Galatasaray' ın kazanacagını düşünüyorum, hiç olmadı öyle ümit ediyorum. ilk maçta gol yemeden bir galibiyet alırsa zaten turu büyük bir ölçüde geçmiş olacaktır.
Galatasaray' ın kazanacagını düşünüyorum, hiç olmadı öyle ümit ediyorum. ilk maçta gol yemeden bir galibiyet alırsa zaten turu büyük bir ölçüde geçmiş olacaktır.
Song maç günü geliyor..Gelir gelmez hemen maça cıkarmı saçma...Song,Barusso unutun derim...
Nonda,Lincoln hoca'nın takdiri...
Umarım Kalli %100 yerliyi bozmaz. Eğer bozarsa bu, genç oyuncularımıza resmen haksızlık olur. Zaten bu kadro ile tek yapacağımız pres ve bu genç kadromuz presi harika yapıyor. Umarım gol yemeden, gol atarak bitiririz maçı. Yarın Sami Yen'deyiz...
Neresi saçma ? Bir takım başka şehire gidince 1 hafta kalıp mı maça çıkıyo ? Barusso oynamazda Song oynayabilir.Lincoln sonradan girer Nonda oynamaz.
Maç günü türkiye'ye gelen bir oyuncunun oynaması mantıklımı???????
Ucak yolculugu ile afrika kıtasından geliyor yorgun olacak(fizik ve mental acıdan bitmiş olacak)..Hem taktik antremanında yer almadı..Hemde Emre'ye saygısızlık olur...İsterse ronaldinho olsun oynayamaz.abartmayın diyorum...
"Hedefimizden birisi gol yememek"
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarın UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacakları Bayer Leverkusen ile şansların eşit olduğunu söyledi. Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Tur şansınız nedir'' sorusu üzerine, her iki takımın da turu geçmek istediğini kaydederek, ''İki ekip de istekli ve birbirlerine karşı oynamaktan memnunluk duyuyor. Şanslar eşit diye düşünüyorum ama ilk maçı deplasmanda oynamayı tercih ederdim'' dedi.
İki maçlık bir eleme turu oynayacaklarını vurgulayan Alman teknik adam, ''Bu nedenle de taktik yönden düşünceler bu maçı etkileyecek. İkinci maçın sonunda penaltılar veya uzatmalar da olabileceğini düşünerek, şimdiden taktik yönden her şeyi yapmak gerek'' ifadesini kullandı.
Feldkamp, ''Yarınki maçta farklı bir sistemle mi oynayacaksınız'' sorusu üzerine de şunları kaydetti:
''Buna 'hayır' diyebilirim. Rakibimiz de değişik oynayacaktır. Rövanşı olacağı için onların harakiri yapacağını sanmıyorum. Bu tür maçlarda otomatikman ikinci maçı da düşünüyorsunuz. Örneğin Fenerbahçe maçının son 15 dakikasında ne kadar kazanmak istesem de gol yememeyi düşündüm.
Hedeflerimizden biri gol yememek olacak. Benim futbol anlayışımda gol yememek ve rakibe pozisyon vermemek vardır. Böyle olunca, gol bulmak daha kolaylaşır. Kendi sahanızda rakibin kontrataklarına izin verirseniz, bu bazen kötü sonuçları beraberinde getirir.''
-BAYER LEVERKUSEN'İ ÖVDÜ-
Feldkamp, rakiplerinin, Almanya birinci liginde yaptığı sürprizlerle dikkati çektiğini belirterek, ''Rakibimiz çok iyi durumda ama kimse korktuğumuzu düşünmesin. Kimseden çekinmiyoruz'' dedi.
Karl Heinz Feldkamp, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Herkesin Bayern Münih, Werder Bremen ve Schalke 04'ten konuştuğu dönemde, kimsenin beklemediği şekilde puan cetvelinin üst sıralarında yer alıyorlar. Bu üç takım şampiyon olmak zorunda ama Leverkusen'de o zorunluluk yok, yine de şampiyon olabilir. Yarınki rakibimiz şu an çok iyi durumda. Kimse aklına bir korkunun varlığını getirmesin. Kimseden çekinmediğimiz gibi, onlardan da çekinmiyoruz ama güçlü takımla oynamanın zevkini yaşayacağız.''
-TÜRKİYE'DEKİ EN BÜYÜK SORUN...-
Alman çalıştırıcı, bir basın mensubunun, Alman futbolunda düşüş olduğunu ve Galatasaray'a bu ülkeden sadece Bayern Münih'in rakip olabileceğini söylemesine tepki gösterdi.
Feldkamp, bu konunun, Türkiye'de eksikliğini hissettiği tek konu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Buradaki insanların kendini büyük görmesi, diğerlerini küçümsemesi anlayışına neden olan kişiler gazeteciler. Belki bu çok hoş değil, özür dilerim ama bu gerçeği söylemem lazım. Alman futbolu ile Türk futbolu arasındaki en büyük fark bu. Alman futbolu, uluslararası turnuvaların hepsinde başarılı oldu. Türkiye'nin katıldığı 2002 Dünya Şampiyonası dahil, hep başarılı oldu. Bizim futbolcularımız, Almanya'dakilerden veya diğerlerinden kötü değil. Yetenekli oyuncularımız var ama bu futbolcularla daha başka, daha iyi işler yapmamız lazım. Çalışmalarımız bunun için. Almanya'da 9-10 oyuncu alabilecek olanak ve kanunlar var. Burada, sistemde de hata var. Almanya'da her türlü şey serbest ama burada sahaya sürebileceğimiz yabancı sayısını 6 ile sınırlı tutuyoruz. Avrupa'nın çok iyi takımlarına karşı oynuyorsanız, bu Bayern Münih olur, Barcelona olur... Gönül ister ki. siz de aynı şartlarda karşılaşın.''
12.02.2008
Kaynak : AA
Last edited by Emurafu : 12.Şubat.2008 at 19:35
Zorlanıcaz ama inşallah kazanıcaz.
Mac günü gelen adami hemen ilk 11 oynatmak afedersiniz ama salakca olur, bitkin, uykusuz bi adami hemen oynatilmaz. en fazla 18'lik kadroya dahil edilir.
Barusso bu macta olmayacak, cünkü persembe veya cuma günü gelmesi bekleniyor.
Kalede Orkun,
Defansta Ugur-Emre-Servet-Volkan
Ortasahada Serkan-Baris-Mehmet-Arda
Forvette Hakan ve Ümit Karan oynar yaani gecen maclardaki ayni kadro.
Maci 2-0 yada 3-1 aliriz gibi geliyor.
Bu arada Maci hangi kanal veriyor?
Dsmart ve Alman Dsf kanalı veriyor...
Nonda,lincoln mümkünse song mutlaka oynamalı.Leverkuseni tr ligi takımlarıyla karıştırmayın çok kaliteli bi kadrosu var mu maçta tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var.
-------------------orkun---------------------------
u.ucar----servet-----song(emre)----volkan/balta
----------------M.Topal,Baris-----------------------
Serkan-----------Lincoln------------------Arda
--------------------Nonda------------------------
11 ile çıkması lazım.
Song Daha Türkiyeye gelmedi siz oynasın diyorsunuz...Zaten Kalli Açıkladı !!!
Arkadaslar serkan'ın hafif agrıları varmış...Serkan yerine Lincoln oynayacakmış..Eger Serkan'ın agrıları gecmesseKalli:Manisa maçının 18 kişilik kadrosunun aynısı olacak..Serkan Çalık oynayamayabilir.....Şu song konusunuda bırakın adam Türkiyeye gelmedi daha
![]()
Online olarak dinleyebileceğimiz radyo yokmu peki ? :s
Birde bayrak şov var unutmayalım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu sene avrupa kupalarında ligdeki performansımızı gösteremedik maalesef.bu maçta zor olucaktır genç bir takımın bir anda büyük başarılar yakalamasını beklememek lazım.sonuç ne olursa olsun takımımıza sahip çıkmalıyız bu gençler 2-3 sezon üstlerinde durulursa alınmadık kupa kalmaz..açıkçası burdaki maçı kazansak bile turu geçebileceğimizi düşünmüyorum.galatasarayımıza başarılar.
-------------------orkun---------------------------
u.ucar----servet-----emre----volkan/balta
----------------M.Topal,Baris-----------------------
Serkan-----------Lincoln------------------Arda
--------------------Nonda------------------------
boyle bir 11 le cikariz diye dusunuyorum
Song,Barusso kesin kadroda yoklar...Hakan şükür takımdan kesilmez üstelik Kalli tek forvet cıkmaz
Lincoln oynayacagını'da sanmıyorum..O artık hoca'nın takdiri..
Last edited by Emurafu : 12.Şubat.2008 at 13:58
Barusso persembe günü, song'da yarin geliyormus galiba.
son maclardaki ayni kadro ile mühtemelen cikacagiz. Ikinci yarida Nonda,Ayhan ve Lincoln oyuna gire bilir. nedenmi?
1) Arda birinci yarida herseyeni verip, ikinci yarida 50-60 dakikalarda Lincoln oyuna girebilir.
2) eger skor halen 60-70 dakikada 0-0, Nonda yorulan H.Sükür yada Karan'in yerine girebilir.
3)ÿuksek tempo ile oynayan Galataray, 55-70 dakilarda oyundan kopa biliyor, o ÿuzden o dakikalarda oyuna ayhani alip Enerjiyi tazeler.
Galatasaray ne olursa olsun kendi evinde gol yememeli, zira yenilecek her gol turdan daha uzak kalmasını sağlayacak.Deplasmanda da işi zor olacak hal böyle olunca.
Ayrıca Leverkusen maçına yabancısız çıkmak çok saçma olur. Ligi son maçlarda ki kadrosuyla domine ettiler zaten. Ama bu kadro Avrupa'da zorlanabilir. En azından ben Emre yerine Song'un Leverkusen maçında yerini alacağını umuyorum. Galatasaray'a başarılar.
(/s)
Galatasarayımız'ın turu geçmesi için burda gol yemeden galip gelmesi lazım aksi takdirde iş biraz zorlaşır taraftarada büyük iş düşüyor.. inşallah bir başka zafer daha yaşatır bize cimbom
Geniş kadroda başa bela valla![]()
Galatasaray'a başarılar dilerim 0-0 biticek gibi his var içimde![]()
Galatasaray saha ve seyirici avantajı ile İnşAllah kazanacaktır bu maçı.Gol yemeden kazanmak çok önemli!
evet aynı kadroyla çıkıcakmışız maça. Nonda iyileşmedimi o neden oynamıyor ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gerçektende Song ne alaka oldu ben onu anlayamadım. Yani adam kıt'a lar arası yolculuk yapıyor. Çok maç yapmış,yorgun. Bide yol yorgunluğu var. Bitkin, antremanlara katılmamış ve Leverkusen takımının kasetlerini izlememiş bi oyuncu 11 oynarmı hiç Allah aşkına yahu.
Gökay bosver ya...Song yarın Uçak'la samiyene gelecek..Neyse bırakalım sunları..
Nonda iyileşdi...2 gündür takımla calısıyor..Benim kişisel fikrim büyük ihtimal Serkan(Agrıları gecmesse) degişikligi olacak..Yanlız kalli söyle birseyde söyledi...Sakatlıktan çıkan oyuncularımızın kondisyonları çok düsük dedi..
Serkan'mı??,Lincoln'mü???Artık maç saatinde ögreniriz bunu
Bu arada Eski Açıkta Kareografi,Görsel show olacak..
Last edited by Emurafu : 12.Şubat.2008 at 21:39
Serkan oynar oynamazinada...Lincoln Leverkusen'i sever![]()
Lincoln arda çift forvet çıkarsak orta saha çöker bence..manisadan bile 2 gol yedik lincoln girince manisa orta sahayı ele geçirdi.Lincln oynarsa tek forvet şart.
Serkan kadrodan çıkartıldı
Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile yarın yapacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarını tamamlarken, sakatlığı bulunan Serkan Çalık kadroya alınmadı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Vestel Manisaspor maçını belinde ve sol bacak üst arka adalesindeki ağrısı nedeniyle tamamlayamayan Serkan Çalık'ın şikayetlerinin, 2 gündür süren tedavi ve özel çalışma programıyla hafiflediği belirtilerek, ''Ancak bu akşam katıldığı taktik çalışmanın ertesinde yapılan son kontrollerinde probleminin tamamen iyileşmediğinin tespit edilmesi üzerine, Serkan'ın tedavisinin sürdürülmesine, dolayısıyla Bayer Leverkusen maçı kadrosuna dahil edilmemesine karar verilmiştir'' denildi.
Sarı-kırmızılılar, Bayer 04 Leverkusen maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
Demek ki Lincoln sahada olacak yarın gece haydi hayırlısı....
LıncoLn'e Mecbur Donus YapıLdı Sımdı Serkan CıkarıLınca
Bazı MacLarda GoL Yemeden GoL Atamıoz InsaLLah Ole Bı Sey Olmadan BuLdukLarımızı Atarız
1 GoLden FazLa YememeLıyız Rovans Icın
LıncoLn'de Bu MaçLa Beraber Muhtesem Bı Donus Yapar InsaLLah
Nonda Oynıcaksa 2. Yarı Gırsın Umitte Formda KesıLmemeLı Bu Maçta
%60'a %40 Goruom Sansımızı Bız Daa İii Takımız Bı AksiLik Olmazsa Elicez
Last edited by Atakan38 : 13.Şubat.2008 at 00:45