beyler emre asik ilk onbirde oynuyacak zaten cunku savumanda bir cok eksik var mehmet yildiz hakediyordu cagrilmayi hakan sukur ise yunanistan deplasmaninda cok lazim olcak kadro adilce
Halil Altintopa ne oldugunu bilen varmi?
Mevkisi farkli iki futbolcunun.Sen ugur borali herhalde stoper olarak düsünüyon galiba.
Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 10 gol atmis.
Mehmet Yildiz ise 16 macta 5 gol atmis.
Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.
Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 13 gol atmis.
Mehmet Yildiz ise 16 macta 5 gol atmis.
Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.[/QUOTE]
işte bu olaya tarafsız yönden bakan biri![]()
Terim iyi kadro cikarmis bu oyunculari cagirirken maclarida dusunmus iste yenik durumda falan savunmayi acacak olan hakan sukur falan filan tek yalin umut bulut olabilir
Zaten savunma da cok eksik hala emre cagrilmamaliydi diyorsunuz savunmada servet ve emre oyunyacak
aslında bizim erdinçde iyi performans sergiliyodu ama ????
Halil sakat.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hani revizyon dünya kupasına katılamadıktan sonra yapılcak olan revizyon nerede?alınmayan ve hakeden o kadar çok oyuncu varkiemre aşık ve volkan neyse boşverelim şu hüseyin cimşir 1-2 yıldır milli takımda ama ben onun üstün bir performansını hiç hatırlamıyorum neden onun yerine anadolu kulüplerimizden oyuncu almıyoruz mesela selçuk inan-manisa ve ragıp başdağ-kayseri.burada hüseyin cimşir örnek bunun gibi birçok oyuncu bence alışkın oldukları için alınıyor.aydın toscalı gürcistan maçında iyi oynadı ligdede izlediğim kadarıyla kötü oyunu yoktu niye alınmadı bir daha kadromuzda istikrar yok sürekli oyuncu değişiyor
bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz kardeş
Ben haberlerde duydum. Son maçta sakatlanmış galiba ve Terim'i arayarak haber vermiş. Çok önemli bir sakatlık değil sanırsam...
"YÜCE ATATÜRK"
Halil Altıntop affını istedi
14 Mart 2007 Çarşamba 20:40
Takımı Schalke 04'ün bugün yaptığı antrenmanda sakatlanan milli oyuncu Halil Altıntop, İstanbul'u arayarak, kendini kötü hissettiğini belirterek, Yunanistan maçından affını istedi.
(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Gurubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaya Halil Altıntop'tan yoksun çıkacak.
İstanbul'a arayarak kendini kötü hissettiğini söyleyen milli oyuncu, birkaç içinde kasıklarından ameliyat olacağını bildirerek, Yunanistan maçından affını istedi.
kaynak:internethaber
Allah allah, daha gecen hafta gol atti. Erdinc'in performansi iyi ama CimBom macinda pek begenmedim.
Milli takim insallah alir maclari, ama Samaras'i mark edebilecek iyi bir oyuncu lazim.
Revizyon hemen yapilmaz yapilirsa milli takim cokuse gecer zaten bir mac kaybedince hemen yaykara kopuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne kadar korkuyorsunuz samarasdan bence abartmayin ligde bile fazla ilk on birde oynamiyor ayrica emre asik marke eder korkmayin cunku emre asikta hava hakimiyeti cok guzel
ya EMRE yunanistan macinda oynuyomu!!!
ya tekrar diyorum samaras oyle onlem alinacak biri degil formsuz bu arada samet kardes emre ilk onbirde kesin oynuyacak sakatlik olmassa