1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Yoo değil. Kim demiş Aurelio en iyi diye? Sen mi?

Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır.
    Gökay abi iyi güldürdün beni.Tartışmasız bir geçek gibi söylüyorsun.En iyi ön libero Mehmet Topal'mış.Mehmet Topal'ın oynadığı en büyük maç daha Fenerbahçe maçı.Aurelio ise 1 sezonda kaç maç oynamış.ŞL'de en büyük silahlarımızdan biri olmuş.Sen gelmiş onu daha son 1 sezonda parlayan Mehmet Topal'la kıyaslıyorsun.Ve nesnel bir yargı gibi; Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır. diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gökay abi iyi güldürdün beni.Tartışmasız bir geçek gibi söylüyorsun.En iyi ön libero Mehmet Topal'mış.Mehmet Topal'ın oynadığı en büyük maç daha Fenerbahçe maçı.Aurelio ise 1 sezonda kaç maç oynamış.ŞL'de en büyük silahlarımızdan biri olmuş.Sen gelmiş onu daha son 1 sezonda parlayan Mehmet Topal'la kıyaslıyorsun.Ve nesnel bir yargı gibi; Şuan Türkiye'de en iyi ön libero Mehmet Topal'dır. diyorsun.
    Son bir sezon mu Birincisi M.Topal geçen sezonki 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçında parlamıştır ve herkesin beğenisini toplamıştır ama Gerets'in İnamoto aşkı sayesinde oynayamadı. İkinciside M.Topal bu sezonun ikinci yarısında oynamaya başlamasına rağmen Servet'ten sonra en çok top kapan 2. oyuncudur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayrıca Aurelio defansif görev üstlenmediği için belki sana öyle gelmiştir Baran. Hatırlayalım geçmişi, Aurelio'nun rakibe yaklaşıp çok temiz top çaldığı birçok pozisyonu hatırlıyorum. Defansif görev verildiğinde rakibi geçirmediğini, geçmiş yıllardaki istatistiklere bakarsak top çalmada açık ara lider olduğunu hatırlıyorum. Bu sezon Deniz, Selçuk Maldonado hep bu isimlerin önünde oynadı, ön libero değil, orta saha gibi oynadı. Oyunu 2 yönlü oynayabilmesi bile bence daha iyi olduğunun göstergesidir.
    Haa yani Mehmet Topal çift yönlü değil. Bunu mu demeye getiriyorsun Serkan ?
    Last edited by gerrrard : 14.Mayıs.2008 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Son bir sezon mu Birincisi M.Topal geçen sezonki 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçında parlamıştır
    Benim hatırladığım kadar ile niye 1m$ verdik dediler GS liler o maçta Ayrıca o maçta parlasa idi gecen sezon oynardı bu sezon oynamazdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Türkiye'de bir sürü ön libero varken Aurelio'yu Türk yapıp milli takımın bankosu yaparsan Mehmet Topal'ı küçük görürsünüz..Mehmet Topal kendini 2 senede çok geliştirdi Aurelio ise onun bunun bileğine basıp top dağıtıyor.. Mehmet Topal kesinlikle Aurelio'dan çok daha iyidir gerçekleri görün artık!

Mesaj Yetkileri