Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

4 18.18%
  • Fenerbahçe

11 50.00%
  • Berabere

7 31.82%
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: TSL 24. Hafta | Ankaragücü - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ankaragücü'nün Galatasaray'dan fark yediği maçı hatırlayınca Fenerbahçe'nin onca eksiğe rağmen bu maçta zor puan kaybedeceğini düşünüyorum.Ama Zico Sevilla maçını düşünürek bazı hamleler yaparsa ve Ankaragücü'de kendini aşarsa belki bir puan kaybı yaşayabilir Fenerbahçe..-ki bunu çok istiyorum,Gs'yi yenersek lider olabilmemiz için-
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ankaragücü'nün Galatasaray'dan fark yediği maçı hatırlayınca Fenerbahçe'nin onca eksiğe rağmen bu maçta zor puan kaybedeceğini düşünüyorum.Ama Zico Sevilla maçını düşünürek bazı hamleler yaparsa ve Ankaragücü'de kendini aşarsa belki bir puan kaybı yaşayabilir Fenerbahçe..-ki bunu çok istiyorum,Gs'yi yenersek lider olabilmemiz için-
    Zico hamle yapmayacaktır. Zaten Volkan, Roberto Carlos, Lugano, Semih ve Gökhan Gönül gibi isimler yok. Paf'tan gelen oyuncular ile ilk onsekizlik kadro tamamlanacak. Bu nedenle süpriz olmaz. Fenerbahçe sahaya çıkar ve son yirmi dakikaya eğer iki farklı önde girerse Alex ve Kezman gibi isimleri sakatlanmaması için saha kenarına çekebilir.

Mesaj Yetkileri