1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Knowledge(Ülke Bilimi) Türkiye'de neden böyle?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by alex_sercan View Post
    Sanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi olsun diyelim ama Brezilya'yı %100'lük tanıyan kaç tane teknik direktörümüz var ki? Hadi hepsi tanıyor peki takım Doktorlarıda mı tanıyor Brezilya ile Çek Cumhuriyet'ini ? Bana hataymış gibi geldi ama.
    Takımlarımızın hepsi brezilya'yı tanır. Ki zaten dünya üzerinde brezilya'ya scout göndermeyen takım yoktur herhalde.

Resimde doktor göremedim ama coach'ın tanıması gayet doğal , bir antrenör olarak bilmesi normaldir.

Bide resimde ersun yanal var , ersun yanal'ın vestel'e aldığı oyunculara bakarsak ;zelenka , holosko , johana vardı önceden , meduna vardı vefat etti , holosko var slovak. Yine denizli'den kratochvil var slovak yani örnekler çoğaltılır. Demek istediğim türkiye'ye slav ülkeleri ve brezilya'dan çok oyuncu alınır . Oyunda puanının yüksek olması gayet doğal diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    meduna vardı vefat etti
    Meduna vefat etmedi.

Enteresan gerçekten. koyduğun 3 ss'de de aynı oranda olması dikkat çekiçi.
    Muhtemelen dneildiği gibi Türkiye'ye daha çok bu ülkelerden oyuncu geldiği için böyledir.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    Meduna vefat etmedi.

Enteresan gerçekten. koyduğun 3 ss'de de aynı oranda olması dikkat çekiçi.
    Muhtemelen dneildiği gibi Türkiye'ye daha çok bu ülkelerden oyuncu geldiği için böyledir.
    Evet ya ölmemiş aklımda öyle kalmış.

Mesaj Yetkileri