Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Turkcell Süper Lig'de sezonun başarılı isimlerinden Gökhan Gönül, milli takım kampında ilginç açıklamalar yaptı. Mehmet Topal'ı çok beğendiğini belirten Gökhan, "Keşke bizim takımda olsaydı" dedi.

EURO 2008 hazırlıkları için milli takım kampında bulunan genç yetenekler Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, Lig TV muhabiri Tunç Elibol'un sorulanı cevapladı. Fenerbahçe'nin yükselen değeri Gökhan Gönül, kendisiyle birlikte Mehmet Topal'ın bu sezon çok iyi bir çıkış yakaladığını söyledi ve "Keşke bizim takımda oynasaydı" dedi. Gökhan sakatlığıyla ilgili de konuştu. Son maçlarda sakat sakat oynadığını belirten genç futbolcu, "Şampiyonluğa oynuyorduk, oynamam gerekiyordu. Zico da bunu biliyordu ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum" dedi.

Galatasaray'ın yıldız ismi Mehmet Topal ise, "Kadrodan çıkacak ismi bilmiyorum ama ben elimden geleni yapacağım" dedi.

Video: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=38503

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Keşke..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

o zaman milli takımda da olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Olabilirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Konuyla alakalı degil ama fenerbahcenin sanki ön liberoda sıkıntısı varmış gibi gösteriliyor.Mehmet aurelio türkiyenin en iyi ön liberosu değilmi?milli takımda ön libero oynuyor fenerbahcede de eskiden ön libero oynuyordu ama ne olduysa orta sahaya kaydı zico döneminde ve fenerbahcede bariz bir ön libero sıkıntısı yaşanmaya başladı.mehmet aurelio eski yerine dönse ve orta sahayada teknik bir oyuncu koyulsa daha iyi olucagını düsünüyorum.mesela devre arasında maldonado alınacagına aurelio koyulurdu ön liberoya orta sahayada teknik bir yabancı alınırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    Konuyla alakalı degil ama fenerbahcenin sanki ön liberoda sıkıntısı varmış gibi gösteriliyor.Mehmet aurelio türkiyenin en iyi ön liberosu değilmi?
    Yoo değil. Kim demiş Aurelio en iyi diye? Sen mi?

Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Gökay abi iyi güldürdün beni.Tartışmasız bir geçek gibi söylüyorsun.En iyi ön libero Mehmet Topal'mış.Mehmet Topal'ın oynadığı en büyük maç daha Fenerbahçe maçı.Aurelio ise 1 sezonda kaç maç oynamış.ŞL'de en büyük silahlarımızdan biri olmuş.Sen gelmiş onu daha son 1 sezonda parlayan Mehmet Topal'la kıyaslıyorsun.Ve nesnel bir yargı gibi; Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır. diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayır ben demiyorum tüm kamuoyuna göre bu böylemehmet aurelio kendini ispat etmiş bir futbolcu.tüm takımların ilgisini çeken valenciadan ispanya la ligadan talipleri olan bir futbolcu.sen gelipte daha ilk kez aday kadroya cagrılan,kadrodan çıkarılıp çıkarılmayacagı belli olmayan futbolcuyla kıyaslayamazsın aureliyou ve mehmet topal en iyi ön libero diyemezsindersen bu hakaret sayılır ve de senin futbol bilginden şüphe ederim

ister gül ister gülme,Gökay´in dedigi cok dogru.Mehmet Topal Aurelio´dan iyi bir ön liberodur.Mehmet gerek fiziksel bakimdan,top calma bakimindan,uzaktan sutlariyla Aurelio´dan daha üstündür.Bugün ligin en iyisi denilen Alex son 3 macimizda topu ayagina alamadi,adim atamadi.Hem adam markaji,hem alan markaji yapabiliyor,enerjisi bitmek tükenmek bilmiyor.Dayanakliligi,fizigi üst seviyede.Ayrica Aurelio gibi yandakine oynamaz,dikine oynar genelde.Uzaktan cektigi isabetli sutlarda onun artisidir.
    Aurelio tam bir ön libero degil,ofansi daha iyi yapabiliyor.Defansif özellikleri Mehmetin yanindan gecemez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Mehmet gerek fiziksel bakimdan,top calma bakimindan,uzaktan sutlariyla Aurelio´dan daha üstündür

fiziksel bakımdanmı?ya arkadasım aurelio fizik kurallarına aykırı bir adam fizigi falan yemiş bitirmiş adamda 9 tane ciger var,birini versin mehmet topalaaureliodaki fiziksel dayanıklılık kimsede yok.adam gidiyor rakibe bir omuz topu kapıyor tereyagından kıl ceker gibibir kere görmedim mehmet topalde böyle bir hareket

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tam bir ön libero nasıl oluyor acaba? Defansif özellikleri en iyi olan biri mi?

Gökay yapma gerçekten, herkesin kendi fikri vardır, karışamayız amabunu genel kanı gibi göstermek çok yanlış. Mehmet Topal bu sezon gerçekten iyi mücadele etti, kariyeri açısından büyük bir çıkış yaptı, takımın buralara gelmesinde büyük payı var, ileride milli takımın en önemli oyuncelarından birisi olacaktır mutlaka ama lütfen şu taraftarlığı bırakalım. Kimse Topal'a kötü demiyor ama Aurelio'dan daha iyi demek de bence Aurelio'ya yapılmış bir ayıptır.

Dönüp Şl maçlarına, milli maçlara bakmak yeterlidir, siz Topal'ın son 3 Fenerbahçe maçında oynadıklarını örnek gösteriyorsanız daha fazla örneği Fenerbahçe'nin son 3-4 senesine dönerek Aurelio hakkında bulabilirsiniz.

Topal da çok iyi bir oyuncu, milli takımda da Aurelio ve ikisi çok faydalı olacaktır, Maldonado yerine takımda Topal'ı görmek isterdim ben en azından. Muhtemelen ikisi yan yanaydı ve o nedenle böyle bir açıklama yapıldı, burada seninki iyi, o çok kötü gibi içi boş şekilde tartışma olacaksa konuyu açık tutmaya hiç gerek yok.

İki oyuncu da takımları için değerlidir, aynı özellikleri sahip değildir, ikisinin de üstün oldukları yanlar vardır. Kıyaslama yapacaksak takıma verdikleri ile yapalım. İkisi de takımlarına çok şey vermektedir ama Topal daha kariyerinin başında, bekleyip görelim neler yapabilecek?
    "YÜCE ATATÜRK"

Sen abartiyorsun bence.Mehmet Topal gercek anlamda bir ön liberodur,defansif yönü cok kuvvetlidir.
    Mehmet Aurelio ise Ayhan Akman gibi 2 mevkide oynayabilen ama ofansi defansif özelliginden daha güclüdür.Zamaninda Trabzonspordayken forvet oynamisligi bile var adamin.

Ayrica ben Aurelio´yu kücümsemiyorum yanlis anlasilmasin.Sadece defansif yönü fazla iyi degil Mehmet Topal kadar,onu belirttim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayrıca Aurelio defansif görev üstlenmediği için belki sana öyle gelmiştir Baran. Hatırlayalım geçmişi, Aurelio'nun rakibe yaklaşıp çok temiz top çaldığı birçok pozisyonu hatırlıyorum. Defansif görev verildiğinde rakibi geçirmediğini, geçmiş yıllardaki istatistiklere bakarsak top çalmada açık ara lider olduğunu hatırlıyorum. Bu sezon Deniz, Selçuk Maldonado hep bu isimlerin önünde oynadı, ön libero değil, orta saha gibi oynadı. Oyunu 2 yönlü oynayabilmesi bile bence daha iyi olduğunun göstergesidir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gökay abi iyi güldürdün beni.Tartışmasız bir geçek gibi söylüyorsun.En iyi ön libero Mehmet Topal'mış.Mehmet Topal'ın oynadığı en büyük maç daha Fenerbahçe maçı.Aurelio ise 1 sezonda kaç maç oynamış.ŞL'de en büyük silahlarımızdan biri olmuş.Sen gelmiş onu daha son 1 sezonda parlayan Mehmet Topal'la kıyaslıyorsun.Ve nesnel bir yargı gibi; Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır. diyorsun.
    Son bir sezon mu Birincisi M.Topal geçen sezonki 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçında parlamıştır ve herkesin beğenisini toplamıştır ama Gerets'in İnamoto aşkı sayesinde oynayamadı. İkinciside M.Topal bu sezonun ikinci yarısında oynamaya başlamasına rağmen Servet'ten sonra en çok top kapan 2. oyuncudur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayrıca Aurelio defansif görev üstlenmediği için belki sana öyle gelmiştir Baran. Hatırlayalım geçmişi, Aurelio'nun rakibe yaklaşıp çok temiz top çaldığı birçok pozisyonu hatırlıyorum. Defansif görev verildiğinde rakibi geçirmediğini, geçmiş yıllardaki istatistiklere bakarsak top çalmada açık ara lider olduğunu hatırlıyorum. Bu sezon Deniz, Selçuk Maldonado hep bu isimlerin önünde oynadı, ön libero değil, orta saha gibi oynadı. Oyunu 2 yönlü oynayabilmesi bile bence daha iyi olduğunun göstergesidir.
    Haa yani Mehmet Topal çift yönlü değil. Bunu mu demeye getiriyorsun Serkan ?
    Last edited by gerrrard : 14.Mayıs.2008 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Abi gecen senelerde öyle oynuyordu da,bence artik eski formunda degil Aurelio,zaman zaman ön libero mevkisinde oynuyor,yine de eski aktifligi yok oyunda.Bu sene senin dedigin gibi MC oynadi ve Alexi oynattirdi,ona alan acti.Alexin bazi maclarda cok iyi oynamasinin sebebi Aureliodur.
    Ama Mehmet Topal gibi önümüzde adam gecirmeyecek,inanilmaz top calan,enerjisiyle sahada 90 dakika savasan birisi.Ben ondan iyi ön libero göremiyorum,tabi eksikleri var,mesela cok iyi pas veremiyor,ama bunlari kapatabilir.Aureliodan cok genc olmasi da onun icin arti bir olay.

Son bir sezon mu Birincisi M.Topal geçen sezonki 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçında parlamıştır
    Benim hatırladığım kadar ile niye 1m$ verdik dediler GS liler o maçta Ayrıca o maçta parlasa idi gecen sezon oynardı bu sezon oynamazdı

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ayrıca hatırlatmakta yarar var Fener bizi 3 maçtada yenemiyor, bu üç maçtada ön liberoda M.Topal oynuyordu. TSL'nin en iyi oyuncusu denilen Alex'i oynatmayan kim peki ? M.Topal
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Benim hatırladığım kadar ile niye 1m$ verdik dediler GS liler o maçta Ayrıca o maçta parlasa idi gecen sezon oynardı bu sezon oynamazdı
    1. Sanırım başka bir oyuncuyla karıştırıyorsun Fıratcan. M.Topal o maç hayatının maçını oynamıştır.
    2. Öncedende belirttiğim gibi Gerets'in İnamoto sevdası olmasaydı zaten oynardı.
    Last edited by gerrrard : 14.Mayıs.2008 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

çok önemli bir oyuncu.bence kimseyle kıyaslanmasın,o nun benzeri stil de bir oyuncu tr de çok az..daha çok genç,göstereceği gelişme ile çok daha iyi yerlere gelecektir.şu an aurelio dan iyi veya kötü demiyorum ama genç olması sebebiyle çok daha iyi bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de aynı şeyi diyorum Baran, genç bekleyelim görelim. Ve çok da iyi bir oyuncu alacağına da eminim. Aurelio 30'unu geçti, artık kafasıyla da oynamaya başladı. Tek orta sahaya döndüğümüz maçlarda Aurelio'Nun yine defansif yönden istenileni yaptığını ben bu sezon gördüm. Sezon başından beri de en çok mücadele eden oyunculardan biriydi Fenerbahçe'de ve yorgunluk olması da muhtemel. Topal kadar genç ve dinamik değil ama tecrübesi bile yeter Aurelio'ya.

Gökay kusura bakma ama senin ilk attığın mesaja da bakınca sana cevap vermeyeceğim. Bu şekilde yazarsan seninle tartışmam pek mümkün değil. Formayı üzerinden çıkar, öyle yorum yapalım. Ben de çıkarım burada en iyi bizim oyuncularımız, bizim oyuncularımızın hepsi 1 numara derim, elime ne geçer peki? Benim takımımdan olanlar aferin abi derler, olmayanlar da sallamaya başlar, sonuç?

Topal'ı savunuyorsun, niye savunuyorsun diyemem, haddim değil. Ama bunu yaparken kendi oyuncunu göklere çıkarmak yerine somut gerçekleri görsek, rakibi kötülemek yerine ikisinin deolumlu-olumsuz yanlarını beraber yazabilsek daha iyi bir tartışma ortamı olmaz mı?

Bir de her takım için sezon değerlendirmesi konuları açmayı düşünüyorduk ama bazı çekincelerim vardı açıp açmama konusunda. Şimdi bakıyorum da açmamak en iyisi, çünkü yine çoğu kişi kendi takımı hakkında girecek ve en iyisi bizim, süpersin, bu sezonun yıldızı gibi mesajlar atacak, elimizde somut değerlendirmeler olmayacak, o nedenle açmaya da pek gerek yok sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gereksiz bir tartışma Aureli orta sahadan top geçirmez,top dağıtır,gerektiğinde de asistini yapar,golünü atar.Böyle bir ön libero Türkiye'de yok şu an!
    Last edited by DisCo : 14.Mayıs.2008 at 19:04 Reason: Performansa göre yapılmayan yorumlar çıkarılmıştır.

evet hayatınıın maçını oynadığı için yerini 46.dkde H.Şaş'a bırakmış

ya atıp tutmayın karşınızda çocuk yok ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla komik duruma düşüyorsunuz siz Mehmet hakkında böyle konuşmaya devam edin o da sizin yanlış konuştugunuzu Futboluyla göstermeye. Sezon ortasında da 1-2 macla adamı kral yaptınız diyordunuz, şimdiki MEHMET ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu konuda en doğru şeyleri scolari12111 yazmış, tebrik ediyorum kendisini. Bu şekilde yazmak çok mu zor, neden bu kıyaslama işi çıktı ki zaten ben onu da anlayamadım? Ayrıca Emre bu en iyi oyuncu kavramı kişiden kişiye değişir, başkası çıkıp bence en iyisi şu kişidir derse onun fikrine saygı duymak gerekir, bu nedenle genelleme yapmayalım konuşmalarımızda lütfen.
    Last edited by DisCo : 14.Mayıs.2008 at 19:06 Reason: Silinen bir mesaj alıntı yapıldığı için o kısım çıkarılmıştır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beyler şurda bir konu açmışız Ligin bütün istatistiklerini , sezonun panoramasını paylaşmışız , güzel tablolarla görsellik katmışız ama tek bir cevap yazılmamış. Bir eline sağlık falan gibisinden.. Ama iş Aurelio - M.Topal tartışmasına gelince maşallah acayip prim yapıyor .. Bu forumda tartışılmayacak şeyler prim yapmaz mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ben yerli oyuncuların milli takımda olmasından yanayım.Dolayısıyla Mehmet Topal,Fahri Tatan,Uğur İnceman,Güven Varol,Mustafa Sarp vs... bu oyuncular arasında kim formdaysa ben olsam onları alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla komik duruma düşüyorsunuz siz Mehmet hakkında böyle konuşmaya devam edin o da sizin yanlış konuştugunuzu Futboluyla göstermeye. Sezon ortasında da 1-2 macla adamı kral yaptınız diyordunuz, şimdiki MEHMET ortada

Emre sizin anlamadığınız nokta Mehmet daha genç, şu anda da yükselen bir formu ver ve çok iyi bir kariyer onu bekliyor. Bunu kabul ediyoruz. Bu sezon da çok iyiydi ama en iyi diyecekseniz bunu genellemeden, bence diyerek belirtin çünkü genellemeye girmeyecek çok kişi vardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Seko niye gerçekleri görünce hemen susuyorsun? Cevap vermeyeceğim diyorsun. Üstündeki formayı çıkart diyorsun. Ama sanırım farkında değilsin. Benim üstümdeki forma kırmızı-beyaz. Ayrıca benim kendi takımımı göklere çıkardığım falan yok. Ama sizinde bu çekememezliğiniz niye peki? Türkiye'nin en iyi ön liberosunu çekememezlik niye?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beyler Nice 50 Yıllara başlığı adı altındaki konuda Kezman mı Semih mi ? tartışması var buyrun bekleriz oraya da..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Beyler şurda bir konu açmışız Ligin bütün istatistiklerini , sezonun panoramasını paylaşmışız , güzel tablolarla görsellik katmışız ama tek bir cevap yazılmamış. Bir eline sağlık falan gibisinden.. Ama iş Aurelio - M.Topal tartışmasına gelince maşallah acayip prim yapıyor .. Bu forumda tartışılmayacak şeyler prim yapmaz mı ?
    Olmaz, olur mu hiç Fenerli biri Galatasaray'a laf sokmadan, sonra Galatasaraylı ona cevap vermeden? Burada çoğu kişi bir konu olsa da rakip takıma laf soksam derdinde. Ve bu artık gerçekten sıktı. Alttan alttan bir geçirsem, bir olay olsa da laf soksam diye konu açılmasını bekleyenler var. Faydalı olabilecek konularda tartışma çıkmaz ki, oraya neden mesaj atalım?

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    ben yerli oyuncuların milli takımda olmasından yanayım.Dolayısıyla Mehmet Topal,Fahri Tatan,Uğur İnceman,Güven Varol,Mustafa Sarp vs... bu oyuncular arasında kim formdaysa ben olsam onları alırım.
    Şimdi bu konuyla bu mesajın ne alakası var? Aurelio Türk değil diye diyorsan, tekrar soruyorum bu konuyla ne alakası var? Daha önce bu çok tartışıldı ama yine konu açsak, birbirini yemek için bekleyen üyeler Aurelio'nun milli takımda oynaması konusunda da ortaya çıkacaklardır ve konu bir de populer olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu arada röportajın tamamını izledim. Gökhan Gönül konuşurken muhabir M.Topal'da burada filan diyor. Sonra muhabir soruyor işte M.Topal ile ilgili görüşlerini. Gökhan Gönül gülerek keşke bizim takımda olsa diyor. Yani burada pek birşey yok. Buradaki amacım tartışmanın bitmesini istemem. Bir daha buraya cevap atmayacağım zaten yukarıdaki mesajlarım görüşlerimi yansıtıyor.
    Ayrıca benim Fenerbahçe'de keşke dediğim bir Gökhan, iki Mehmet Aurelio'dur. Bunuda burada belirtmek isterim.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri