1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: frozengod ın salı pazarı taktigi

Hybrid View

kardes bu taktik bende dikis tutmadı ya cok atak yiyorum ve az gol atıyorum.zorlu maclarda kotu oynuyolar kolaylarda zaten yeniyon.hem senin oyunculara bi daha baktım o oyuncularla almassan laf ederler zaten.gocunma ama o oyuncuları nası aldın.ben hile kokusu seziyorum biraz ama.tmm o oyunculrı alabilirsin bende denedim geliyolar ama kezmanı alex i herkesi satmıssın alan olmuyo ilk senede o yuzden bana gore satıslar hileli.ilk sene oldugu icin saskınım...

Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
    kardes bu taktik bende dikis tutmadı ya cok atak yiyorum ve az gol atıyorum.zorlu maclarda kotu oynuyolar kolaylarda zaten yeniyon.hem senin oyunculara bi daha baktım o oyuncularla almassan laf ederler zaten.gocunma ama o oyuncuları nası aldın.ben hile kokusu seziyorum biraz ama.tmm o oyunculrı alabilirsin bende denedim geliyolar ama kezmanı alex i herkesi satmıssın alan olmuyo ilk senede o yuzden bana gore satıslar hileli.ilk sene oldugu icin saskınım...
    deivid haric hepsi satilabiliyor hatta kapis kapis gidiyor deivid i bedelsiz olarak sattim fluminenseye transferlerin ss ini birazdan koyarim marcelo ve cesar delgadoyu CL yi almadan once transfer ettim digerlerini CLden sonra aldim cok rahat.. taktige gelince taktikte dediklerimi uygularsan cok yararli olur defans one cikabilir ama atak yesende sut cektirmezsin lyon ve barcelona gibi takimlara ss deki kadro yani rafinha kompany falan yokken 1 sut veya 2 sut kaleyi buldu..sen taktigi oyuncu secimini iyi yaparak tekrar dene olmuyosa yapabilecegim bisey yok ben sadece fenerbahcede denedim ve sonuc ortada alismalarini bekle futbolcularin/

Mesaj Yetkileri