçleri varken adamı tekmelemek onlara mı kaldı?? o zaman bıraksınlar futbol oynamayı.. Madem Dediğiniz gibi UEFA futboldan anlamıyor o zaman.. Valencialılara verilen cezayı bi hatırlayın isterseniz?? 8 Ay men aldı adamalar yav..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hayır Şaka yapmıyorum.. O adam sahaya indi diye tekme tokat dövmek mi gerekiyor. yanlış anlamayın ben adamı savunmuyorum.. orda Güvelik güçleri varken adamı tekmelemek onlara mı kaldı?? o zaman bıraksınlar futbol oynamayı.. Madem Dediğiniz gibi UEFA futboldan anlamıyor o zaman.. Valencialılara verilen cezayı bi hatırlayın isterseniz?? 8 Ay men aldı adamalar yav..
    İşte orası UEFA burası TFF.Fark burda zaten..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Senden sadece şunun cevabını istiyorum. Sana hiç tanımadığın,hayatında görmediğin biri gelip saldırsa, aniden tokat atsa tepkin ne olur?

Mesaj Yetkileri