Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: frozengod ın salı pazarı taktigi

Thumbs up frozengod ın salı pazarı taktigi

İSTE BARCELONAYI DEPLASMANDA YENEN TAKTİK DİZİLİŞ VE KADRO..

bu taktikle fenerbahce CL kupasini kaldirmistir fakat baska takimlarda denenmedi en az 3 mac farkta yeseniz taktigi deneyin.. bu taktikle bursasporu hic yenemedim haberiniz olsun

iste buda taktigin link i basarilar

http://rapidshare.com/files/874611/f..._Aug_2007_.tac

orta sahadaki oyunculardan ok olanin yerine dmc koymaniz daha yararli olacaktir ve bu dmcnin hem dmc hemde mc ozelligi olursa buna en guzel tomas sivok cok iyi olur.

forvet cesar delgado tipinde bi forvet olsun ..

ok olmayan ortasahaya istediginiz ortasaha oyuncusunu koyabilirsiniz

amc nin yetenekleri on planda olsun onemli bi bolge

wbr ve wbl nizin DL ve DR ozelligide olsun yani serkan balci rafinha marcelo gibi..

en onemli noktada defansin ortasindaki 2 adaminiz takimizinizdaki en onemli oyunculari buraya transfer edin

imamin dedigini yap yaptigini yapma demis atalarimiz

mutevazi bir taktik oldu iste deneyin ve gorun referanslar kendi takimimla alakali yukaridadir

Nesil
    2006
    Yer
    İST

abi bu taktik cok defansif be

once taktigi dene sonra defansifmi atakmi karar verirsin taktik dizilis yaniltmasin serkan balci bile gol ve goller atabiliyor taktikte..

ayrica sunu soylemeliyim gunumuz futbolu bile defansa forvetten daha fazla onem vermeye basladi bunun orneklerini karsimizda cok gorduk yakin zamanda..football manager 2007 dede bunu karsimiza cikarmislar kendi tespitlerimle gordum bunu.. barcelonaya ve liverpoola deplasmanda o golleri atan lyonu gol yemeden 3 golle deviren taktik defansifmidir sence

Teşekkürler kardeş

daha taze yepyeni 2. sezonumda gruplarda ilk macim FC BAYERN le yani bayern munich cok defansif diyen arkadas golleri atan futbolculara bakabilirmi

iste ss

kardesim saol taktik icin deneyip yorumumu soylicem sana

dostum taktigi denedim baya bi mac yaptım.takımdan memnunum cok iyi oynuyolar fakat bazı eksiklikler gozume carptı.1. si cok fazla gol atamıyolar 2.si ise defans bazen cok one cıkabiliyo.bu taktikten mi yoksa benden mi kaynaklanıyo onu merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

saol deniyelim

ellerine sağlık çok güzel bi taktik olmus

pek tutmadı taktik ama biraz daha deneyelim bakalım

kardes bu taktik bende dikis tutmadı ya cok atak yiyorum ve az gol atıyorum.zorlu maclarda kotu oynuyolar kolaylarda zaten yeniyon.hem senin oyunculara bi daha baktım o oyuncularla almassan laf ederler zaten.gocunma ama o oyuncuları nası aldın.ben hile kokusu seziyorum biraz ama.tmm o oyunculrı alabilirsin bende denedim geliyolar ama kezmanı alex i herkesi satmıssın alan olmuyo ilk senede o yuzden bana gore satıslar hileli.ilk sene oldugu icin saskınım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes banada onermissin bu taktigi ama sagol benim taktik oturdu zaten onuda sitedede yayinladim

Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
    kardes bu taktik bende dikis tutmadı ya cok atak yiyorum ve az gol atıyorum.zorlu maclarda kotu oynuyolar kolaylarda zaten yeniyon.hem senin oyunculara bi daha baktım o oyuncularla almassan laf ederler zaten.gocunma ama o oyuncuları nası aldın.ben hile kokusu seziyorum biraz ama.tmm o oyunculrı alabilirsin bende denedim geliyolar ama kezmanı alex i herkesi satmıssın alan olmuyo ilk senede o yuzden bana gore satıslar hileli.ilk sene oldugu icin saskınım...
    deivid haric hepsi satilabiliyor hatta kapis kapis gidiyor deivid i bedelsiz olarak sattim fluminenseye transferlerin ss ini birazdan koyarim marcelo ve cesar delgadoyu CL yi almadan once transfer ettim digerlerini CLden sonra aldim cok rahat.. taktige gelince taktikte dediklerimi uygularsan cok yararli olur defans one cikabilir ama atak yesende sut cektirmezsin lyon ve barcelona gibi takimlara ss deki kadro yani rafinha kompany falan yokken 1 sut veya 2 sut kaleyi buldu..sen taktigi oyuncu secimini iyi yaparak tekrar dene olmuyosa yapabilecegim bisey yok ben sadece fenerbahcede denedim ve sonuc ortada alismalarini bekle futbolcularin/

Quote Originally Posted by Archilles View Post
    ellerine sağlık çok güzel bi taktik olmus
    aldigin sonuclardan ss koyarsan sevnirim

eger fenerbahce ile oynuyorsan aynen benim kullandigim oyunculari kullanmayi dene yabanci oyuncularin yerinede o tarz oyuncular kullan forvette mithat yasari bile koyabilirsin delgadonun yerine takimina marceloyu mutlaka transfer et bu taktigi kullanmasan bile..4 lu defanstaki oyunculara bakarsan sunu gorursunki hic yabanci yok buna ragmen performans cok iyi.. sana uymadiysa taktik uzgunum..

Bu kadrom,

Bu deplasmanda kullandigim taktik,

Bu da ic saha taktigim,

Yorumlarini bekliyorum kardes..

DL mevkiine orhan ak DR mevkiine halim kurtulus u koy
    2 tane DC nin sagdakine song u soldakine garay i koy transfer edebiliyosan marceloyu kesinlikle transfeer et

MC del vecciho olsun
    DMC ye donu mc ye mehmet guven veya topali koy nasil oynadiklarini bilmiyorum o yuzden secim senin

WBR ugur ucar veya mehmet topal olsun

WBL goremedim kimi buluyosan koy veya marcelo yu transfer et

AMC luis silva nasi bilmeyorum ama modric veya onu kullan

FC dede hizli ve bitiriciligi yuksek olani sec hakan sukur haric cafercan necati veya alt yapinda cem sultan var cekinmeden koy cesar delgadoyu aldim o cocugu alamadim bi turlu

taktigi 10 mac dene sonra kotu cikti demicegini umuyorum gittikce iyilesicek goruceksin iddaaa ediyorum yaptigin maclarin sslerinide koyarsan sevinirim

bu arada antreman programin serhat antreman programini indir onu kullan

ayrica mac baslamadan secicegin yorumda i expired win tonight miydi ne tam hatirlamiyorum o olsun

O simdi newcastle on eleme rovansini oynuyorum taktigi kadroma uyarladim, antrenman programi en iyi yaptigim seylerden biri adamlarin hepsi mukemmel gelisiyo, her mevkiye ozel antrenman programi uyguluyorum, bazi futbolculara da ozel cafercan gibi, tek sorunumu super gelismis cok kaliteli genc futbolculara istedigim futbol anlayisini yansitamamak..

kadroyu dedigim gibimi kurdun bakalim nasil olucak insallah sonuc bendeki gibi olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

taktik iyi taktigin ismi super

Quote Originally Posted by nekop View Post
    taktik iyi taktigin ismi super
    denedinmi taktigi dostum

taktik ismini barcelona lyon ve liverpool gibi takimlarin uzaktan pazara sut cekmeleriyle aldi ama kalede rustu oldugu icin cok gol yedim simdi allahtan volkan babacan gelisti duvar gibi

ilk yari 0-0 atak 0 di ikinci yari biraz taktik degisikler yaptim senin taktigin uzerinde 5 pozisyon buldum, ama 0-0 bitti simdi tekrar deniycem clye kalmam lazim.

Bu taktiginde 2 tane dl dr gereksiz gibi geldi, en cok dusundugum seyde tutarsa arda carrusca ozellikle aydin gibi muthis kanat oyunculari harcancak..

taktikte mac icinde yaptigin degisikligi diger maca tasima cunku mac icinde oyuncularin moral durumu senin mac arasinda yaptigin konusma cok buyuk etken senin degistirmis oldugun ozellikle 5 pozisyon bulmamis yorumla alakali olmus olabilir bunu baska maclarda da dene olumlu bi etkiyse o degisiklik ne mutlu bize dahada gelismis bir taktigimiz olur

Dostum simdi 2 mac sonunda taktiginle ilgili bikac sorum olacak cvplarsan sevinirim. Oncelikle bos bi taktik olmadi kesin kanatlari iyi kapatiyosun ortayi da oyle rakip kim olursa olsun az pozisyona giriyo, hizli wing backlerinle kontra kovaliyosun.
    Sorular,,
    1-Neden easy yi tercih ettin,
    2-Cesar delgado kisacik ama cok suratli bi futbolcu, ona neden target man de head ozelligi verdin hic bi hava topunu alamaz,
    3-Butun hersey mixed olunca takimin pas, tempo anlayisi nooluyo,
    4-Birde bu dizilisle attackingi 2 3 kademe en az arttirmayinca nerdeyse hic pozisyon bulamadim, arttirinca inanilmaz fark etti.

Sorularimi mazur gor bu taktigin daha iyi, mantikli ve mukemmel olmasina calisiyorum, potansiyeli var cunku..

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko View Post
    Dostum simdi 2 mac sonunda taktiginle ilgili bikac sorum olacak cvplarsan sevinirim. Oncelikle bos bi taktik olmadi kesin kanatlari iyi kapatiyosun ortayi da oyle rakip kim olursa olsun az pozisyona giriyo, hizli wing backlerinle kontra kovaliyosun.
    Sorular,,
    1-Neden easy yi tercih ettin,
    2-Cesar delgado kisacik ama cok suratli bi futbolcu, ona neden target man de head ozelligi verdin hic bi hava topunu alamaz,
    3-Butun hersey mixed olunca takimin pas, tempo anlayisi nooluyo,
    4-Birde bu dizilisle attackingi 2 3 kademe en az arttirmayinca nerdeyse hic pozisyon bulamadim, arttirinca inanilmaz fark etti.

Sorularimi mazur gor bu taktigin daha iyi, mantikli ve mukemmel olmasina calisiyorum, potansiyeli var cunku..
    1 easy yi tercih ettim cunku kendi takimimda kirmizi karti en az easy de gorduler
    2 cesar delgado degil asil amac hizli ve kafaci bi forvet yapistirabilecegim bi adam daha bulamadim buna ragmen isimi goruyo hiziyla aralardan kafa toplarina vurabilicegi pozisyonlar oluyo

3 hersey mixed diil oyuncu komutlarinda yer yer mevkiilere gore degisiklikler var long ve short olarak ama mixed olan yerlerde cogunlukta bunun sebebide yapilabilcek top kayiplarini aza indirgemek kanatlar ve orta sahanin ortasindaki adamlarda mixed ama sola dogru 1 kademe kaymis mixed yani shorta yakin..

4 atack a bi kac kademe kaydirilabilir ama once amac gol yememek sonra gol atmak ve taktik oturdugunda kademe artirmaya gerek kalmadigini goruceksin cok yeni bir taktik eksikleri tabiki olabilir ama zamanla icimizden biri mukemmel bi taktik yapabilecektir..

ben bu taktikle ilk senede yaptigim basarilari gordukten sonra paylasmak istedim her takimda boyle basarilar saglanabilicekmi eksikler nedir nereleri duzeltirsem dahada iyi hale gelir vs vs gibi ..

zaten hepimiz ayni amac icindeyiz ilgilendigin icin tesekkur ederim .. her zaman her takimin 442 dede 4312 dede vs vs cogu taktikte gol yemesinin cogu sebebi kanat akinlari ve cok iyi pas yapip defansin arasina atilan toplarla yenilen gollerdir buna cozum bulmaya calistim vede bunun yaninda goller atmayi amacladim bursaspor haric her takima karsi iyi basarilar aldim onlari bi turlu yenemiyorum demekki hala eksik bi yani var taktigin elbetteki ama su haliyle bile CL kazandiran bi taktik hic bir zaman bos olamaz ki karsima cikan takimlar inanilmaz takimlardi sans olmadigini bu sezonda gruptan cikarak goruyorum bakalm 2. kez ust uste alabilecekmiyim

Ok oncelikle takim anlayisini normal yapabiliriz, kirmizi kartlar cok artmaz mrk etme, takim kilkuyruk topa girmekten cekinir olmaz en azindan normal seviyesinde,onu anladim ama cesar delgado varsa elinde run onto ball i tavsiye ederim kosu yoluna paslarla kontra ataklarin mukemmellesir, mixedlari da adamlarin ozelliklerine gore ayarlayabilirsin.Benim merak ettigim baskili rakibi sagli sollu ezen futbol icin tempo pasi nasil ayarlamaliyiz ben passing direct, tempo normalin biraz ustunde quick yapiyorum. Attacki 2 3 gidim arttirirsak emin ol cok daha iyi hucum ederiz. Bu Arada hem kafaci hem suratli hem golcu hem sutcu forvet ariyosan necati kesinlikle tavsiye ederim `Golculer` antrenmanimda inanilmaz costu herseyi 18 19 eski ronaldo gibi oynuyo onu disinda cem sultan 18 den sonra muhtesem olacak kacmaz, yabanci olarakta l**uintayi oneririm super bi adam, delvechhio da muthis bi orta saha oyuncusu mutlaka dene hem dmc hem mc inanilmaz goller atiyo 1.91 taktigini gelistirerek deniycem yarinda screenleri koyarim.
    Adam yakinta diye okunan var ya udinese deki..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri