Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 95 sonuç

Konu: El Clássico | Dünyanın En Ateşli Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Guti v Baptista ile gidermi ofansif orta saha yükü kararsızım 13.5 msterilinim var. Sizce kim alabilirm orta sahaya ofansif önerilere açığım.. Olmadı satarız baptista yı...
    guti ve baptistadan daha ii birini alman lazım bu durumda messi ve ronaldinhoyu alamayacağına göre bence valenciadaki silvadan başka alternatifin yok

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Guti v Baptista ile gidermi ofansif orta saha yükü kararsızım 13.5 msterilinim var. Sizce kim alabilirm orta sahaya ofansif önerilere açığım.. Olmadı satarız baptista yı...
    Bence Jonathan De Guzman' ın özelliklerini incele. 07' de 1-2 sene sonra gelişip harika bir oyuncu oluyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

BARCELONA DOSYASI ...

Gelen Oyuncular
    Daniel Carvalho - CSKA Moscow - 4 Milyon Euro
    Yorum: Fm 2oo7'den aklımda kalan bir oyuncu.AML ST alternatifi olarak düşünüyorum.Çok yönlü ve maliyetinin çok ucuz olması satın almamda büyük etkendi

Giden Oyuncular
    Eidur Gudjohnsen - Getafe - 5.75 Milyon Euro
    Olazabal Oier - Real Betis 210 Bin Euro
    Yorum:Gudjohnsen'i futbolcu olarak sevmediğim maddi açıdan gelir getirebileği bir oyuncu olduğu için sattım.Daniel Carvalhonun gelmesiye zaten forvet alternatifi kapanmış oldu

Şampiyonlar Ligi Grubu

Yorum:Kolay bir grup zorlanacağımı sanmıyorum.Gruplarda yedek oyunculara şans vermeyi planlıyorum

Ve Lig Başlıyoooor ...

1.Hafta Racing 1-5 Barcelona

Yorum:Kolay bir maç oldu Tüm yıldızlarım attığı 1er sahadan 3 puanla ayrılmasını bildik

2.Hafta Villarreal 4-0 Barcelona

Yorum:Bu maçı dikkatsizlik yüzünden farkla kaybettim.Oyuncuların kondüsyonları baya düşüktü ona hiç dikkat etmedim onlar 90.. ile başlarken bizimkiler 70... 80... kondüsyonlarla başladılar.Real Madrid'den transfer edilen Soldado'yu durduramadık.Bu maç iyi bir ders oldu

3.Hafta Barcelona 6-2 Valladolid

Yorum:Maçla ilgili söylenebilecek tek şey:Thierry Henry !.Yediğim 2 golde Barcelona gibi takımın yememesi gereken basit gollerdi bunu telafi etmeye çalışıcaz

REAL MADRİD DOSYASI ...

Gelen Oyuncular
    Rafael Van Der Vaart - HSV - 19.25 Milyon Euro
    Yorum:-

Giden Oyuncular
    Soldado - Villarreal - 4.4 Milyon Euro

Şampiyonlar Ligi Grubu

LaLiga Heyecanı

1.Hafta Real Madrid 0-1 Getafe

2.Hafta Racing 0-1 Real Madrid

3.Hafta Real Madrid 4-0 Betis

LaLiga'da 3.Hafta Sonucu Oluşan Puan Durumu

*Real Madrid ile yorumları Can yapıcak şuan sitede bir problemi var

Nesil
    2007

favorim barca ama hepinize başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevilla şampiyon

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Villareal-Barca 4-0

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Valla teknik direktörler şuana dek başarılılar, fakat iyi bir çekişme sonucunda Real Madrid'in daha ön plana çıkacağını sanıyorum.

Başarılar, Fıratcan ve Deniz
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Sevilla şampiyon
    Bence Valencia...

Şaka bir yana takım olarak favorim Barcelona ama iki menajer abimi de severim.Başabaş mücadele geçer.Başarılar...

Başarılar ikineze de.. Umarım,uzun soluklu olur...

REAL MADRİD DOSYASI ...

Gelen Oyuncular
    Rafael Van Der Vaart - HSV - 19.25 Milyon Euro

Giden Oyuncular
    Soldado - Villarreal - 4.4 Milyon Euro

Şampiyonlar Ligi Grubu

LaLiga Heyecanı

1.Hafta Real Madrid 0-1 Getafe

2.Hafta Racing 0-1 Real Madrid

3.Hafta Real Madrid 4-0 Betis

LaLiga'da 3.Hafta Sonucu Oluşan Puan Durumu

*Real Madrid ile yorumları Can yapıcak şuan sitede bir problemi var

Vaart transferi ile AMC sorunu çözülmüş oldu Lig ŞL Kupa uzun bir maraton geniş kaliteli bir kadroya sahibiz Vaart'ın gelişide çok faydalı oldu...

İlk maç Getafe karşısında süpriz bir malübiyet aldık. V.D.Vaart daha gelmemişti İspanya'ya. Taktik oturtamadım acemilik vs. kayßettim..

ikinci maç Zigic'siz gecen seneye oran daha kolay sayılabilcek bir racing deplasmanı v kora kor ßir mücadelenin ardından ßitime 6dk kala roßinho'nun golü skoru belirledi..

üçüncü maç Bernaßeu'da ilk maç yenilmiştim bu kez rakip ßetis beklediğimden daha kolay bir maç oldu Roßinho sahanın yıldızı idi attığı 2golle. Diğer gollerim kornerlerden gelen ortaya Cannavaro & PePe attığı kafalar ile maç farklı ßitti.. V.D.Vaart yaptığı 4asist ile günün adamı oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaart transferi çok güzel Real Favorim. 2nizede başarılar

Şampiyonlar Ligi 1. Hafta Maçı

SS Lazio 1-2 Real Madrid

Rocchi'nin golü ile yenik duruma düşmemeize rağmen 2.yarıya hemn golle başladık Roßinho'nun güzel golü skora denge getirdi. Tam maç böyle biter derken sahneye Nistelrooy çıktı maçı 2-1 kazandım...

La Liga 4.Hafta

Valencia 1-3 Real Madrid

Beklediğim kadar zor ßir maç olmadı Saviola, ßaptista'nın( 2 ) gollerine Alßiol cevap versede yetmedi Valencia deplasmanında 3-1 kazanmayı ßildim...

La Liga 6.Hafta

Mallorca 1-4 Real Madrid

ßiraz pahalı bir galißiyet oldu Sergio Ramos kırmızı kart yedi en formda oyuncum Roßinho sakatlandı... Roßinho ( 2 ), Raul ( 2 ) golleri ile rahat kazandım...

Şampiyonlar Ligi 2.Hafta

Real Madrid 6-0 Sparta Prague

Saviola formunu sürdüyor hat-trick yaptı maçta. Roßinho sakat olduğu için forma giymedi... Sneijder,ßaptista,Cannavaro diğer gollerin sahißi sezonun en rahat galißiyetini aldık..

LaLiga 7.Hafta

Real Madrid 3-1 Murcia

S.Ramos, Roßinho eksikliğinde çıktığım maçta Roßßen,PePe,V.D.Vaart ile rahatça skora gittim...

Ligin 5.Haftası Real Madrid-Barcelona maçı idi o maçı deniz eklicek yorumumu ss den sonra yazıcam...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fıratcan? Hayırdır nereye GO ?

Puan durumunu görelim yahu
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Fıratcan abi çok iyi gidiyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Son dönemde Madrid çok iyi iş çıkarmış.Vaart transferi de güzel.Anlaşılan Vaart bu sene en fazla transfer edilen oyuncu olacak FM'de.Barça'mında maçlarını bekliyoruz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

LaLiga

4.Hafta Barcelona 1-0 Betis

Yorum:Kötü oynadığım bir maçtı Eto'onun güzel gole ile son dadikalarda kazanmasını bildik .

5.Hafta Real Madrid 2-3 Barcelona

Yorum:Maçta Real Madrid daha etkindi 1-0 öndeyken 2-1 yaptı.ancak 70.Dakika Real'in 10 kişi kalması ve benim FULL ATAK sistemine dönüşümle deplasmanda harika bir galibiyet aldım.Eto'o nun İntikamı

6.Hafta Barcelona 5-2 Valencia

Yorum:İlaç gibi gelen 3 puan daha bu maçta Ronaldinho kendini öne çıkardı 1-0 geriye düştüğüm maçta Decoyu oyuna almamla oyunun seyiri değişti ve farkla kazandık maçı

7.Hafta Barcelona 5-2 Getafe

Yorum:Gol şov serilerinden bir maç daha kolay bir maçtı kazanmasını bildik

Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Liginde Zor Duruma Düşeceğim Ana Kadar Kullacağım Kadro(Daha öncede belirtmiştim

1.Hafta Barcelona 4-0 Grasshopper

Yorum:Bojan'ın maçıydı yedekler kendilerini güzel bir şekilde ifade ettiler güzel bir galibiyet oldu

2.Hafta Porto 1-3 Barcelona

Yorum:Dos Santos'un yokluğunda Ronaldinho görev yaptı klasını konuşturdu her zamanki gibi Bojandan gol bekliyordum güzel oyuna rağmen golünü atamadı

Ah o Barcelona maçı avucumun içinden kaydı gitti hakemde attı Baptısta yı oyundan ztn Ronaldinho'nun golü görebildim kadarıyla ßasit bir şekilde gol oldu Casillas'dan daha iyi bir performans bekliyordum... V.Valdes harikalar yarattı sonuç rüzgar deniz'den taraf esti tebrik ediyorum kendisini...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olsun Fıratcan abi sen bunu telafi edersin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Firatcan abi inanamıyorum

LaLiga 8.Hafta

Recreativo 1-2 Real Madrid

Hollanda'lılar uçurmaya devam ediyor Roßßen v Nistelrooy'un golleri ile maçı kazandım...

Şampiyonlar Ligi 3.Hafta

Real Madrid 2-0 PSV

Roßinho v Raul un golleri ile rahat kazandım v 3/3 yaptım grupta..

LaLiga 9.Hafta

Osasuna 0-0 Real Madrid

Sıkıcı bir maçtı genellikle ben hucum oynadım ama kaleci devleşti kalesinde v gol sesi çıkmadı 3 haftalık galibiyet serimiz sona erdi..

LaLiga 10.Hafta

Real Madrid 1-0 Zaragoza

Zor bir maçtı Zaragoza beklediğimden daha çok zorladı ama Nistelrooy'un golü yetti v maçtan 3puan çıkarmayı ßildim...

LaLiga 11.Hafta

Real Madrid 4-1 Sevilla

Süper Kupanın intikamını aldık Farklı kazanarak moral ßulduk.. Roßßen, V.D.Vaart, Nistelrooy ( 2 ) gollerine Kanoute cevap verdi ama yetmedi çok moralli şekilde devam ediyoruz...

Sezon başı transfer ettimiz V.D.Vaart ın Lig Karnesi

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Fıratcan sen az atıyosun az yiyosun. Deniz çok atıyo çok yiyo . Buda taktiklerden ve oyuncu yapılarından kaynaklanıyo sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İkinizde çok iyi gidiyorsunuz.

Sağolun arkadaşlar..

Evet Aykut öyleyiz valla tek forvet oynuyorum ondan birazdanda.. Takım çok kaliteli alternatifler ile dolu.. Rotasyon poltikasını başarı ile uyguluyorum V.D.Vaart'nın CL listesinde olmamasıda Lig için daha iyi oluyor. Daha iyi kondisyonlar oluyor sürekli değişiklikler ile diri tutuyorum oyuncuları kimsede sırıtmıyor hepsi çok kaliteli oyuncular...

Ligde 10 hafta geride kaldı gözlemlediğim kadarıyla koparız gibime geliyor Barcelona da bende rahatça ilk 2'de yer alırız ama Şampiyon kim olur Villareal v Valensia şu an için iyiler ama Valencia hem Barca hem Real Madrid derbilerini kaybetti... Ayrıca Barcelona nın golcüsü Eto'o sakatlandı ßu durumu lehime çevirmeye çalışıcam umarım kullanabiliriz bu eksikşiği çünkü Eto'o epey bir atıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Fıratcan abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Barca daha iyi sanki şu ana kadar.Yine de Fıratcan abi sana güveniyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forza Barca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

La Liga

8.Hafta Barcelona 2-0 Murcia

Yorum:İkinci yarı gol atamadığım ilk maç oldu 2 güzel golle maçı tamamladık

9.Hafta Recreativo 0-0 Barcelona

Yorum:Kaybolan puanlara değil ama sakatlanan 2 oyuncuma üzüldüm onların yerini doldurmaya çalışıcaz... sıkcı bir maçtı pek iyi oynadığım söylenemez

10.Hafta Barcelona 3-0 Zaragoza

Yorum:Güzel bir galibiyet aldım. Etonun yokluğunda güvendiğim Danirl Carvalho güzel oyunun 1 gol 1 asistle süsledi

Puan Tablosu

Şampiyonlar Ligi

3.Hafta Barcelona 2-2 Schalke

Yorum:Yedeklerle çıktığım bir maçtı oyunun kontrolü bendeydi Schalke 2 kere geldi 2 kere attı..Oyun sıkışınca Henry Eto'o ve Ronaldinhoyu oyuna aldım hemen gol geldi ama skoru koruyamadık

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Halil 87'de atmış Sağlık olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelona NewS

*Carles Puyol 3 ay sonunda Porto maçı ile sahalara döndü.

*Ezquerro performansı nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

*9.Hafta recreativo maçında sakatlanan Samul Eto'o 1 ay sahalardan uzak kalacak.

*9.Hafta recreativo maçında sakatlanan Gabriel Milito 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

*Edmilson 3 ay süren sakatlığından sonra antremanlara çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süper kariyer gerçekten başa baş ama ben Real'i destekliyom.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri