1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: burak yılmazı gol makinasına dönüştürmek...

Hybrid View

Yok Abi yaa bence geLecegi Dusunerek oynuyorsanız Cem SuLtan`ı aLın hem kafa hem ayak hem sag hem soL adamda hersey var ucana kacana vuruyor ve goL atıyor Tabi burada onemLi oLan Cem SuLtan`ı aLabiLmek.. Benim Kuzen CheLsea`yı caLıstırıyor Cem SuLtan`a tekLif yaptı GaLatasaray kLubu kabuL etti ama Cem SuLTan (tum MaddeLeri FuLLemesine Ragmen!)SozLesmeyi kabuL etmedi Bu arada Bu Besiktas`ın aLt yapısında bi Minik Muhammed vardı Hani su gecen gun BarceLona`ya Transfer oLan eger biLen varsa o Cocugun bana soyadını verebiLirmi?
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

Quote Originally Posted by koraygursoy View Post
    Bu arada Bu Besiktas`ın aLt yapısında bi Minik Muhammed vardı Hani su gecen gun BarceLona`ya Transfer oLan eger biLen varsa o Cocugun bana soyadını verebiLirmi?
    o cocugu oyunda bulamazsın cunku yası henuz cok kucuk...barcelona yada transferı henuz gerceklesmedı sadece secmelerden gectı...ama genede soyleyeyım muhammet demırcı dıye bılıyorum...

Mesaj Yetkileri