Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: burak yılmazı gol makinasına dönüştürmek...

Default burak yılmazı gol makinasına dönüştürmek...

selam arkadaslar ben su an 2008 yılındayım ve kadroma burak yılmazı aldım.
    arkadaslar burak yılmazı gol makinesi yapmak istiyorsanız,burak yılmazı devamlı 11 de oynatın. taktigi en iyi kafa vurana,kornerleri yakın direge ayarlayın,burak yılmazıda hücum kornerlerinde ön direge yönlendirmeniz yeterli.gerisiniz burak a bırakın ve onun kafa gollerini izlemekten zevk almaya bakın....
    su an ligde
    19 macta
    18 gol
    9 asist
    8 macın adamı
    secildi

sen dönüştürdünmü? yoksa duydunmu dönüştürdüysen ss gösterirsen sevinirim

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    sen dönüştürdünmü? yoksa duydunmu dönüştürdüysen ss gösterirsen sevinirim
    kardes ss yi nasıl yapcaz bilmiyorum su an burak
    ligde 15 macta
    15 gol
    7 asist
    5 macın adamı secildi.

Quote Originally Posted by salihs83 View Post
    kardes ss yi nasıl yapcaz bilmiyorum su an burak
    ligde 15 macta
    15 gol
    7 asist
    5 macın adamı secildi.
    Kalvyede PrtScn diye bir tuş var, görüntü açıkken ona basıyorsun, painte girip yapıştır dediğinde o görüntü oraya gelecektir. Farklı kaydet deyip dosya türünü jpek olarak değiştirerek kaydet. Daha sonra bu adrese girerek http://imageshack.us/ yayınlamak istediğin görüntüyü seç ve upload de. Çıkan ekranda parantez içinde 1 yazan linki kopyala ve foruma yapıştır, tamamdır...

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    Kalvyede PrtScn diye bir tuş var, görüntü açıkken ona basıyorsun, painte girip yapıştır dediğinde o görüntü oraya gelecektir. Farklı kaydet deyip dosya türünü jpek olarak değiştirerek kaydet. Daha sonra bu adrese girerek http://imageshack.us/ yayınlamak istediğin görüntüyü seç ve upload de. Çıkan ekranda parantez içinde 1 yazan linki kopyala ve foruma yapıştır, tamamdır...
    valla kardes oyun acıkken print screen e bastım hiç bişey olmuyor...
    kamera yok ondanmıki?

arkadaslar burak sizin takımdaysa benim dedigim yöntemi bi deneyin ve 2,3 mac sonra sonucları bana söylerin dedigim gibi kornerlerde buragı yakın direge ayarlayın..köse vuruslarınıda yakın direge yapın...ok gerisini burak yılmaz a bırakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

adam almak varken saçma bence adam alırsın daha iyi ...

Quote Originally Posted by can777 View Post
    adam almak varken saçma bence adam alırsın daha iyi ...
    kardes sen adamı yine al yerli forvet uzun boylu yasıda genc tavsiye edrim....ilgilenenlere....

Kafacı arayıosanız buragı tavsiye etmem onun yerine nicola zigici alın daha iyi adamın boyu 2.02 arkadaşın dedigi ayarları yapın oda bayagı gol atar

oda fena degil ama burakta cok faydalı...hem genc zigiç 27 yasında...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bncde abı genclere yonelmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Thumbs up

arkadaslar burak yılmazı gol makinesi yapmak istiyorsanız,burak yılmazı devamlı 11 de oynatın. taktigi en iyi kafa vurana,kornerleri yakın direge ayarlayın,burak yılmazıda hücum kornerlerinde ön direge yönlendirmeniz yeterli.gerisiniz burak a bırakın ve onun kafa gollerini izlemekten zevk almaya bakın....
    su an ligde
    19 macta
    18 gol
    9 asist
    8 macın adamı
    secildi
    inşallah iyi adandır 2009 da SAKARYAya gelecek

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bncde abı genclere yonelmek lazım
    ewet kardes sana katılıyorum su an 22 yasında gol ortalamasıda en üstte yazıyor....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    inşallah iyi adandır 2009 da SAKARYAya gelecek
    kardes dedigim gibi ayarlarsan cok verim alırsın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul/Ümraniye

Eğer uzun vadeli bir oyun oynuyorsak ve kanat atağı yapıyorsak Burak'ı 2-3 sene oynayıp sonra bırakacağımız bir oyun oynuyorsak Zigic'i tavsiye ederim.Çünkü kısa oyunda tecrübe uzun oyunda gelecek önemlidir.

su an ligde
    19 macta
    18 gol
    9 asist
    8 macın adamı
    secildi
    arkadaslar salih arkadasimiz dogru bi tespit yapmis cunku ben ayni taktikle (ama salihten duymadim cunku benim her zamanki taktigim) kral yaptim burak`i

http://img367.imageshack.us/my.php?image=burakty1.jpg

http://img82.imageshack.us/my.php?im...kprofilgk3.jpg

en iyisini yapmis adam super oynuyor

Quote Originally Posted by yunushenry14 View Post
    Eğer uzun vadeli bir oyun oynuyorsak ve kanat atağı yapıyorsak Burak'ı 2-3 sene oynayıp sonra bırakacağımız bir oyun oynuyorsak Zigic'i tavsiye ederim.Çünkü kısa oyunda tecrübe uzun oyunda gelecek önemlidir.
    ama fm oynayanlar uzun vadeli oynadıgı için burak 1 numara diyebilirim deneyin görün?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by besimselman View Post
    arkadaslar salih arkadasimiz dogru bi tespit yapmis cunku ben ayni taktikle (ama salihten duymadim cunku benim her zamanki taktigim) kral yaptim burak`i

http://img367.imageshack.us/my.php?image=burakty1.jpg

http://img82.imageshack.us/my.php?im...kprofilgk3.jpg
    ewet kardes kornerlerde hep top ona geliyor genelde her macta gol atıyor...
    aynı zamanda asist ide cok iyi...gol ortalamasıda baya yuksek....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by enes__54 View Post
    en iyisini yapmis adam super oynuyor
    kornerleri dedigim gibi yaptıysan buragıda ön direge koyduysan tamam olay bitmiştir....

arkadaslar su an 2009 yılındayım ve bu sekilde burak gol kralı su an size vede takımında burak yılmaz bulunan oyunculara ısrarla tavsiye ederim deneyen arkadaslar sonucu bana söylerse sevinirim....

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

SS ne demek yaa acıklarmısınızzz ......

19. Default

Fm 2007 de 15 üstü heading özelliği olan topçular çok kolay kafa golü atıo biraz fazla kafa golü oluo yani oyunda :S

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by olumelegi View Post
    SS ne demek yaa acıklarmısınızzz ......
    screenshot demek bgu arada zigiç 25 yaşında

burak su an 1 sezonda 50 golu gecti arkadaslar bi deneyin.....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar siz hala denemedinizmi?????

22. Default

yerli yıldızlar bencede önemli

Yok Abi yaa bence geLecegi Dusunerek oynuyorsanız Cem SuLtan`ı aLın hem kafa hem ayak hem sag hem soL adamda hersey var ucana kacana vuruyor ve goL atıyor Tabi burada onemLi oLan Cem SuLtan`ı aLabiLmek.. Benim Kuzen CheLsea`yı caLıstırıyor Cem SuLtan`a tekLif yaptı GaLatasaray kLubu kabuL etti ama Cem SuLTan (tum MaddeLeri FuLLemesine Ragmen!)SozLesmeyi kabuL etmedi Bu arada Bu Besiktas`ın aLt yapısında bi Minik Muhammed vardı Hani su gecen gun BarceLona`ya Transfer oLan eger biLen varsa o Cocugun bana soyadını verebiLirmi?
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

kardes cem sultan biraz daha yetisesiye kadar burak sizin gol ihtiyacınızı giderirrrrrrr..

fenaa dill yhaa işe yarar

26. Default

arkadaşlar peki cornerlerde öndireğe nası yönlendiricez?

27. Default

valla bende katılıyorum
    özellikle şunu tavsiye ederim çift forvet oynayıp burak yılmazı yanına bitiriciliği yüksek bir oyuncu koyun ve burak yılmazı hedef adam secip pas stilini direk seçin. kanat oyuncularınıza orta hedefini hedef oyuncu olarak belirleyin sadece gol makinesi olmuyor asist adamı oluyor işte görüntüsü

Quote Originally Posted by sıraç1903 View Post
    arkadaşlar peki cornerlerde öndireğe nası yönlendiricez?
    kardes taktik e gel sonra sagda takım komutları var...kornerler hucumu yakın direk e ayarla.sonra burak yılmazıda hucum kornerlerde yakın direkte dur de ve gerisini ona birak bi sezonda baya bi kornerden kafa golu atarsin .....

yomu donusturen buragı

Quote Originally Posted by koraygursoy View Post
    Bu arada Bu Besiktas`ın aLt yapısında bi Minik Muhammed vardı Hani su gecen gun BarceLona`ya Transfer oLan eger biLen varsa o Cocugun bana soyadını verebiLirmi?
    o cocugu oyunda bulamazsın cunku yası henuz cok kucuk...barcelona yada transferı henuz gerceklesmedı sadece secmelerden gectı...ama genede soyleyeyım muhammet demırcı dıye bılıyorum...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri