1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Barça, Topuz'la ilgileniyor!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Ne kadar komiksin işte türk futbolcular bu yüzden başarıyı yakalayamıyor avrupada

haklısın benim yüzümden..ne yapayım çıkayım mı siteden belki başarılı olurlar o zaman...ben kendi fikrimi söylüyorum.m.topuz gitsin barca da as oynasın her maç,bir daha futbolu izlemeyeceğim..buraya yazmayacağım...bana göre olabilecek birşey değil,bu beni bağlar.komik buluyorsan da gülebilirsin serbest...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    İşte bu kafayala giden insanlarımız yüzünden buralardayız !!!

biraz geniş düşün arkadaşım.şöyle düşün mesela zambrotta mı m.topuz mu???türk olması o nun hakkında düşüncelerimi değiştirmez,iyi veya kötü...başarılı olan türk yok mu avrupa da çok,ama bu mehmet topuz olamaz...
    Last edited by scolari12111 : 12.Mayıs.2008 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    haklısın benim yüzümden..ne yapayım çıkayım mı siteden belki başarılı olurlar o zaman...ben kendi fikrimi söylüyorum.m.topuz gitsin barca da as oynasın her maç,bir daha futbolu izlemeyeceğim..buraya yazmayacağım...bana göre olabilecek birşey değil,bu beni bağlar.komik buluyorsan da gülebilirsin serbest...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

biraz geniş düşün arkadaşım.şöyle düşün mesela zambrotta mı m.topuz mu???türk olması o nun hakkında düşüncelerimi değiştirmez,iyi veya kötü...başarılı olan türk yok mu avrupa da çok,ama bu mehmet topuz olamaz...
    Türkiye'de o kadar futbolcu varki avrupaya gitse neler yapacak. Ama bunların farkına varılamıyor.

Mehmet Topuz neden olmasın. Keşke olsa. Belkide Topuz 2. 3. ihtimaldir. Hiç belli olmaz.

Mesaj Yetkileri