BARCELONA DOSYASI ...
Gelen Oyuncular
Daniel Carvalho - CSKA Moscow - 4 Milyon Euro
Yorum: Fm 2oo7'den aklımda kalan bir oyuncu.AML ST alternatifi olarak düşünüyorum.Çok yönlü ve maliyetinin çok ucuz olması satın almamda büyük etkendi
Giden Oyuncular
Eidur Gudjohnsen - Getafe - 5.75 Milyon Euro
Olazabal Oier - Real Betis 210 Bin Euro
Yorum:Gudjohnsen'i futbolcu olarak sevmediğim maddi açıdan gelir getirebileği bir oyuncu olduğu için sattım.Daniel Carvalhonun gelmesiye zaten forvet alternatifi kapanmış oldu
Şampiyonlar Ligi Grubu
Yorum:Kolay bir grup zorlanacağımı sanmıyorum.Gruplarda yedek oyunculara şans vermeyi planlıyorum
Ve Lig Başlıyoooor ...
1.Hafta Racing 1-5 Barcelona
Yorum:Kolay bir maç oldu Tüm yıldızlarım attığı 1er sahadan 3 puanla ayrılmasını bildik
2.Hafta Villarreal 4-0 Barcelona
Yorum:Bu maçı dikkatsizlik yüzünden farkla kaybettim.Oyuncuların kondüsyonları baya düşüktü ona hiç dikkat etmedim onlar 90.. ile başlarken bizimkiler 70... 80... kondüsyonlarla başladılar.Real Madrid'den transfer edilen Soldado'yu durduramadık.Bu maç iyi bir ders oldu
3.Hafta Barcelona 6-2 Valladolid
Yorum:Maçla ilgili söylenebilecek tek şey:Thierry Henry !.Yediğim 2 golde Barcelona gibi takımın yememesi gereken basit gollerdi bunu telafi etmeye çalışıcaz
REAL MADRİD DOSYASI ...
Gelen Oyuncular
Rafael Van Der Vaart - HSV - 19.25 Milyon Euro
Yorum:-
Giden Oyuncular
Soldado - Villarreal - 4.4 Milyon Euro
Şampiyonlar Ligi Grubu
LaLiga Heyecanı
1.Hafta Real Madrid 0-1 Getafe
2.Hafta Racing 0-1 Real Madrid
3.Hafta Real Madrid 4-0 Betis
LaLiga'da 3.Hafta Sonucu Oluşan Puan Durumu
*Real Madrid ile yorumları Can yapıcak şuan sitede bir problemi var
favorim barca ama hepinize başarılar
Sevilla şampiyon
![]()
Villareal-Barca 4-0![]()
Valla teknik direktörler şuana dek başarılılar, fakat iyi bir çekişme sonucunda Real Madrid'in daha ön plana çıkacağını sanıyorum.
Başarılar, Fıratcan ve Deniz![]()
(/s)
Başarılar ikineze de.. Umarım,uzun soluklu olur...
REAL MADRİD DOSYASI ...
Gelen Oyuncular
Rafael Van Der Vaart - HSV - 19.25 Milyon Euro
Giden Oyuncular
Soldado - Villarreal - 4.4 Milyon Euro
Şampiyonlar Ligi Grubu
LaLiga Heyecanı
1.Hafta Real Madrid 0-1 Getafe
2.Hafta Racing 0-1 Real Madrid
3.Hafta Real Madrid 4-0 Betis
LaLiga'da 3.Hafta Sonucu Oluşan Puan Durumu
*Real Madrid ile yorumları Can yapıcak şuan sitede bir problemi var
Vaart transferi ile AMC sorunu çözülmüş oldu Lig ŞL Kupa uzun bir maraton geniş kaliteli bir kadroya sahibiz Vaart'ın gelişide çok faydalı oldu...
İlk maç Getafe karşısında süpriz bir malübiyet aldık. V.D.Vaart daha gelmemişti İspanya'ya. Taktik oturtamadım acemilik vs. kayßettim..
ikinci maç Zigic'siz gecen seneye oran daha kolay sayılabilcek bir racing deplasmanı v kora kor ßir mücadelenin ardından ßitime 6dk kala roßinho'nun golü skoru belirledi..
üçüncü maç Bernaßeu'da ilk maç yenilmiştim bu kez rakip ßetis beklediğimden daha kolay bir maç oldu Roßinho sahanın yıldızı idi attığı 2golle. Diğer gollerim kornerlerden gelen ortaya Cannavaro & PePe attığı kafalar ile maç farklı ßitti.. V.D.Vaart yaptığı 4asist ile günün adamı oldu...
Vaart transferi çok güzel Real Favorim. 2nizede başarılar
Şampiyonlar Ligi 1. Hafta Maçı
SS Lazio 1-2 Real Madrid
Rocchi'nin golü ile yenik duruma düşmemeize rağmen 2.yarıya hemn golle başladık Roßinho'nun güzel golü skora denge getirdi. Tam maç böyle biter derken sahneye Nistelrooy çıktı maçı 2-1 kazandım...
La Liga 4.Hafta
Valencia 1-3 Real Madrid
Beklediğim kadar zor ßir maç olmadı Saviola, ßaptista'nın( 2 ) gollerine Alßiol cevap versede yetmedi Valencia deplasmanında 3-1 kazanmayı ßildim...
La Liga 6.Hafta
Mallorca 1-4 Real Madrid
ßiraz pahalı bir galißiyet oldu Sergio Ramos kırmızı kart yedi en formda oyuncum Roßinho sakatlandı... Roßinho ( 2 ), Raul ( 2 ) golleri ile rahat kazandım...
Şampiyonlar Ligi 2.Hafta
Real Madrid 6-0 Sparta Prague
Saviola formunu sürdüyor hat-trick yaptı maçta. Roßinho sakat olduğu için forma giymedi... Sneijder,ßaptista,Cannavaro diğer gollerin sahißi sezonun en rahat galißiyetini aldık..
LaLiga 7.Hafta
Real Madrid 3-1 Murcia
S.Ramos, Roßinho eksikliğinde çıktığım maçta Roßßen,PePe,V.D.Vaart ile rahatça skora gittim...
Ligin 5.Haftası Real Madrid-Barcelona maçı idi o maçı deniz eklicek yorumumu ss den sonra yazıcam...
Fıratcan? Hayırdır nereye GO ?![]()
Puan durumunu görelim yahu![]()
(/s)
Tebrikler Fıratcan abi çok iyi gidiyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Son dönemde Madrid çok iyi iş çıkarmış.Vaart transferi de güzel.Anlaşılan Vaart bu sene en fazla transfer edilen oyuncu olacak FM'de.Barça'mında maçlarını bekliyoruz..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
LaLiga
4.Hafta Barcelona 1-0 Betis
Yorum:Kötü oynadığım bir maçtı Eto'onun güzel gole ile son dadikalarda kazanmasını bildik .
5.Hafta Real Madrid 2-3 Barcelona
Yorum:Maçta Real Madrid daha etkindi 1-0 öndeyken 2-1 yaptı.ancak 70.Dakika Real'in 10 kişi kalması ve benim FULL ATAK sistemine dönüşümle deplasmanda harika bir galibiyet aldım.Eto'o nun İntikamı
6.Hafta Barcelona 5-2 Valencia
Yorum:İlaç gibi gelen 3 puan daha bu maçta Ronaldinho kendini öne çıkardı 1-0 geriye düştüğüm maçta Decoyu oyuna almamla oyunun seyiri değişti ve farkla kazandık maçı
7.Hafta Barcelona 5-2 Getafe
Yorum:Gol şov serilerinden bir maç daha kolay bir maçtı kazanmasını bildik
Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Liginde Zor Duruma Düşeceğim Ana Kadar Kullacağım Kadro(Daha öncede belirtmiştim
1.Hafta Barcelona 4-0 Grasshopper
Yorum:Bojan'ın maçıydı yedekler kendilerini güzel bir şekilde ifade ettiler güzel bir galibiyet oldu
2.Hafta Porto 1-3 Barcelona
Yorum:Dos Santos'un yokluğunda Ronaldinho görev yaptı klasını konuşturdu her zamanki gibi Bojandan gol bekliyordum güzel oyuna rağmen golünü atamadı
Ah o Barcelona maçı avucumun içinden kaydı gitti hakemde attı Baptısta yı oyundan ztn Ronaldinho'nun golü görebildim kadarıyla ßasit bir şekilde gol oldu Casillas'dan daha iyi bir performans bekliyordum... V.Valdes harikalar yarattı sonuç rüzgar deniz'den taraf esti tebrik ediyorum kendisini...
Olsun Fıratcan abi sen bunu telafi edersin
Firatcan abi inanamıyorum![]()
LaLiga 8.Hafta
Recreativo 1-2 Real Madrid
Hollanda'lılar uçurmaya devam ediyor Roßßen v Nistelrooy'un golleri ile maçı kazandım...
Şampiyonlar Ligi 3.Hafta
Real Madrid 2-0 PSV
Roßinho v Raul un golleri ile rahat kazandım v 3/3 yaptım grupta..
LaLiga 9.Hafta
Osasuna 0-0 Real Madrid
Sıkıcı bir maçtı genellikle ben hucum oynadım ama kaleci devleşti kalesinde v gol sesi çıkmadı 3 haftalık galibiyet serimiz sona erdi..
LaLiga 10.Hafta
Real Madrid 1-0 Zaragoza
Zor bir maçtı Zaragoza beklediğimden daha çok zorladı ama Nistelrooy'un golü yetti v maçtan 3puan çıkarmayı ßildim...
LaLiga 11.Hafta
Real Madrid 4-1 Sevilla
Süper Kupanın intikamını aldıkFarklı kazanarak moral ßulduk.. Roßßen, V.D.Vaart, Nistelrooy ( 2 ) gollerine Kanoute cevap verdi ama yetmedi çok moralli şekilde devam ediyoruz...
Sezon başı transfer ettimiz V.D.Vaart ın Lig Karnesi
![]()
Fıratcan sen az atıyosun az yiyosun. Deniz çok atıyo çok yiyo . Buda taktiklerden ve oyuncu yapılarından kaynaklanıyo sanırım.
İkinizde çok iyi gidiyorsunuz.
Sağolun arkadaşlar..
Evet Aykut öyleyiz valla tek forvet oynuyorum ondan birazdanda.. Takım çok kaliteli alternatifler ile dolu.. Rotasyon poltikasını başarı ile uyguluyorum V.D.Vaart'nın CL listesinde olmamasıda Lig için daha iyi oluyor. Daha iyi kondisyonlar oluyor sürekli değişiklikler ile diri tutuyorum oyuncuları kimsede sırıtmıyor hepsi çok kaliteli oyuncular...
Ligde 10 hafta geride kaldı gözlemlediğim kadarıyla koparız gibime geliyor Barcelona da bende rahatça ilk 2'de yer alırız ama Şampiyon kim olurVillareal v Valensia şu an için iyiler ama Valencia hem Barca hem Real Madrid derbilerini kaybetti... Ayrıca Barcelona nın golcüsü Eto'o sakatlandı ßu durumu lehime çevirmeye çalışıcam umarım kullanabiliriz bu eksikşiği çünkü Eto'o epey bir atıyor...
Tebrikler Fıratcan abi.
Barca daha iyi sanki şu ana kadar.Yine de Fıratcan abi sana güveniyoruz![]()
Forza Barca![]()
La Liga
8.Hafta Barcelona 2-0 Murcia
Yorum:İkinci yarı gol atamadığım ilk maç oldu2 güzel golle maçı tamamladık
9.Hafta Recreativo 0-0 Barcelona
Yorum:Kaybolan puanlara değil ama sakatlanan 2 oyuncuma üzüldüm onların yerini doldurmaya çalışıcaz... sıkcı bir maçtı pek iyi oynadığım söylenemez
10.Hafta Barcelona 3-0 Zaragoza
Yorum:Güzel bir galibiyet aldım. Etonun yokluğunda güvendiğim Danirl Carvalho güzel oyunun 1 gol 1 asistle süsledi
Puan Tablosu
Şampiyonlar Ligi
3.Hafta Barcelona 2-2 Schalke
Yorum:Yedeklerle çıktığım bir maçtı oyunun kontrolü bendeydi Schalke 2 kere geldi 2 kere attı..Oyun sıkışınca Henry Eto'o ve Ronaldinhoyu oyuna aldım hemen gol geldi ama skoru koruyamadık
Halil 87'de atmışSağlık olsun.
Barcelona NewS
*Carles Puyol 3 ay sonunda Porto maçı ile sahalara döndü.
*Ezquerro performansı nedeniyle kadro dışı bırakıldı.
*9.Hafta recreativo maçında sakatlanan Samul Eto'o 1 ay sahalardan uzak kalacak.
*9.Hafta recreativo maçında sakatlanan Gabriel Milito 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
*Edmilson 3 ay süren sakatlığından sonra antremanlara çıktı.
Süper kariyer gerçekten başa baş ama ben Real'i destekliyom.![]()