Guzel kariyer olacagi kesin2nizede başarılar
Çok çekişmeli olması dileğiyle
![]()
Başarılar.İnşallah uzun soluklu olur.
2 nizde başarılar
ikinizede başarılar favorim yok
iki takımda süper...ligi bence aranızdaki maçlar belirlicek...ikinizede başarılar..uzun soluklu olması dileğiyle...
Başarılar. İkinizede Forza Real.
İkinizede başarılar.
Fıratcan şampiyonBaşarılar..
Firtcan abim kazanır.
Varsayılan "El Clássico" | Yıldızlar Savaşını Kim Kazanacak ?
Kazanan şerefli ve asil Barça olacaktır.Soru saçma olmuş![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Fıratcan'ın işi daha zor.Çünkü Sneijder gibi bazı oyuncuların özellikleri gerçeğe nazaran epey düşük.
Başarılar dilerim favorim Fıratcan abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet o konuda haklısın ama onun bir avantajı var çok alternatifli bir kadroya sahip Nistelrooy gibi banko adam sakatlansa Raul Saviola Soldado Baptista Higuain gibi oyunculara sahip Bende Henry sakatlansa ya sistem değişecek yada Gudjohnsen Ezquerro oynucak![]()
sağolun arkadaşlar deniz in koyduğu taktik yayılış 11imiz bu sezon... Bütçe olmadığı için transfer yapamadık Soldado'yu 3m€ Villareale gönderdim...
Evet Özgür 07'deki sneijder i arıyacaz gibi biraz... Süper Kupa Maçlarında Sevilla maçlarında 3-2 galibiyet v 2-1 lük malübüyet alınca ikili gol avareji ile kupayı kaçırdım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
deniz olm 4attın maçı koymuşsun hani bnm 2-0 lık galibiyetim![]()
Sevilla şampiyon olur![]()
Ulen SevillaRobinho süper oyuncu, ondan cok faydalana bilirsin
Real Madrid diyorum ama adaşımın takımıda güçlühele Henry'den faydalanırsa diğer arkadaşımızın işi zor
![]()
Daha iyi bir oyun kurucu olsa tam süper olucak ama alternatifli iyi bir kadroya sahibiz.. Sevilla maçında deplasmda 1-0 öne geçememe rağmen kaybettim 2-1 2.maçta 2-0 yenik düşmeme rağmen kaptan Raul sahneye çıktı v maçı 3-2'ye getirdim ama 2'li gol averaji sebebi ile kaybettik... Cannavaro-PePe pekte parlak bir sezon geçirticek gibi ama bakalım...
Başarılar, güzel kariyer olacak.
Madrid favorim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İkinizede başarılar . Favorim Fıratcan.
Geleneği devam ettirip yine şampiyon olur madrid.
Bence başarı için çift ön libero oynayıp kontrataklarla gol arayabilirsin. Real'in önliberoları ve defansları çok iyi . İleride çok çabuk oyuncularada sahip .
F.Gago(Barcelona) ilginç trakıms eçimi bence Real ALır İkinizede Başarılar i ama barca hazırlık maçında kopmuş![]()
Beklediğim kariyer geldiİkinize de başarılar...
Başlıktakı sorunun tek yanıtı;
Barcelona
Guti v Baptista ile gidermi ofansif orta saha yükü kararsızım 13.5 msterilinim var. Sizce kim alabilirm orta sahaya ofansif önerilere açığım.. Olmadı satarız baptista yı...
Fiyatını bilmiyorum ama Manual Fernandes döktürüyor bende
Maximiliano Moralez
Michael Johnson
Kevin-Prince Boateng
Bunlar olabilir
Fıratcan 2 Dm ile oyna.Gago ve Diarra cok iyi anlasıyolar gago uzaktan cok gol atar.Kanatların iyi olduktan sonra Ofansif yönde sıkıntı cekecegini düşünmüyorum..