Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz.
Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz.
Last edited by goosfraba : 10.Şubat.2008 at 00:59
(/s)
Maç hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz.
(/s)
Galatasaray son maçlarda gösterdiği performans ile umut verdi bu maç için.Çok formdalar.Son maçlarda oynayan kadro ile çıkarlarsa bence daha iyi olur.Bu takım daha Avrupai bence.Lincoln'ü bu takıma katarsa sistem değiştirilimek zorunda kalır Kalli.Bu maçta Song oynayamaz herhalde.Çünkü Final maçı var ve hemen gelip bu maçı kaldıramayabilir.Onun olması daha iyi olurdu.
Leverkusen'de küçümsenecek bir takım değil asla.Almanya liginde istikarlı bir performans sergiliyorlar.Kolay maç olmayacak yani.bu sene.Tabii ki Galatasaray'ı daha çok zorlayacaklardır.Galatasaray'lı arkadaşlar bence son haftalardaki farklı sonuçlardan sonra bu maçı rahat kazanırız düşüncesine kapılmayın bence.Sonuçta Galatasaray'ın karşısında daha sağlam bir savunma olacak.
Galatasaray bu maçı kazanır diye düşünüyor ve umuyorum.Erken bir gol işleri dahada kolaylaştırabilir.Galatasaray'a bol şans.
So what?
Saike
2000'deki başarılardan bir tanesini daha bekliyorum Galatasaray'dan. Manisa karşısında 3 gol yemek büyük bir handikap bu maç için ama Galatasaray yine umarım Avrupa'da iyi oynama zamanlarına geri fönüp bu naçı gol yemeden kazanır.
Lincoln Ayhan Nonda gibi futbolcular oynarsa Galatasaray galibiyete ulaşır diye umuyorum.İnşallah kazanırız
G.Saray normal performansını sergilediği sürece kazanmaması için hiç bir sebep yok.Lincol'ün bu maça ağırlığını koyması lazım.G.Saray ligde bulduğu kolay golleri Leverkusen karşısında bulamaz.Çünkü savunmadaki isimleri çok kaliteli isimler(Faty,Haggui,Friedrich,Sarpei,Castro,Gresko ,Vidal).Bu isimlere üstünlük kurup gol atabilmek için hücum oyuncuları en üst düzey performanslarını göstermeli.Tabi Leverkusen'in Gekas ve Kiesling ikilisine dikkat etmek lazım...
İlk başta söylediğim gibi G.Saray'lı futbolcular kapasitelerini sahaya yansıtırsa galip gelebilir...
Bu macta mutlaka tecrübeli ve yildiz oyunculara ihtiyacimiz var.Bizde olan mücadeleci oyuncular onlarda da var zaten,onlar da cok mücadele ediyorlar.Iste farkimiz bu yildiz ve tecrübeli oyuncular olacak,onlar macin skorunu tayin edecekler.
Lincoln,Nonda,Barusso ve Song mutlaka bu macta oynamali.
Aslanlara güvenim tam,ben inaniyorum ki bu havayla biz bu Leverkusen´i yeneriz.
Şuna eminim eğer burada gol yemezse gerisi önemli değil Galatasaray bu turu rahat geçer.
Lincoln oynamalı mutlaka ne kadar formsuz vs'de olsa atacağı bir pas , şut ,frikik bir anda herşeyi değiştirebilir.
Nonda gelirse çok daha iyi olur hatta klubede bile olması çok iyi olur.
Yürekten Başarılar,Hayda Galatasarayımız bi zafer daha..
Nonda yok bu maç.
Onun yokluğunu hissedicez kesinlikle.Lincoln iyi oynarsa takım iyi oynarsa çok iyi skorla ayrılabiliriz.İnş.kazanırız.
Leverkusen Son maçı:http://eurosport.yahoo.com/football/...rg-197908.html
--------------Orkun------------------
Ugur-----Song(Emre)------Servet---Hakan(Volkan)
Serkan(Lincoln)----Mehmet T.----Barış-------Arda
----------Ümit-----Hakan Ş.--------
Barusso'yu gelir gelmez hemen ilkonbire alınacagını sanmıyorum..Diger oyunculara saygısızlık bile olur...Ortasahamız çok formda zaten..
Nonda kesin yok..Song oynayabilir mi bilmiyorum ama takım V.Manisa maçının ilk yarısındaki takım olacaktır bence.(Kalli 92 yılında mustafa,okan,hakan,arif,bülent,suat,tugay böyle bir sıcrama yapmıslar.....onları bir daha takımdan kesmemiş.) Isıran bir takım olmamız lazım sahamızda... Pres,Konrolllü oyun sart..Üstelik gol yemememiz lazım.Lincoln büyük ihtimal yine yedek baslayacaktır.Artık kalli'nin takdiri.Dünkü kadro her takımı Yıldırır,Bezdirir...Kalli hangi takımı cıkarırsa saygı duyarım..
Barış dün röportajında bu pres'e bizde dayanamıyoruz dedi..
Hakan şükür saha içersinde bu gençleri çok iyi motive ediyor..Şükür'ün yaptıgı abilik hosuma gidiyor..Hele maça baslarken yaptıgı konuşma takımı atesliyor...
Gol yemeden 1-0 kazanalım yinede iyi skor olur..Deplasmanda zaten gol atarız..
Dün gece içimde söyle bir his vardı..samiyende 2-2 deplasman 1-2 falan kazanacagız sanki...umarım böyle olmaz...Bir daha stres çekemem![]()
Last edited by Emurafu : 10.Şubat.2008 at 12:05
Leverkusende ;
David Thiel
Kerim Arslan
Fabian Giefer
Oliver Petersch ... UEFA Kadrosuna alınmış
Ricardo Faty
Michal Papadopulos
Benjamin Kirsten
Denis Schmidt ... Bu oyuncularda çıkarılmış UEFA kadrosundan
Maçın gidişatını belirleyecek tek isim var oda:KALLİ
LİNCOLN'LÜ GALATASARAY:
EĞER Galatasaray maça lincolnlu başlarsa tek forvetle maça başlamalı....
LİNCOLN'SÜZ GALATASARAY:
EĞER Galatasaray da lincoln oynamasa Galatsaray maça 2 forvetle çıkmalı arkalarında ise Arda oynamalı...
Kral Hakan Sükür mutlaka oynamali Emrah´in dedigi gibi.Cok formda ve takimi cok iyi motive ediyor.100 gol kacirsa da yaptigi abilik,takimi motive edisi yeter bize.Zaten Kralin kafasi yerinde oldu mu,takima müthis katkilar sagliyor futbol adina,cok gol atiyor.Inaniyorum ki Kral oynadigi taktir de Leverkusen karsisinda da bos gecmeyecektir.
Kalli zaten takımı kurdu aynı kadroyla maça çıkacak H.Şükür bir aksilik olmasa banko oynayacak burda şimdi LİNCOLN problem var OYNİCAKMI?
OYNAMİCAKMI?
-------------Orkun---------------
Ugur---Song----Servet----Hakan Balta
---------Mehmet--Baris(Barusso)-----
Serkan---------------------------Arda------
--------------Lincoln------------
-----------Hakan Sükür----------
Böyle bir kadroyu sahaya sürebilir Kalli.Lincoln mutlaka oynamali.Kendisini yeniden kanitlamak icin cok iyi bir performans gösterecektir.
Lincoln almanlara karşı çok iyi oynuyor...
EmperoR arkadaşım;
1.Belirttiğin kadro çok güzel ama Hakan Balta bu maçta bence oynatılmamalı Volkan oynamalı 3 haftadır çok güzel top oynuyor bence Volkan'ı kesmez.....
2.Maçta bence hemen Barusso'yu oynatmamalı Barış'ı kesmez inanılmaz mücadele veriyor.....
Belki maçta Serkan'ı keser dünkü maçta o kadar güzel oynamadı...
Serkani kesmemesi lazim,sag kanatta firtina gibi esiyor kendisi.(: Bence Leverkusen macinda oynatilmali,Serkan orada cok etkili olur.Hem kendisi Almanya´dan geldi.Leverkusene karsi ayri bir istekle oynar.
Barussoyu zaten alternatif olarak yazdim.Barusso 2.yari duruma göre oyuna girebilir.
Hakan Balta defansif acidan Volkandan daha iyi,Volkan formda ama Avrupada cok yavas kaliyor ve onun yüzünden cok pozisyon veriyoruz.Daha saglam oynamak lazim bence,o yüzden Hakan Balta oynamali.
Bu kadroyu bozup daha hiç antrenmana cıkmamıs barusso'yu koyacağını sanmıyorum.zaten nonda ve song da yok.Manisa maçının kadrosundan çıkarabileceği 2 yer var.Ya serkanı çıkarıp barışı sağda oynatıp lincoln'u ortaya koyacak(inşallah bunu yapmaz)ya da tek forvet karan veya şükür,arkalarında lincoln.
Maca gelince Manisa maçındaki gibi mücadele edersek çok buyuk şanssızlık olmadığı sürece kötü bir skorla ayrılmayız ama asıl onemlisi deplasmana önemli bir avantaj yakalayarak gitmiş olmak.
Son haftalarda formdayız, takımımıza güveniyoruz. ASY dolacak, takımımız oynayacak ve kazanacagız. Gol yemememiz cok önemli deplasmanda elbet gol atarz, bu yüzde gol yemeyelim. Lincoln bu macta oynatılır bence. Türkiyedeki gibi tekmelere maruz kalmaz diye düşünüyorum. Kral bu macta oynatılmalı, rakibi her türlü baskı altına alır ve takım içinde arkadaslarına verdigi motivasyon cok önemli. Takımımıza güveniyoruz, her zaman arkasındayız...
Lincoln bu maçta oynarsa bir başka oynayabilir.Ekstra performans gösterebilir.Delgado-Zurich maçlarındaki gibi..
Birde Leverkusen evinde çok gol yiyen bir takım mı? Bir kaç arkadaş deplasman kesin atarız demiş.Arkadaşlar bence şunu göz ardı etmemek lazım.Leverkusen savunması Anadolu takımlarındaki gibi çok basit hatalar yapmaz.Hata yapabilirler ama çok sık yapmazlar.
So what?
Saike
Ben kesin gol aratız derken Leverkusen savunmasının kötü oldugunu veya hata yapabilir oldugu için demedim. Kendi forvetlerimizin ve hücum hattımızın kalitesine bakarak dedim . ve en önemlisi deplasmanda olacak taraftar destegi. UEFA yı aldıgımızda dortmund macını hatırlayın . Gurbetcı tarafttarlarımız dortmundlulardan 2-3 katı fiyata biletleri almışlardı. Bence orası deplasman olmayacak![]()
Bence bu konuda her türlü önlemi alır Leverkusen.Zira haberler çıkmıştı bu konuyla ilgili.Artı Galatasaray hücumu ne kadar formda olursa olsun bence Leverkusen savunmasının göstereceği performans önemli diye düşünüyorum.Fenerbahçe maçında olduğu gibi..
Birde yazdıklarımdan muhalefet yapıyormuşum gibi algılanmasın.Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum.Can-ı gönülden.![]()
So what?
Saike
Biz bile kadroda karar veremiyoruz hoca ne yapsın..Ortasaha çok formda..Allah hocamıza sabır versin..
Arkadaslar bence hiçbirimiz bu saat'ten sonra o oynasın,Bu oynasın yorumu yapmayalım sadece takıma güvenelim,takımı desteklemek için maç saatini bekleyelim..
Kim oynarasa oynasın ben takımdan çok ümitliyim..İllaki topa basan,Pres,Kontrollü oyun,Extra motivasyon kesin yine olacaktır...
Şunuda ekliyorum;Kalli takımı tek forvet cıkarmaz kolay kolay..Bunuda bilin bence.
Ankaragücü maçından beri çok iyi takım ruhu olusdu..Mesela serkan oyundan cıkıyor karan alnından öpüyor..Üstelik 1. ve 2.yarıya baslarken Hakan'ın yaptıgı konusmalar hosuma gidiyor..Hele saha içersinde Hakan'ın Genç arkadasalarını uyarması güzel..Karan oyundan çıkınça gördünüzmü dili dısarda..Kosmayana forma yok..Osman tanburacının dedigi gibi;Galatasaray 4-6-0 oynuyor...
Last edited by Emurafu : 10.Şubat.2008 at 17:20
Umarım kazanır GS. Ama gruplardaki gibi oynarsa gider maç..
Umarım alırız maçı zor bir maç olucak Leverkusen'de iyi bir takım gol yememekte önemli taraftarların sabırlı olması lazım
lincolnun oynamamasi lazim, manisa macinda gorduk kalli serkani kesti ve 2 dk icinde 2 gol yedik, ve formsuz, suanki takim gercekten cok formda bence hicbirini kesmemesi lazim, manisa da oynatilan ilk 11 sahaya surulmeli diye dusunuyorum, macin gidisatina gore lincoln oyuna girebilir sonradan...
Lincoln Kalli ile özel konuşmuş bu maçta oynamak istediğini,Galatasaraylı taraftarlara kendini affetirmek istediğini belirtmiş....
Umarım Lincoln maçta isteneni verebilir......
Lincoln ve h.şükür ilerde oynamalı serkanı keserse çok yanlış olur.
Galatasaray son haftalarda çok iyi bir form grafiği yakaladı.Ankaragücü,Fenerbahçe ve Manisaspor maçlarında oynanan futbola baktığımızda Leverkusen maçında Galatasaray'ın avantajı olduğunu söyleyebiliriz.
Leverkusen'i daha önce Türk takımları ile yaptığı maçlardan tanıyoruz.Gerçi şu an Fenerbahçe ile oynadıkları dönemden kadroda kalan oyuncu yok,ama geçen sene Leverkusen-Beşiktaş maçından az çok biliyoruz.
Çok katı bir savunma yapıyorlar.Çok iyi de takım oyunu oynuyorlar.Vidal,Sarpei,Haggui,Friedrich,Gekas,Bar barez gibi kaliteli oyuncuları var.
Ali Samiyen'deki maçı Galatasaray kazanacaktır.Ama rövanşta sarı-kırmızılıların işi çok zor.
Nonda iyileşdi...Dün cift kale maçta Lincoln ile show yaptılar..
Nonda illa oynayacaksa Karan yedek kalacaktır..Bencede öyle olması lazım..
Hakan şükür kazanılan son maçların gizli kahramanı...Gençleri çok iyi motive ediyor..Onları maçta uyarıyor.Maça baslarken yaptıgı konusma çok hosuma gidiyor..Hakan böyle maçları sever..Kısaca hakan takımda kesilmemeli..
Manisa maçının klibi perde arkasında yasananları izleyin..Hakan'ın nasıl kaptanlık yaptıgını iyi görün derim..Ayrıca komik bir klib
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber.aspx?r=1&hid=33672
Last edited by Emurafu : 11.Şubat.2008 at 17:22