Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Barça, Topuz'la ilgileniyor!

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Barça, Topuz'la ilgileniyor!

Barça, Topuz'la ilgileniyor!

Kayserispor'un yıldız golcüsü Mehmet Topuz için Barcelona nabız yokluyor. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına bağlanan sarı-kırmızılı kulübün menajeri Süleyman Hurma, İspanya'nın dev kulübü Barcelona'nın Mehmet Topuz ile çok ciddi ilgilendiğini söyledi. Hurma ayrıca La Liga'dan bir kaç kulübün daha Mehmet'i transfer etmek için girişimleri bulunduğunu açıkladı.
    12.05.2008
    Kaynak : Sporx.com

Bu haberi bnde izledim tvde Oğuz Tongsir sordu Hurmaya Barcelona Mehmet Topuzla ilgileniyormu dedi.Bu soruya cevap vermeyedbilirsiniz isterseniz dedi.Hurmada doğruladı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

La Liga tam Türk futbolcusuna göre bir lig. Barça bana biraz zor gibi geldi ama en azında Villareal tam Mehmet Topuza göre takım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadroya tekrardan alınması için oynanan oyunlar bunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topzua la liga çok iyi gider tam türk futbolcularına göre bir lig oyun anlayışı çok uyuyor.Bu haberi başka biryerden duysam hiç inanmazdıma am oğuz tongsir sordu soruyu hurma cevapladı.Barcada oynaması çok zor ama vilarreal gibi ekipler süper olur

Hurma bos durmuyor yav. (:
    Fatih Hocaya bir mesaj bence bu,Mehmet´i Euro 2008e alsin,Avrupanin dev kulüpleri onun pesinde mesaji veriyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Kadroya tekrardan alınması için oynanan oyunlar bunlar.
    kadro faslı geçti artık dostum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu işte bir tersLik var Euro 2008 kadrosunda Topuz yok Adamı Barca istiyor, Ama bizim Euro 2008 kadrosunda Türkiye de oynayan oyuncuLarın 2-3 tanesi iLe iLgiLenen Avrupa takımı var onLarda sıradan kLüpLer Ben işin içinden çıkamadım açıkcası.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    kadro faslı geçti artık dostum
    Esas kadro 28 Haziranda sanırım. ve Liste daha Uefa'ya bildirilmedi her şey olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

barca dediği o nun b veya c takımıdır...öyle komik bir iddaa da bulunmaz herhalde...veya onların minik takımına ağabeylik yapar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    barca dediği o nun b veya c takımıdır...öyle komik bir iddaa da bulunmaz herhalde...veya onların minik takımına ağabeylik yapar...
    Ne kadar komiksin işte türk futbolcular bu yüzden başarıyı yakalayamıyor avrupada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sabriyi milan izlediğine göre her şey olabilir. Ama m.topuzun barcelonada oynayabilecek kapasitesi olduğunu düşünmüyorum..

sallama bir haber kanımca...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Sabriyi milan izlediğine göre her şey olabilir. Ama m.topuzun barcelonada oynayabilecek kapasitesi olduğunu düşünmüyorum..
    Aynen katılıyorum.Daha futbol hayatında toplam 10 tane isabetli orta açamayan sabriyi milan isteyince olabiliyor.Topzuu barca isteyinc eolmuyor neden topuz anadolu takımında!...

Yav ne Sabri´si,ne Milan´i ? Sabri Milanin paf takiminda oynayamaz.O haber kolpa,inanmayin Bazi italyan takimlari tarafindan izlendigi dogrudur,ama Milan falan degil bunlar. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Mehmet Topuz barça ya gitsinde terim efendiye bi kapak olsun..
    Topuz da her haliyle hakediyor avrupa takımlarında oynamayı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sabri - Milan ? Burda Mehmet Topuz'u eleştirenler kendi takımlarında oynasa bu futbolcuyu layık görmezlermi ? Ben kayseri'li değilim ama Mehmet Topuz Barça'dada oynar Real'dede oynar. Ezquerro barça kadrosunda hala duruyosa Topuz gibi oyunun her alanını kullanan oyuncu haylii haylii oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İzlandalı oyuncu gudjhonsenmidir nedir o bile barcada ama bizim bir oyuncumuz hakkında haber çıkınca gülüyoruz.Neresi eksikde gülünüyor acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte bu kafayala giden insanlarımız yüzünden buralardayız !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Ne kadar komiksin işte türk futbolcular bu yüzden başarıyı yakalayamıyor avrupada

haklısın benim yüzümden..ne yapayım çıkayım mı siteden belki başarılı olurlar o zaman...ben kendi fikrimi söylüyorum.m.topuz gitsin barca da as oynasın her maç,bir daha futbolu izlemeyeceğim..buraya yazmayacağım...bana göre olabilecek birşey değil,bu beni bağlar.komik buluyorsan da gülebilirsin serbest...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    İşte bu kafayala giden insanlarımız yüzünden buralardayız !!!

biraz geniş düşün arkadaşım.şöyle düşün mesela zambrotta mı m.topuz mu???türk olması o nun hakkında düşüncelerimi değiştirmez,iyi veya kötü...başarılı olan türk yok mu avrupa da çok,ama bu mehmet topuz olamaz...
    Last edited by scolari12111 : 12.Mayıs.2008 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

scolari topzu bir istanbul takımınd aolsa ne düşünecektin acaba bide san şunu soruyorum mehmet topuzu çıplak gözle kaç maç izledin acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

scolari topzu bir istanbul takımınd aolsa ne düşünecektin acaba bide san şunu soruyorum mehmet topuzu çıplak gözle kaç maç izledin acaba

istanbul takımında oynasa başarılı olabilir tsl de...ama bu kıstas değil avrupa da oynaması için...bir de kelime oyunu yapıyorsun,kaç maç izledin diyerek.bu birşey değiştirmez.burada kaç kişi izledi sence???veya neye göre oynar diyorlar.bu benim fikrim beni bağlar,senin dediklerin doğru olacak diye birşey yok...ayrıca şu an 3 büyüklerde oynayan oyuncuların 2 3 ü dışında avrupa da oynayabilecek yok bana göre...dikkat et bana göre diyorum,aksi olur ben haksız çıkarım veya sen...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Topuz Barcelona'da oynayacak kapasitede değil bence. Hadi bir Atletico Madrid deseler tamam. Bence Hurma her zamanki gibi kendi çalıp kendi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    haklısın benim yüzümden..ne yapayım çıkayım mı siteden belki başarılı olurlar o zaman...ben kendi fikrimi söylüyorum.m.topuz gitsin barca da as oynasın her maç,bir daha futbolu izlemeyeceğim..buraya yazmayacağım...bana göre olabilecek birşey değil,bu beni bağlar.komik buluyorsan da gülebilirsin serbest...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

biraz geniş düşün arkadaşım.şöyle düşün mesela zambrotta mı m.topuz mu???türk olması o nun hakkında düşüncelerimi değiştirmez,iyi veya kötü...başarılı olan türk yok mu avrupa da çok,ama bu mehmet topuz olamaz...
    Türkiye'de o kadar futbolcu varki avrupaya gitse neler yapacak. Ama bunların farkına varılamıyor.

Mehmet Topuz neden olmasın. Keşke olsa. Belkide Topuz 2. 3. ihtimaldir. Hiç belli olmaz.

Zambrotta M.Topuz'un yaşındayken M.Topuz'dan 4gömlek üstündü ama...

M.Topuz'un Kayseride performansı ile Zambrotta'nın ßarcadaki performansına bakılarak değerlendirme yapılamaz...

Okan Buruk da süper adamdı gitti ama dikiş tutturamadı... Rüştü mesela M.Topuz Barcelona'yı kaldıramaz ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl bir sallamadır Allah'ım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fıratcan gibi bende sallama haber oldugunu düsünüyorum..Sülayman hurma oyuncunun degeri artsın diye dogrulamış olabiilir..Hurma hembazı yerlere mesaj gönderiyor.Hemde oyuncusunu çok iyi pazarlıyor..Keske dogru olsa...Yanlız topuz euro 2008'de olması lazımdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Normalde bende inanmazdım habere ama bu tv programını ben izliyordum sunucu Oğuz Tongsir sordu telefondas milli takım meselesini konuşurken Hurmaya

Size bir soru soracam cevap verip vermemekte serbestsiniz dedi sayın hurma mehmet topuzu barcelona istioyrmu dedi oda evet ilgileniyor dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

peki ne kadar verecekmis M.Topuz'a? en fazla 3-5M euro verirler.

M.Topuz bu sezon hicte iyi oynamadi.
    Last edited by DisCo : 12.Mayıs.2008 at 17:47 Reason: Üsluba uygun hale getirilmiştir. Lütfen dikkat edelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu kadar saçma bir haber olamazKolpa Basın! diye boşuna demiyoruz.Barça ne yapsın Mehmet'i

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Aklı sıra Hurma Fatih Terim'e mesaj yolluyor, bu kadar kaliteli bir oyuncuyu niye EURO 08'e almadın diye. Külliyen yalan.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri