Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Milli Kadro Açıklandı ...!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Milli Kadro Açıklandı ...!

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda oynayacağı Yunanistan ve Norveç maçlarının kadrosu ve programı belli oldu. Milli Takım 17 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak. 22 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Atina'ya hareket edecek Milli Takım kafilesi, 25 Mart Pazar günü saat 11.00'de özel uçakla Frankfurt'a geçecek. A Milli Takım, Atina'da Ledra Marriot, Frankfurt'ta ise Kempinski Hotel Gravenbruch'da konaklayacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 19 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te Polat Renaissance Oteli'nde, 23 Mart Cuma günü saat 12.00'de Ledra Marriot Otel'de ve 27 Mart Salı günü saat 12.00'de Frankfurt Commerzbank Arena'da birer basın toplantısı düzenleyecek.
    Milli Takım futbolcuları 20 Mart Salı günü saat 14.00'te Polat Renaissance Otel'de basının karşısına çıkacak.

A Milli Takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Galatasaray A.Ş.), Volkan Demirel, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Mehmet Yıldız, Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor), Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), Hamit Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers FC), Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg)

tugay yine çağırılmış
    emre aşıkta seçilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emre asik adina sevindim mehmet yildizi gorunce sasirdim daha ii biei alilabilirdi . umit karan niye yok

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ümit karanı neden almamış ki

Sheriff Misafir

Asıl Emre Aşık'ın ne işi var...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bekir İrtegün bu kadroda yer bulabiliyorsa, Emre Aşık ilk 11'de çıkar maça .. Ümit Karan'ı neden almıyor Fatih Terim hiç anlamıyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu kadroyla yunanistan macindaneler yapabiliriz sizce

Yunanistan Kadrosu
    Kaleci: Antonis Nikopolidis (Olympiakos Piraeus), Kostas Halkias (Aris Salonika)

Defans: Yannis Goumas (Panathinaikos), Loukas Vyntra (Panathinaikos), Giorgos Anatolakis (Olympiakos), Vassilis Torosidis (Olympiakos), Sotiris Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt), Takis Fyssas (Hearts), Yourkas Seitaridis (Atletico Madrid), Traianos Dellas (AEK Athens), Michalis Kapsis (APOEL)

Orta saha: Stelios Giannakopoulos (Bolton Wanderers), Giorgos Karagounis (Benfica), Kostas Katsouranis (Benfica), Alexandros Tziolis (Panathinaikos), Angelos Basinas (Mallorca)

Forvet: Yannis Amanatidis (Eintracht Frankfurt), Nikos Liberopoulos (AEK Athens), Angelos Haristeas (Feyernoord), Fanis Gekas (VFL Bochum), Dimitris Papadopoulos (Panathinaikos), Dimitris Salpingidis (Panathinaikos), Giorgos Samaras (Manchester

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç berabere biter bence .. Yunanistan o kadar korkulacak bir takım değil ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bekir'e sasirmadim. Mehmet Yildiz kadroda gorunce $ok oldum, onun yerine cok daha iyi Turk forvetler var. Aslinda ben Umut Bulut un milli takima girecegini dusuyordum ama olmadi, neyse insallah bu kadro ile bu maclari aliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yunanistan zaten guclu bi ekip degil ben galibiyet alcamiza inaniyodum ama kadro bana ic acici gelmedi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

benim tek cekindigim oyuncu Samaras, Manchester City de oynayan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

samaras gec bi futbolcu heralde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    emre yunanistan macinda oynayacakmi beyler

Nesil
    2006

Emre Aşık ile Volkan Demiral olmması gerekiyor. Onlardan daha iyileri var.

1-Emre Aşık
    2-Volkan Demirel(son mnaçta iyiydi ama ne yapacağı belli olmuyo)
    3-Tugay Kerimoğlu
    bana göre olmamalıydı...
    ümiti almıyosan umutu al ???bu adam trabzonun forvetlerinin parladığı dönemde bile almıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Sivasspor'umdan 2 kişiyi görünce sevindim.. Bu futbolcularla maçları alırız bence..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    samaras gec bi futbolcu heralde
    Samaras Çok tehlikeli bir futbolcu dikkat edilmesi lazım!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Mehmet Yildiz son haftalardaki performansiyla milli takimda oynamayi haketti bence..
    Ümiti neden almamis diye soranlar... Ümit kac haftadir yedek Fatih hoca Ümiti izleme firsati bulamadi. O yuzden almamistir bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Mehmet Yildiz son haftalardaki performansiyla milli takimda oynamayi haketti bence..
    Ümiti neden almamis diye soranlar... Ümit kac haftadir yedek Fatih hoca Ümiti izleme firsati bulamadi. O yuzden almamistir bana göre..
    peki sence Umut Bulut'u neden almadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    peki sence Umut Bulut'u neden almadi.
    Umut Bulut u Galatasaray macinda izledik Milli takim düzeyinde bir futbolcu olmadigini gösterdi. Kendisini gelistirmesi lazim

Emre bence gayet iyi oynuyor.Besiktas macinda golünü atti,trabzon macinda neredeyse hatasiz oynadi.Bence milli takimda oynamayi hakketti.Tecrübelide,bence yunanistan macinda ilk 11de olacak.Bence hakan sükürde ilk 11de olacak,kanatlardan gelecegiz.Hakan ile gol bulmaya calisacaz.

Ümit karana bir gicigi var fatih terimin galiba.Türkiye ligi gol kralliginda 2.sirada ama oynamiyor.

Umut Bulut u Galatasaray macinda izledik Milli takim düzeyinde bir futbolcu olmadigini gösterdi. Kendisini gelistirmesi lazim
    1 maça bakarak söylersen ooo türkiyede futbolcu yok yorumuna şaşırdım...appiahın iyi oynamadığı maçlar olmuyomu.alex 90dk yürüyo (gol atıyo asist yapıyo diosunuz ama yapmadığı maçlarda var)
    o zaman volkanın hiç oynamaması lazım (dimi)yorumun olmadı bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ve Mehmet Yildiz milli takim duzeyinde bir futbolcu. Fatih Terim bazen anlamak mumkun degil

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    1 maça bakarak söylersen ooo türkiyede futbolcu yok yorumuna şaşırdım...appiahın iyi oynamadığı maçlar olmuyomu.alex 90dk yürüyo (gol atıyo asist yapıyo diosunuz ama yapmadığı maçlarda var)
    o zaman volkanın hiç oynamaması lazım (dimi)yorumun olmadı bence
    Umut mu Mehmet mi? diye sorarsaniz son haftaki performanslara bakarak söylersek Mehmet bence. Adami fener macinda gördük. Erman hocanin dedigi gibi adamda "Domuz" gücü var

Umut mu Mehmet mi? diye sorarsaniz son haftaki performanslara bakarak söylersek Mehmet bence. Adami fener macinda gördük. Erman hocanin dedigi gibi adamda "Domuz" gücü var
    güç diosan umutta koşuyo ayrıca sadece bi maça bakarak eleştirmen yanlış ve mehmet yıldız forwet dimi gol atmalı kaç golü var son haftalarda kaç gol attı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    güç diosan umutta koşuyo ayrıca sadece bi maça bakarak eleştirmen yanlış ve mehmet yıldız forwet dimi gol atmalı kaç golü var son haftalarda kaç gol attı
    bursaya 2 gol atti

oooo başka ya kaç golu var ersende okadar iyiydi kaçhafta derbilerde gol attı ne oldu.umtta öle fatih terim diil baçkası olsa forwet böle olmazdı ben umutu gollleri sayarsam okadar sürmez.3 gol ordan toplam kaç golü var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Halil Altintopu da goremedim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

emre aşık olmamalıydı bence,genç oyuncuların olmasına sevinmiş olmama rağmen,ümit karan'ın olmamasına şaşırdım.

bursaya 2 gol atti
    hani 3 goldu neyse burdan anlıcamı anladım ayrıca toplam 5 golu var ve son 4 haftada 2 gol oda son maçta ve hepsinde 90dk oynadı
    24 90 Attığı:2

23 90 Attığı:0

22 90 Attığı:0

21 90 Attığı:0
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    umut
    24 90 Attığı:0

23 90 Attığı:0

22 90 Attığı:2

21 90 Attığı:3

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar'in cagirilmasi gerekiyor Ugur Borali bile Emre Asik'dan daha iyi goruyorum.Oyle degil mi?

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri