Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 95 sonuç

Konu: Milli Kadro Açıklandı ...!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    hani 3 goldu neyse burdan anlıcamı anladım ayrıca toplam 5 golu var ve son 4 haftada 2 gol oda son maçta ve hepsinde 90dk oynadı
    24 90 Attığı:2

23 90 Attığı:0

22 90 Attığı:0

21 90 Attığı:0
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    umut
    24 90 Attığı:0

23 90 Attığı:0

22 90 Attığı:2

21 90 Attığı:3
    Kusura bakma yanlis yazmisim sonradan aklima geldi düzelttim Bursaya gecen hafta 2 gol atti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler emre asik ilk onbirde oynuyacak zaten cunku savumanda bir cok eksik var mehmet yildiz hakediyordu cagrilmayi hakan sukur ise yunanistan deplasmaninda cok lazim olcak kadro adilce

ben nie kusura bakıyım bu istatistikleri görmeye tatih terim kusura baksın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    beyler emre asik ilk onbirde oynuyacak zaten cunku savumanda bir cok eksik var mehmet yildiz hakediyordu cagrilmayi hakan sukur ise yunanistan deplasmaninda cok lazim olcak kadro adilce
    umut ve o zamanki ersen hak etmiyomuydu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Halil Altintopa ne oldugunu bilen varmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    güç diosan umutta koşuyo ayrıca sadece bi maça bakarak eleştirmen yanlış ve mehmet yıldız forwet dimi gol atmalı kaç golü var son haftalarda kaç gol attı
    dostum umutta bitiricilik yok

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mehmet Yildiz da varmi, Fenerbahce macinda sayilamiycak kadar gol sansi kacirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    emre aşık olmamalıydı bence,genç oyuncuların olmasına sevinmiş olmama rağmen,ümit karan'ın olmamasına şaşırdım.
    dostum sana soruyorum emre asik oalinmadi diyelim savumanda kim oynuyacak biraz arastir da konus

yapma yaw son haftada adam atamadı die bitiricilik yoksa nie gol krallığında ve ankarada gol krallığı yarışındaydı.mehmet bitiricilikte iyiyse neden sadece geçen hafta 2 tane attı.yapmayın yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Mehmet Yildiz da varmi, Fenerbahce macinda sayilamiycak kadar gol sansi kacirdi.
    mehmeti ben cok begeniyorum son haftalarda hatta herkez begeniyor zayen macta oynamicak

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Serdar'in cagirilmasi gerekiyor Ugur Borali bile Emre Asik'dan daha iyi goruyorum.Oyle degil mi?
    Mevkisi farkli iki futbolcunun.Sen ugur borali herhalde stoper olarak düsünüyon galiba.

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 10 gol atmis.

Mehmet Yildiz ise 16 macta 5 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 13 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.[/QUOTE]
    işte bu olaya tarafsız yönden bakan biri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Serdar'in cagirilmasi gerekiyor Ugur Borali bile Emre Asik'dan daha iyi goruyorum.Oyle degil mi?
    memo karsilastirdigin futbolculara bak ne alaka deme

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Mevkisi farkli iki futbolcunun.Sen ugur borali herhalde stoper olarak düsünüyon galiba.

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 13 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.
    bukadar kardesim.

Halil altintopun nerde oldugunu bilen varmi ?

bukadar kardesim.

soru işareti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim iyi kadro cikarmis bu oyunculari cagirirken maclarida dusunmus iste yenik durumda falan savunmayi acacak olan hakan sukur falan filan tek yalin umut bulut olabilir

Zaten savunma da cok eksik hala emre cagrilmamaliydi diyorsunuz savunmada servet ve emre oyunyacak

bukadar kardesim.

halil icin ayri bir konu gerekiyor bence.Adam gecen hafta süper bir gol atti.Iyi bir golcü oldugunu bilmeyen yok ama cagirilmiyor.Nedeni koca bir soru isareti (?)

aslında bizim erdinçde iyi performans sergiliyodu ama ????

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Halil sakat.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Halil sakat.
    gerçekten çok sakatlıklar oluyo bu aralar kötü olmuş ama ciddi mi veya kesin mi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hani revizyon dünya kupasına katılamadıktan sonra yapılcak olan revizyon nerede?alınmayan ve hakeden o kadar çok oyuncu varkiemre aşık ve volkan neyse boşverelim şu hüseyin cimşir 1-2 yıldır milli takımda ama ben onun üstün bir performansını hiç hatırlamıyorum neden onun yerine anadolu kulüplerimizden oyuncu almıyoruz mesela selçuk inan-manisa ve ragıp başdağ-kayseri.burada hüseyin cimşir örnek bunun gibi birçok oyuncu bence alışkın oldukları için alınıyor.aydın toscalı gürcistan maçında iyi oynadı ligdede izlediğim kadarıyla kötü oyunu yoktu niye alınmadı bir daha kadromuzda istikrar yok sürekli oyuncu değişiyor

Default teşekkürler

bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben haberlerde duydum. Son maçta sakatlanmış galiba ve Terim'i arayarak haber vermiş. Çok önemli bir sakatlık değil sanırsam...
    "YÜCE ATATÜRK"

Halil Altıntop affını istedi

14 Mart 2007 Çarşamba 20:40
    Takımı Schalke 04'ün bugün yaptığı antrenmanda sakatlanan milli oyuncu Halil Altıntop, İstanbul'u arayarak, kendini kötü hissettiğini belirterek, Yunanistan maçından affını istedi.

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Gurubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaya Halil Altıntop'tan yoksun çıkacak.

İstanbul'a arayarak kendini kötü hissettiğini söyleyen milli oyuncu, birkaç içinde kasıklarından ameliyat olacağını bildirerek, Yunanistan maçından affını istedi.

kaynak:internethaber

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Allah allah, daha gecen hafta gol atti. Erdinc'in performansi iyi ama CimBom macinda pek begenmedim.
    Milli takim insallah alir maclari, ama Samaras'i mark edebilecek iyi bir oyuncu lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Revizyon hemen yapilmaz yapilirsa milli takim cokuse gecer zaten bir mac kaybedince hemen yaykara kopuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ne kadar korkuyorsunuz samarasdan bence abartmayin ligde bile fazla ilk on birde oynamiyor ayrica emre asik marke eder korkmayin cunku emre asikta hava hakimiyeti cok guzel

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    hani revizyon dünya kupasına katılamadıktan sonra yapılcak olan revizyon nerede?alınmayan ve hakeden o kadar çok oyuncu varkiemre aşık ve volkan neyse boşverelim şu hüseyin cimşir 1-2 yıldır milli takımda ama ben onun üstün bir performansını hiç hatırlamıyorum neden onun yerine anadolu kulüplerimizden oyuncu almıyoruz mesela selçuk inan-manisa ve ragıp başdağ-kayseri.burada hüseyin cimşir örnek bunun gibi birçok oyuncu bence alışkın oldukları için alınıyor.aydın toscalı gürcistan maçında iyi oynadı ligdede izlediğim kadarıyla kötü oyunu yoktu niye alınmadı bir daha kadromuzda istikrar yok sürekli oyuncu değişiyor
    Marco Aurelio aliniyosa Huseyin Cimsir in alinmasi da cok normal. Huseyin, ligin ikinci yarisina muhtesem bi giris yapti, ve oynamayi hakkediyo. Marco'nun ise son macini hatirlamiyom

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    hüseyin konusuna katılıyorum sana ve arkandayım.genç olsun ve türk oğlu türk olsun iyi hüseyin ama bozdu iyi girş yaptı aymanla ama

Allah allah, daha gecen hafta gol atti. Erdinc'in performansi iyi ama CimBom macinda pek begenmedim.
    Milli takim insallah alir maclari, ama Samaras'i mark edebilecek iyi bir oyuncu lazim.
    cimbom maçındada okadar kötü diildi bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya EMRE yunanistan macinda oynuyomu!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Revizyon hemen yapilmaz yapilirsa milli takim cokuse gecer zaten bir mac kaybedince hemen yaykara kopuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ne kadar korkuyorsunuz samarasdan bence abartmayin ligde bile fazla ilk on birde oynamiyor ayrica emre asik marke eder korkmayin cunku emre asikta hava hakimiyeti cok guzel
    bana gore Servette e biraksinlar bu isi, kesinlikle Samaras i etkisiz hale getirir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ya tekrar diyorum samaras oyle onlem alinacak biri degil formsuz bu arada samet kardes emre ilk onbirde kesin oynuyacak sakatlik olmassa

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri