Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

4 18.18%
  • Fenerbahçe

11 50.00%
  • Berabere

7 31.82%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Ankaragücü - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 24. Hafta | Ankaragücü - Fenerbahçe

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahcede çok eksik var ama f.bahce bu yüzden daha iyi konsantre olup maçı kazanabilir.Ama ankaragücünede bu ayrı bir cesaret ve gaz verebilir Her ihtimale açık bir maç..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaleci Serdar'ın performansı etkili olacak diye düşünüyorum.Carlos'un oynayıp oynamadığını tam olarak bilmiyorum ama, Ankaragücü; Fenerbahçe'nin eksik halini değerlendirebilir diye düşünüyorum. Ankaragücü gol bulur ama Fenerbahçe alır maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu maçı neden gündüz oynatmazlarki Havalar ısındı gidebilirim belki maça.

Enteresan bir maç olacak bizim için. Yeneceğimizi düşünüyorum.

Volkan,Lugano,Gökhan,Semih cezalı, Deniz, Maldonado sakat.

Serdar
    önder yasin edu vederson
    deivid mehmet aurelio selcuk ugur
    alex kezman

Bu 11 ile çıkarız heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Şu maçı neden gündüz oynatmazlarki Havalar ısındı gidebilirim belki maça.

Enteresan bir maç olacak bizim için. Yeneceğimizi düşünüyorum.

Volkan,Lugano,Gökhan,Semih cezalı, Deniz, Maldonado sakat.

Serdar
    önder yasin edu vederson
    deivid mehmet aurelio selcuk ugur
    alex kezman

Bu 11 ile çıkarız heralde.
    Dedin ya hava ısındı akşam soğuk yok

Bende maçta olacağım sanırım.Bilet fiyatlarından haberin var mı ?

Bence berabere biter.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Dedin ya hava ısındı akşam soğuk yok

Bende maçta olacağım sanırım.Bilet fiyatlarından haberin var mı ?

Bence berabere biter.
    19 Mayıs'ta hiç maç izlemedim. Bu yüzden stad konumunu bilmiyorum; ama fiyatlar uygun işte bilet fiyatları:

K.arkası Fenerbahçe: 23,00 YTL
    K.arkası MKE.Ankaragücü: 23,00 YTL
    Maraton MKE.Ankaragücü: 28,00 YTL

http://www.biletix.com/event.htm?id=JAG05

Ankarada ki hava sıcaklığı ise buradan ulaşabilirsiniz:

http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t....aspx?m=ANKARA

Yarın gündüz sıcak bir hava bekliyor; ama akşama doğru soğuyacağı ortada. Bütün Ankarada ki taraftarımzıı buradan maça gitmelerini istiyorum. Hep Destek Tam Destek...

rakip biraz daha dişli olsa FB puan bırakırdı derdim ama kazanır FB...

Zor bir maç olmaz.2 maçtır süren kötü gidişimizi bu maçta bozarız.Sakatlıklar ve cezalı oyuncular etkileyecektir doğal olarak.Uzun süre sakatlıktan çıkmış Serdar'ın performansı önemli olacak gerçekten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rakiplerimizden en az birinin puan kaybettiği haftada mutlaka kazanmamız lazım.Bu kötü gidişatın durması ve Sevilla maçı öncesi kazanmamız gerekir

Nesil
    2006

Bütün oyuncularımız eksik olsas bile. Paf kadro ile çıkmak zorunda olsak bile. Biz bu maçı kazancağız. Camiada taraftarından oyuncusuna herkes inanıyor.

Ankaragücü defans çok aksaklıklar veriyor. Semih bu hafta cezalı olduğu için yok. Kezman tek forvet olacak ve Ankaragücü defansına karşı iyi işler çıkaracaktır. Ankara'da taraftar desteğimiz ile bu maçı kazancağımıza inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe bu maçı mutlaka almak isteyecektir çünkü Galatasaray'ın puan kaybetme olasılığının DİĞER HAFTALARA göre biraz daha yüksek olduğu bir hafta bu.

Fener rahat alır diyorum, 2..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe'de çok eksik var, aynı zamanda moralisizler.Ankaragücü taraftar desteği ile bu maçtan puan çıkartır...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Fenerbahçe'de çok eksik var, aynı zamanda moralisizler.Ankaragücü taraftar desteği ile bu maçtan puan çıkartır...
    Moralsiz olduklarına katılmıyorum. Şuan birlik ve beraberlik içinde çalışıyor. En moralli günümüzden bile daha moralliyiz. Elimizde ki hırs ile Ankaragücünü yeneceğiz.

14. Default

Zico Bursapor'dan ders aldığı için takımın tamamını bu maçta değiştirmez...
    Zico yine Sevilla maçını düşünerek bazı oyuncularını bu maç dinlendirecektir...Galatasaray maçı+Ankaragüzü maçı yorgunluğu olursa oyuncuları kötü etkiler...
    Cezalıların olması ise diğer bir can sıkıcı durum....
    Ankaragücü bu maçta bir süpriz yapıp beraberlik alacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir yanda 2 maçın moral bozukluğu.Bir yanda büyük eksiklikler.Bir yanda moralli Ankaragücü.Bence Sevilla maçını da düşünerek Fenerbahçe fazla saldırmayacak.Ankaragücü 1 puan alır berabere biter.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

3 oyuncusu cezalı Fenerbahçe'nin.3 isimde önemli isimler.Morallerde düşük ama gene de Ankaragücü'nün kazanabileceğini pek düşünmüyorum.Ya beraberlik ya da Fenerbahçe alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ankaragücü'nün Galatasaray'dan fark yediği maçı hatırlayınca Fenerbahçe'nin onca eksiğe rağmen bu maçta zor puan kaybedeceğini düşünüyorum.Ama Zico Sevilla maçını düşünürek bazı hamleler yaparsa ve Ankaragücü'de kendini aşarsa belki bir puan kaybı yaşayabilir Fenerbahçe..-ki bunu çok istiyorum,Gs'yi yenersek lider olabilmemiz için-
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ankaragücü'nün Galatasaray'dan fark yediği maçı hatırlayınca Fenerbahçe'nin onca eksiğe rağmen bu maçta zor puan kaybedeceğini düşünüyorum.Ama Zico Sevilla maçını düşünürek bazı hamleler yaparsa ve Ankaragücü'de kendini aşarsa belki bir puan kaybı yaşayabilir Fenerbahçe..-ki bunu çok istiyorum,Gs'yi yenersek lider olabilmemiz için-
    Zico hamle yapmayacaktır. Zaten Volkan, Roberto Carlos, Lugano, Semih ve Gökhan Gönül gibi isimler yok. Paf'tan gelen oyuncular ile ilk onsekizlik kadro tamamlanacak. Bu nedenle süpriz olmaz. Fenerbahçe sahaya çıkar ve son yirmi dakikaya eğer iki farklı önde girerse Alex ve Kezman gibi isimleri sakatlanmaması için saha kenarına çekebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahcenin burada pun kaybedecegini sanmıyorum. Hatta söyle bir iddaa atayım ortaya macı 4-1 gibi bi skorla fb alacaktır.

Bu tür maclar takımları ateslendirir ve cok daha iyi mücadele ortaya koyarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımın moralsiz olduğunu düşünmüyorum çünkü dün gece her şeye rağmen iyi mücadele ettiler. Son maç takımda kenetlenmeyi sağladı, taraftar da maçtan sonra takımı çağırıp desteğini gösterdi.

Alex'e dünkü maçtan sonra Sevilla maçı hakkında soru sordular ve verdiği cevap önümüzde Ankaragücü maçı var oldu. Oyuncular ne kadar zor olsa da Ankaragücü maçına iyi konsantre olacaktır. Ayrıca cezalı ve sakat oyuncularla Zico takımda revizyona gitmiş olacak, kısaca söylemek gerekirse kazanırız, sıkıcı maç olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

A.Gücü çekinmiyor

Ankaragücü, Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. Ankaragücü, güçlü rakibiyle yapacağı maçın hazırlıklarını Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yaptığı son antrenmanla tamamladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, dar alanda top kapma çalışmasının ardından, yarı alanda taktik amaçlı çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, sakatlıkları bulunan Jaba, Engin ve Burak katılmadı. Futbolcuların maç öncesinde bir hayli neşeli ve hırslı oldukları görüldü.
    Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, camia için önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Oynadığımız son 9 maçta galibiyet alamamıştık. Gençlerbirliği ve Galatasaray maçları haricinde oynadığımız 7 maçta da çok iyi futbol oynamış ancak galip gelememiştik. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla bu gidişata son verdik. Önümüzde camia için çok önemli bir Fenerbahçe maçı var. Ligdeki konumumuz ve camiaya getireceği hava bakımından çok önemli bir maç oynayacağız. Sahadan 3 puanla ayrılarak, rahat bir nefes almak istiyoruz" diye konuştu.
    Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı maçtan 3 gün sonra karşılarına çıkacak olması ve 3 futbolcusunun kırmızı kart görerek Ankaragücü maçında cezalı duruma düşmesinin avantaj yaratıp yaratmayacağıyla ilgili bir soruya ise Hakan Kutlu, "Fenerbahçe'nin geniş bir kadrosu var. Elbette, birazda olsa bizim avantajımız olur. Fenerbahçe, oynamayan oyuncularını kadrosunda yer alan diğer futbolcularla telafi edecek kadro derinliğine sahip. Fenerbahçeli futbolculara özel önlem almayı düşünmüyorum. Takım olarak bir oyun tarzımız var. Bu oyun tarzını sahaya yansıtmak istiyoruz" şeklinde cevap verdi. Sarı-lacivertli futbolcular Elyasa ve Murat Erdoğan, 9 maç sonra galip gelmenin takıma moral kazandırdığını belirterek, Fenerbahçe'nin eksiklerinden yararlanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı planladıklarını söyledi.
    Ankaragücü'nde sakatlıkları bulunan Jaba, Engin ve Burak'ın yanı sıra sarı kart cezalısı Krita da, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Ankaragücü'nün Fenerbahçe karşısında sahaya, Serkan, Elyasa, Tolga. Lamas, Gökhan, İbrahim Ege, Cem Can, Murat Erdoğan, Bebbe ve Diawara 11'yle çıkması bekleniyor.

29.02.2008
    Kaynak : İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Çok eksiğimiz oLmasına rağmen, Ankaragücü'nün döküLen savunmasını aşmakta güçLük cekeceğimizi sanmıyorum..BeLki 1-2 GoL yeriz bu macta ama yediğimizden fazLasını atarız,üst oLur..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Birçok eksik ve moral bozukluğu ile puan kaybı olması ihtimali yüksek geliyor bana. Berabere biter kanımca ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'yi bu maçta bekleyen en büyük tehlike zemin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bu macta ankaragücünü favori görüyorum ilk olarak 8 mactır yenemiyorlardı gecen hafta belediye deplasmanında 2-1 skorla şeytanın bacagını kırdılar fenerbahcede ise bence cok sorun war kaleci serdar kac aydan beri oynamıyor sakatlıktan yeni cıkmıs ne verebileği belli değil gs yenilgisi moralleri bozdu önlerindede belki fb tarihinin en önemli sevilla macınca cıkcaklar futbolcuların aklı o macta olabilir ama futbol bu belli olmaz

26. Default

MKE ANKARAGÜCÜ
    Serkan
    El Yasa
    Tolga
    Lamas
    İlkem
    Gökhan
    Murat E.
    Murat D. (İ.Ege)
    Cem Can
    Diawara
    Bebbe

FENERBAHÇE
    Serdar
    Önder
    Edu
    Yasin
    Vederson
    Deivid
    Selçuk
    Aurelio
    Uğur
    Alex
    Kezman

Ankaragücü ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Fenerbahçe'de 17 sağlam oyuncu kaldı.Teknik direktör Zico, Başkent'e PAF takımından Uğur Kuru ve Erdi Bakırcı'yı da götürdü.

Fenerbahçeli oyuncular bu maça yorgun çıkacaklar fakat Ankaragücü aynı aç kurtlar gibi Fenerbahçeyi bekliyorlar...Eğer bugün Ankaragücü kalecisi Serkan gününde olursa Fenerbahçe zorlanır ve oynu forse edemez...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by aysem View Post
    bu macta ankaragücünü favori görüyorum ilk olarak 8 mactır yenemiyorlardı gecen hafta belediye deplasmanında 2-1 skorla şeytanın bacagını kırdılar fenerbahcede ise bence cok sorun war kaleci serdar kac aydan beri oynamıyor sakatlıktan yeni cıkmıs ne verebileği belli değil gs yenilgisi moralleri bozdu önlerindede belki fb tarihinin en önemli sevilla macınca cıkcaklar futbolcuların aklı o macta olabilir ama futbol bu belli olmaz
    Akıllar Sevilla maçında olacak diyorsun. Genelde o maçta akılları olanlar o maçta forma giyme ihtimali olanlardır. Zaten bütün aslarımız ya sakat ya cezalı o yüzden Alex, Kezman ve Aurelio dışında kimse o maçı düşünmez. Bu oyuncularda tecrübeli oldukları için pek düşüneceklerini sanmıyorum.

Ankaragücü'nün tek kalecisi değil defansıda gününde olmalı. Şuan Türkiye'de ki en kötü defans blokuna sahip olan takım A.Gücü bu yüzden Kezman eğer orada çok fazla hareket ederse sayısızca gol pozisyonuna girecektir.

Futbol bu belli olmaz demişsin orada katılıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ne kadar övünsek az, ankara deplasman sayılmaz
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kazanmak için sahaya cıkarsak alırız,akıllar Sevilla da ya da Gs derbisinde kalmıssa işimiz zorlaşır.Kezmandan gol bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A.GÜCÜ

. Serkan
    . El Yasa
    . Tolga
    . Lamas
    . İlkem
    . Cem Can
    . İbrahim Ege