Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Hıncal Uluç'un Lincoln Hakkında Yazdıkları

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Cool

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    italyada 1000000 kişiye sorsan maradonayı daha iyi tanıyıorsun ardayı mı? hepsi maradona der
    ama şu an ki maradona topa değemez artık o futbolcu 35 yaşında hakan şükür'e futbolu bıraksın yaşlandı diyenler şimdi 1 yaş genç adamı başımıza dünyanın en iyi futbolcusu yaptılar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    (alıntı) Carlos'un yaşına laf edenlere..
    Cafu 40'ında Milan'daydı.Maldiniz kaptan ve 40ın üzerinde..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.

beyler o zaman futbolu biliyorum diye geçinenler hakan'a laf etmesin hakan forvet 25 yaşında koşmuyordu 35 inde hiç koşmaz sol bek dediğin bindirme yapar koşar ,ayrıca cafu yedek maldini bek değil ortada oynuyor yani onunda koşmaya ihtiyacı yok. futbolun ne olduğunu senden iyi biliyoruz

sen ya anlamak istemiyosun yada anlayışın kıt. ben isim olarak flaş transfer olarak roberto daha iyi dedim ve performanslarını lig başlyınca görecez dedim. tamam mı. hakan'a gelince bende hakan'ın futbolu bırakamsından yanayım. niye? çünkü eski bitiriciliği yok artık. evet hakan hiç bir zaman tazı gibi koşmadı ama eskiden kafaya çıktımı sanki havada asılı kalıyodu. topa gelişine vuruşlarda acayip iyiydi ama şimdi fııssss. 2 senedir gol rekoru kırcam diye uğraşıyor ama kıramıyor. hala 2 gol atacak. anladın mı şimdi. roberto'ya gelince sen galiba madrid'in maçlarını seyretmiyosun. madrid'in en fazla koşan futbolcusu nerdeyse. temposu, sürati, çevikliği hala yerinde. şunu bi düşün hemde iyi düşün. roberto gs'ye gelse ne olurdu. sevinçten kalp krizi geçirirdiniz herhalde. sakın istemezdim falan deme. carlos madrid'den ayrılırken herkes çok iyi biri olduğunu söylüyor ama lincoln'e herkes sallıyor niye gerisini sen düşün. biri brezilya formasını 100 küsür kez giymiş diğeri kaç kere giymiş. ayrıca şunu söylim. roberto türkiyede lincolnden daha fazla kalacak. nazar etme n'olur, çalış seninde olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sen tanıyabilirsin ama Türkiye Fenerbahçe maçlarından önce tanıyor muydu?
    Carlos'u yıllardır biliyoruz ama..

Dürüst olmanı beklerim, Carlos mu Lincoln mu denmez.Farklı mevkiler, ammavelakin Carlos daha faydalıdır, zira dünyada bölgesinin en iyisidir.

Lincoln kötü değil, çok maçını kurtarır ama aradığı yıldız değil Galatasaray'ın..

Carlos'un yaşına laf edenlere..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.Kimse laf salatası, ego tatmini yapmıyor burda.

Yazdıklarınızı şaka kabul ediyorum.
    Türkiye'deki çoluk çocuk dahil lisanslı oyuncu sayısının 10 katı yurt dışında oynayan profesyonel oyuncusu var Brezilya'nın..
    Futbolu takip edenler,Hamit için Schalke maçlarını izleyenler Fener maçlarından da önce hatırlıyordur merak etme sen

Ha futbolla biraz ilgilenen bir kişi haliyle Lincoln'ü Fener'e attığı gollerden önce de hatırlar.Burda futbolun ne olduğunu bilmeyen seni gördüm açıkça.Her yerde yaptığın tek şey var Galatasaray'ı ve Galatasaray'lı futbolcuları küçümsemek.

Cafu'nun yaşını da biliyoruz.2006 Dünya Kupasın'da Brezilya'nın elenmesine neden oılan futbolculardan biridir.Milan onla başladı baktı artık Cafu eski Cafu değil gittiler Oddo'yu aldılar.

Carlos'da dünya Kupası'nda kötüydü ama geçen sezon Madrid'in şampiyonluğunda önemli bir payı vardı ve gerçeten iyi bir performans gösterdi.

Lincoln şu an Galatasaray'ın bütçesiyle,mali durumuyla alınabilecek en iyi futbolcudur

Del Piero_10 Misafir

Bu adam Lincoln'ü de beğenmediyse kimi beğenir

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yav bu adam beni deli ediyor. Ne anlarsın sen futboldan alemci!!! Sen Bodrum'daki kızlardan (o da belki, kesin değil) anlarsın ancak.. Ne Ronaldinho'yu mu getireceğiz? Lincoln işte.. Bu adam ortalığı karıştırmak için birilerinden para alıyor, hep söylerim. Galatasaraylılığından şüphe ettiğim tek "zat"tır kendileri...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

(Alıntı) Carlos'un yaşına laf edenlere..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.

Ricardinho'nun yasınada laf eden sen degilmiydin ? Fener hariç tüm takımları kotulemekten baska bişey yapmıyorsun...

Bana göre iki transferinde amacı farklı.Roberto Carlos bana göre ticari bir transfer ve ondan alabilecekleri en iyi şeyler forma satışı ve tecrübe.
    Lincoln ise sportif başarı için yapılan bir transfer.Ama şunu söyleyeyim bazıları "Yeni Hagi" diyor gülüyorum.Aman he Hagi gibi bana göre gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncudan birini bu kadar baside indirgemeyin.
    Bir BJKli olarak bu transferlerin olmasına sevindim çünkü ülkemize de artık iyi oyuncular geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

milletin futboldan anlamadıgını söyleyenler Lincoln için Galatasaray ın aradıgı adam degil diyo neyse bekleyip görelim neyin ne oldugunu lig başlayınca görecez ztn

hıncala gelince artık bu adamın kasıtlı yazdıgını düşünüyorum..bikaç yıl önce Galatasaray divan üyeliginden istifa etmişti hıncal uluç..tam isabet bi karar böyle ne söyledigini bilmeyen adamların stada bile sokulmaması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Bana göre iki transferinde amacı farklı.Roberto Carlos bana göre ticari bir transfer ve ondan alabilecekleri en iyi şeyler forma satışı ve tecrübe.
    Lincoln ise sportif başarı için yapılan bir transfer.Ama şunu söyleyeyim bazıları "Yeni Hagi" diyor gülüyorum.Aman he Hagi gibi bana göre gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncudan birini bu kadar baside indirgemeyin.
    Bir BJKli olarak bu transferlerin olmasına sevindim çünkü ülkemize de artık iyi oyuncular geliyor
    sana ve erdeme sonuna kadar katılıyorum kardeş
    I'm back...

9. Default

Uluç yine saçmalamış, neyse lig başlayınca herşey görülcek zaten

Quote Originally Posted by Mcnicky View Post
    Uluç yine saçmalamış, neyse lig başlayınca herşey görülcek zaten
    he valla+1905

11. Default

lincoln schalke gibi almanyada sampionluga oynayan takimin beyniydi bu kincal killasti yine

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Hıncal Uluç'un Lincoln Hakkında Yazdıkları

Galatasaraylı yöneticiler 'Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer daha yapacaklarını' söylüyorlar ve bunun golcü olması bekleniyor. Galatasaray'ın Özgürcan ile birlikte şu an 5 forveti var. Transfere ihtiyaç var mı?
    Canaydın döneminde Galatasaray tribünleri boşaldı. Şimdi Galatasaray'ın en büyük sorunu bu. Tribünlere seyirci çekmeye ihtiyacı var. Lincoln seyirci getirecek bir oyuncu değil. Türkiye Cumhuriyeti'nde 'Vay Lincoln varmış, maça gideyim' diyecek kaç tane adam var? Türkiye'ye gelmesi söz konusu olmadan önce Lincoln'ü bilen var mıydı? Roberto Carlos'u 5 yaşında çocuklar biliyor. Lincoln'ü spor yazarları biliyor. Fenerbahçe ile oynamak için Türkiye'ye gelmese onu bile kimse bilmeyecekti.

LİNCOLN TANINMIYOR

Ali Bilgin ne kadar tanınıyorsa, 'Fener'e gol attı' diye, Lincoln de o kadar tanınıyordu. Brezilya Milli Takımı'nda bile olmayan bir oyuncu. Onun için Galatasaray'ın tribünleri dolduracak bir isme ihtiyacı var. Bu Galatasaray, işler iyi giderse tribünü doldurur, işler kötü gittiği anda düşer yine. Şimdi taraftarın seyretmeye gideceği oyuncu ya Hagi gibi oyun kurucudur, ya da golcüdür. Yani bir beki seyretmeye kimse gitmez. Ancak Roberto Carlos gibi efsane bir bek olursa ilgi çekebilir. Yoksa 'Ben gidip bir stoperi seyredeyim' diye kimsenin aklından geçmez. Galatasaray bir playmaker aldığına göre bir tane daha almanın alemi yok. Yani Hakan Şükür ve Ümit Karan kötü bir golcü mü? Ama 'Hakan Şükür'ü, Ümit'i göreyim' diye kimse maça gitmez. Ezberlediler çünkü onları göre göre...

Kaynak: fotomaç

Bu adam ne yapmaya calısıyor anlamıyorum bugünkü mac öncesi özhan canaydınzaten dsporda acıkladı ama isim vermedi hatta elimde onun bimi hakkımızda yazdıkları yazıların arsivleri var dedi yakında görüsecez dedi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kimse takmıyor bu adamı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yemin ederim gıcıklıgına yazıyor bunları

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Galatasaraylı yöneticiler 'Lincoln'ü gölgede bırakacak bir transfer daha yapacaklarını' söylüyorlar
    Artık saklamasınlar ya %99 Saviola.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ömer kardes saviola reale gitmiş

Valla hıncala öyle kızdımki

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

iyide bunlari buraya koymana anlam veremedim yeni bir tartisma yaratmakmi amacin?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ne tartısması kardes kınamak için sanırım rakip takımtaraftarları bile bu yazıya katılmaz ha adam cok fanatikse tabiki katılırlar

Ayrıca her türlü yazı konuyor bu raya yok adnan polat bu takımhakkında böyle dedi diye biz birsey diyormuyuz bu konunun tartısılcak bır tarafı yok mesajlarla kınayın
    Hıncal chelsea veya real madrıd sandı bizi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ben Hincal Uluc'a su yönde katiliyorum Lincoln'ü tanimayabilirler fakat Lincoln Galatasaray'in kombine satislarini artiracaktir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Ben Hincal Uluc'a su yönde katiliyorum Lincoln'ü tanimayabilirler fakat Lincoln Galatasaray'in kombine satislarini artiracaktir...
    Hıncal abartmıs ama lincoln kimse tanımıyor transfer olunca tanındı diyor futbolu takip eden herkez bence tanır elbette carlos konusunda dedıkleri dogru ama lincoln hakkında yazdıkları

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

vallaha yöneim iyi transfer yapsa bile Hıncal gibi olanların (Koyu GALATASARAYLILARIN) gözüne giremez.Benimde gözüme girmiyor hala.Lincoln konusunada katılıyorum.Dünyaca ünlü bir süperstar değil sonuçta.Ama yinede iyi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Taskın elbette süper stardegil ama tanınmıyor demesı cok komik türkiyeye gelince tanımıs özhan canaydın nedese haklı zaten işlemler yapılcakmıs özhan baskan bugün dsporda dedi

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yanar dönerin önde gideni yahu hangi Galatasaraylılık ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Artık saklamasınlar ya %99 Saviola.
    Real Madride gitti Saviola ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Elmander'i bitirmeye çalışıyorlar bence ama olmayacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

bu adam herkesin tepkisini çekiorr
    antipAtik konuşmaları var
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

LİNCOLN TANINMIYOR

[COLOR="Black"]Ali Bilgin ne kadar tanınıyorsa, 'Fener'e gol attı' diye, Lincoln de o kadar tanınıyordu.
    Ztn bu sözünden sonra dvm etmedim okumaya...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Evet doğru söylüyor; çevremizdeki Brezilyalılara soruyoruz, tanımıyorlar.

Zaten Brezilya'da da pek tanınan biri değildir, Milli Takım'a alınmamasının da katkıları var ama o kadar üst düzey oyun oynamaması da sebep buna..

Kötü oyuncu değil ama superstar da değil..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hıncal türkiyede yöneticilig kolay sanıyor her zaman her takıma laf sokuyor özhan canaydın arsivi yayınlıcak ozaman ne diyecek bakalım

Bu adamın Galatasaraylılığından utanıyoruz.Yahu çıkıp ortalıkta ben Galatasaraylıyım demesin.

Lincoln konusunda ise tamamen saçmalamış.Biz şimdi susalım ligler bi başlasın ozaman görürüz Lincoln'ü Almanya'a yılın futbolcusu seçilmiş birisini tanınmıyorsa yuh artık bee

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri