1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Knowledge(Ülke Bilimi) Türkiye'de neden böyle?

Thumbs down Knowledge(Ülke Bilimi) Türkiye'de neden böyle?

Evet arkadaşlar, ben oyunumu oynarken çok tuhaf bir şeye rastladım. Sizdede var mı diye merak ettim. Oyun hatası olmalı oyunumu versiyon yükseltmesi ile yükselttim ama Türkiyedeki bütün staff(yönetici)larda bu olay var. Ülke bilimi yani ülke tanıması ;
    Brezilya %100
    Türkiye %80 ya da %100 ile değişiyor
    Çek Cumhuriyeti %60
    {oranları kendim kabataslak yazdım}
    işte böyle. Fenerbahçe'de gördüğümde "Heralde Zico başında ya o yüzden hepsi Brezilya'yı tanıyor." diye düşündüm ama sonradan baktım ki bütün Türk Stafflarda var.
    buyrun caps:

Sizin düşünceniz nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu durumu Türkiye'deki brezilya'lı oyuncu ile çek oyuncu sayısından anlayabiliriz.

Türkiye'de çok sayıda brezilyalı , çek ve slovak oyuncu gelip gitmiştir bu oyuncuları kim aldı dersin takımlara , teknik direktörler . Buda teknik direktörlerimizin o ülkeler için yeterli bilgiye sahip olduğunu gösterir.

Sanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi olsun diyelim ama Brezilya'yı %100'lük tanıyan kaç tane teknik direktörümüz var ki? Hadi hepsi tanıyor peki takım Doktorlarıda mı tanıyor Brezilya ile Çek Cumhuriyet'ini ? Bana hataymış gibi geldi ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by alex_sercan View Post
    Sanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi olsun diyelim ama Brezilya'yı %100'lük tanıyan kaç tane teknik direktörümüz var ki? Hadi hepsi tanıyor peki takım Doktorlarıda mı tanıyor Brezilya ile Çek Cumhuriyet'ini ? Bana hataymış gibi geldi ama.
    Takımlarımızın hepsi brezilya'yı tanır. Ki zaten dünya üzerinde brezilya'ya scout göndermeyen takım yoktur herhalde.

Resimde doktor göremedim ama coach'ın tanıması gayet doğal , bir antrenör olarak bilmesi normaldir.

Bide resimde ersun yanal var , ersun yanal'ın vestel'e aldığı oyunculara bakarsak ;zelenka , holosko , johana vardı önceden , meduna vardı vefat etti , holosko var slovak. Yine denizli'den kratochvil var slovak yani örnekler çoğaltılır. Demek istediğim türkiye'ye slav ülkeleri ve brezilya'dan çok oyuncu alınır . Oyunda puanının yüksek olması gayet doğal diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    meduna vardı vefat etti
    Meduna vefat etmedi.

Enteresan gerçekten. koyduğun 3 ss'de de aynı oranda olması dikkat çekiçi.
    Muhtemelen dneildiği gibi Türkiye'ye daha çok bu ülkelerden oyuncu geldiği için böyledir.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    Meduna vefat etmedi.

Enteresan gerçekten. koyduğun 3 ss'de de aynı oranda olması dikkat çekiçi.
    Muhtemelen dneildiği gibi Türkiye'ye daha çok bu ülkelerden oyuncu geldiği için böyledir.
    Evet ya ölmemiş aklımda öyle kalmış.

Pardon doktorlarda yokmuş yanlış görmüşüm. Ama şuana kadar baktığım bütün -tanıdık tanınmadık- coach, first team coach, asistan managerlerde Brezilya ile Cek Cumhuriyetini gördüm. Bu sizdede var mı ve varsada Football Manager bunu bilerek mi yapmış acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

bence oyunun hatası bu..

Mesaj Yetkileri