Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: İşte Yeni Formalar

Default İşte Yeni Formalar

Milli Takım’ın yeni formaları tanıtıldı

A Milli Takım’ın EURO 2008’de giyeceği formalar tanıtıldı. Ay-yıldızlılar daha önce piyasaya sürülen turkuaz-beyaz formaların yanı sıra, göğsünden beyaz bant geçen klasik kırmızı formaları da giyecek.

Nike’ın A Milli Futbol Takımı için hazırladığı yeni formalar, milli futbolcular tarafından basına tanıtıldı. Polat Renaissance Oteli’nde yapılan tanıtıma, milli futbolculardan Arda Turan, Gökhan Gönül, Gökhan Ünal, Volkan Demirel, Gökhan Zan, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz katıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

OoOoOoO kırmızı beyaz forma dehşet.Eski formalarımızı anımsatıyo.

Tugay Kerimoğlu felan oynadığı dönemlere çok benziyor... Çok eskilerde de böyle bir forma giyiyorduk hatırladım kadarı ile bence her 2formada güzel Nike bu sefer güzel dizayn etmiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İki forma da hoş duruyor ancak kırmızı formada göğüsteki beyaz şeritte numara yerine bayrağımız olsaydı daha şık dururdu bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kırmızı güzeL ancak turkuaz rengi hiç hoş oLmuyo bence bizim miLLi takımımıza ne aLaka yani..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harika olmuş ...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Kırmızı güzeL ancak turkuaz rengi hiç hoş oLmuyo bence bizim miLLi takımımıza ne aLaka yani..?
    Benim forumdaki kullanıcı adım bu işi en iyi ifade ediyor sanırım..

TürkuAz ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eski formamızda Şerit daha üstteydi ve Armamızda o bölgedeydi sanki.

Turkuaz forma dedikodusu ilk çıktığında tepki amaçlı site açılmıştı Formamı Geri Ver diye acaba etkisi olmuşmudur bizim yetkililerimizin Nike'a böyle bir teklif ile gitmesinde

Güzel olmuş ama formalarımız. Nike yapmaya başladığından beri ilk defa hoşuma gitti. Umarım sadece bize özgü bir tasarım olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bir de şu "dalgalı bayrak" sevdasından vazgeçsek daha güzel olacak sanırım. Bence hiç hoş durmuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

iki formada guzel, ikisindende almam lazim, ama nerde bulcaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki formada çok güzel.Turkuaz formadan satın alabilirim.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu formayı kastetmiştim.

Koray Düşova'nın koyduğu formaya göre eskiden aynısını kullanmışız
    Güzel güzel valla bu sefer Milli Takım Forması alabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

MiLLi takım uLusun miLLi değerLerinide içinde barındırır.Turkuaz rengi bizim hangi değerimizi yansıtıyo ki ? ŞıkLık peşinde oLuncak bi durum yok bence ve ayrıca Kırmızı-Beyaz iLede çok şık formaLar çıkarıLabiLirdii..
    Dünyada Sanırım bizden başka Bayrağının rengini kuLLanmayan 3-4 üLke var.HoLLanda,İtaLya Japonya,Avusturya

HoLLanda için örneğin portaKaLLaR denir,portakaL onLar için önemLi bi simgedir onu secmişLerdir..Diğer üLkeLer niye böyLe bişey yapmış biLmiyorum pekde umrumda da değiL açıkcası..

Kırmızı Beyaz gibi bizim için çok değerLi anLamLara sahip oLan,bayrağımızın renkLeri dururken niye Turkuaz ?

Ek oLarak DaLgaLı Bayrağa bende karşıyım..hiç hoş durmadıgına katıLıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İkiside güzel formalar beğendim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Avrupa şampiyonasında kırmızı forma çok iyi olur..

Kirmizi formayi begendim.Ama su dalgali bayrak olayini kaldirsalar süper olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Formalar süper. 2.formayı bulursam kesin alırım bir yerden.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence 2. forma çok güzel ve nostaljik olmuş...Super...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Formalar için şu düşünüldü. Öyle bir forma olsun ki bakıldığında bu Türkiye'nin formasıdır diye akıllara kazınsın. Bunu yapmak içinde forma tarzı üreteceklerine biz renkleri değişelim dediler.

Bizim bayrağımız, renklerimiz kafandan uydurularak oluşturulan şeyler değildir. Hepsinin çok özel anlamı var. Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş Turkuaz forma yapsınlar. Türk rengidir kullansınlar. Ama milli takım demek ülkenin takımı demek ve ülkenin renklerinin geçerli olduğu bir forma gerekiyor. Kazım Kanat'ın dediği gibi üzerinde Türk bayrağı olmasa alıp tekneyi silerim. Yani o kadar ruhsuz bir forma.

Biz değerlerimizden çabuk vazgeçiyoruz. Tam olayı hatırlayamıyorum. Ama Milli takım maça çıkacakken sanırım forması bulunmadığı için beyaz kumaşlara bayrağımız dikilerek forma yapılıyor ve maça çıkılıyor. Bu tasarımı gerçekleştirmek bu kadar zor mu?

Zevkler renkler tartışılmaz ama ben hiç beğenmedim. Yıllardır hasretim adam gibi bir formaya.

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Bir de şu "dalgalı bayrak" sevdasından vazgeçsek daha güzel olacak sanırım. Bence hiç hoş durmuyor..
    Katılıyorum.Formalar güzel, beğendim bende.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 forma da cok güzel. Yakışmış...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Milli takimda 19. numara kim yaahu? Formalara güzelmis, kirmiz olani daha güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Formalar için şu düşünüldü. Öyle bir forma olsun ki bakıldığında bu Türkiye'nin formasıdır diye akıllara kazınsın. Bunu yapmak içinde forma tarzı üreteceklerine biz renkleri değişelim dediler.

Bizim bayrağımız, renklerimiz kafandan uydurularak oluşturulan şeyler değildir. Hepsinin çok özel anlamı var. Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş Turkuaz forma yapsınlar. Türk rengidir kullansınlar. Ama milli takım demek ülkenin takımı demek ve ülkenin renklerinin geçerli olduğu bir forma gerekiyor. Kazım Kanat'ın dediği gibi üzerinde Türk bayrağı olmasa alıp tekneyi silerim. Yani o kadar ruhsuz bir forma.

Biz değerlerimizden çabuk vazgeçiyoruz. Tam olayı hatırlayamıyorum. Ama Milli takım maça çıkacakken sanırım forması bulunmadığı için beyaz kumaşlara bayrağımız dikilerek forma yapılıyor ve maça çıkılıyor. Bu tasarımı gerçekleştirmek bu kadar zor mu?

Zevkler renkler tartışılmaz ama ben hiç beğenmedim. Yıllardır hasretim adam gibi bir formaya.
    Zaten dediğin olay yansıtılmış yani dünyadan haberi olan herhangi biri turkuaz rengini görünce direk Türk rengi diyor yani bu renk görülünce akla biz geliyoruz zaten içinde de milletimizin adı geçmiyormu TÜRKuaz
    ama herkesin bu formaya karşı çıkmasının tek nedeni bence Fenerbahçe bu formayı kullandığı için olsa gerek

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Zaten dediğin olay yansıtılmış yani dünyadan haberi olan herhangi biri turkuaz rengini görünce direk Türk rengi diyor yani bu renk görülünce akla biz geliyoruz zaten içinde de milletimizin adı geçmiyormu TÜRKuaz
    ama herkesin bu formaya karşı çıkmasının tek nedeni bence Fenerbahçe bu formayı kullandığı için olsa gerek
    Fenerbahçe ile Alakasını Anlıyamadım. Dün Gece 6 Pas Programında Söylenenlere Harfi Harfine Katılıyorum.. Turkuaz Milli Takıma Olmuyacak Bir Renktir. Bayrağımız Kırmızı - Beyaz Renklerden Oluşuyor ve Cırtlak Mavi Kaçması Bir Renge Milli Formamızda Yer Vermememiz Lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

TÜRK ayrı TURK ayrı bi kere dünyanın her diLinde Turkuaz diye mi geçiyor bu renk ? ki hemen akLına TÜRK geLsin ,Rengin ismi benziyor diye bir miLLetLe o renk bağdaLaşLaştırıLabiLir mi ki sadece bizim telafuzumuzda benziyor..

Alakasi yok,bu formayi ilk kullanan takim Galatasaraydir,ozaman da begenmemistim bizim formamizi,simdi de Milli takim formasini begenmiyorum(turkuaz olan).Bana göre renklerimiz Kirmizi-Beyazdir,baska renk bizi temsil edemez.Tabi senin görüsün,baska birisinin görüsü daha da degişik olabilir,saygi duyarim.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu Turkuaz formaya hiç gitmiyor bence ne Gs ya yakışmış Ne Fb ye Nede miLLi takıma...kaLdırsınLar şu rengi Fener'e ugursuz geLdi zaten bu renk (:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Alakasi yok,bu formayi ilk kullanan takim Galatasaraydir,

Bu formayı Olympiakos'a karşı Şampiyonlar ligi maçında deplasmanda giymiştik. Skoru yanlış hatırlamıyorsam 3-0 yenilmiştik. O açıdan Fenerbahçe ile ilgisini çözemedik ya neyse.

Ben neden böyle bir renk kullanıldığını herkes bilmesine rağmen yinede tekrarlamak istedim. Şunu belirttim. Öyle bir forma olsun ki bakıldığında bu Türkiye'nin formasıdır diye akıllara kazınsın.

Bizim böyle birşeye ihtiyacımız mı var? Önce bunu tartışmak gerekiyor. Hangi akla mantığa uyuyor bu. Göğsümüzde ki Ay-Yıldız bizim kim olduğumuzu yeterince belli ediyor. Adam kanalı açtığında kırmızı-beyaz renkler ve Türk bayrağını görünce bu acaba Nijerya mı diye düşünüyor?

İnsanların farklı tarz beklentisi vardı. Yani Nike'ın sabit hale getirdiği formadan herkes yakınıyordu. Türk bayrağını kaldır Çin bayrağını koy Türk forması bir anda sana Çin forması oluverdi. Herkes bunu eleştiriyordu. Tasarımcıları yok mu bu ülkenin tasarımlar yapılsın ve Nike verilsin. Nike'ta bu tasarımlara kendi logosunu vurarak üretime geçirsin. İstenen buydu. Nike ne yaptı gelin biz sizin renginizi değişelim dedi.

Türklere ait olan veya içinde Türk-Turk geçen herşeyi Milli değerlerimiz içine katarsak vay halimize.

Sene 1923... O zaman bulunan ilk isim, Türkiye karmasıydı (Türkiye muhteliti). Ama halk beğenmeyince gazeteler bir anket başlatıyor. Bu sırada birisi çıkarak ‘Milli Takım olsun’ diyor. ‘Milli’ ismi zaten o dönem milletin gönlünde yatmakta. Milli mücadele olmuş, ‘Misak-i Milli’ denilen anlaşma imzalanmış. Bu isim ortaya atıldığı anda bomba gibi patlıyor ve ‘Milli Takım’ adını alıyor.

Şimdi Turkuaz forma çok güzel bir forma olabilir. Ama Milli takım için bu renkte forma olmaz. Zaten bayılıyoruz turuncu, turkuaz böyle renklere. Giydik mi ettik mi ne modern ne farklı birşey oluyor değil mi? Başka ülkeler yapıyormuş. Bizim bayrağımız ve renklerimizin anlamı başka ülkelere benzemez.

Şimdi soruyorum. Bu bayrakta Turkuaz renk nerede var.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri